ARKADAŞLAR BEYAZ SHOWUN SİTESİ PKK YANDAŞI HACKERLAR TARAFINDAN ELE GEÇİRİLMİŞ. 719.000 KİŞİ BEĞENMİŞ DURUMDA. BEĞENLER ŞUANDA YANDAŞ GİBİ GÖZÜKMEKTE HERKES PAYLAŞSIN VE ŞİKAYET ETSİN!!!!!!!!!!Beyaz Show | Facebook
Printable View
ARKADAŞLAR BEYAZ SHOWUN SİTESİ PKK YANDAŞI HACKERLAR TARAFINDAN ELE GEÇİRİLMİŞ. 719.000 KİŞİ BEĞENMİŞ DURUMDA. BEĞENLER ŞUANDA YANDAŞ GİBİ GÖZÜKMEKTE HERKES PAYLAŞSIN VE ŞİKAYET ETSİN!!!!!!!!!!Beyaz Show | Facebook
sıkayet ettım
Şikayet edildi.
O.çocuklarını bende şikayet ettim :(
ismini degiştirdiklerinde herkes uyanacak zaten sıkıntı ya gerek yok
bence beyenenler eskı halını beyenenler oyle kalmıs cunku bır dunya arkadas var bu sıtedende arkadaslar var bu serefsızlerı hayatta beyenmezler : ) sıkayetı hemen yapıyorum
Şikayet edildi.
Şikayet edildi.
beddua ve şikayet aynı anda edildi.
Şikayet edildi .
Eyvallah arkadaşlar akşam akşam kafam attı valla...
şikayet edildi,şerefsizler yaa.
Şikayet edildi.
Nasıl becermişler anlayamadım. Neredeyse 1 milyon kişilik bir sayfa....
TR hack team el atsa konuya :icon_tup:
yada inci saldırsın
aramızda kum havuzlarında müdür olan inciciler var söyleyin uçursunlar şerefsizleri..
vay .....:ofk:
Onlardan birine elbet ulaşırda şu anda ki hedef sayfanın şikayetler sonucu kapatılması...
ula adamların işi gücü yok neyle uğraşmışlar...
kahpe çocukları
şikayet ettim şerefsizler haber verdiğin için teşekkürler
Ne demek... Kan beynime sıçradı yemin ederim...
şikayet ettim tüm beğenen arkadaşlarıma mesaj attım onlarında şikayet etmesi için
şikayet ettim bende
facebookta ihbar hattı sayfası var. millet ordaki listeye göre ihbar edebiliyor, sizlerde bildirebilirsiniz
http://www.facebook.com/ihbarHatti
Şikayet edildi Şerefsizler...
vay o.. çocukları....................
işlem tamam
O... çocukları. Şikayet edildi.
şikayet edildi
tammdır bende şikayet ettım
şikayet ettim
o.çocukları bunlar öldürücen bunların hepsini katliamsa katliam soykırımsa soykırım :@
gereken yapıldı, arkadaşlara ulaşmaya çalışıyorm teşekkürler ilgine
şikayet edildi.
Bunun gibi insanlar yüzünden artık dogu batı kavgası var gibi gösteriliyo. Bunları oturup yakıcan günah falan degil.
şerefsiz o. ç........................ Akşam akşam etmediğim küfür kalmadı. Ezik pislik sürüleri... Daha ne şekilde şikayet edebiliriz acaba bir an önce kaldırılsa bari bu rezillik...
O sayfayı beğenen bütün arkadaşlarıma mesaj attım onlardanda kendi arkadaşlarına mesaj atmalarını istedim. Kimsenin haberi yok daha.. Böyle böyle duyuracağım işte..