-
27 Şubat Drag Fotoğrafları :)
-
Bekliyoruz devamını eline saglık :)
-
resımler guzel bmw yi tdi ıbıza . skylıne ı porşşş mafettı :D
-
üşengeçsin hüseyin bütün gün laf dinledin :) hanı bukadarmı ahahaha
-
-
-
vts yı çok beğendım :D :D maşallah araçlara :)
-
mümkünse bütün fotolar bu başlık altında toplansa ıyı olur herkes konu acıyor fotolar yalan oluyor :)
-
maşallah güzel bir gün olmuş :)
-
laci vtec neden ibiza ile kalktı acaba birde turkuaz vtec de üst sınıfta kalktı sökük olduğu içinmi acaba
-
-
-
-
SS day gibi bişi olmuş:D maşallah...
-
Eline sağlık hüseyin. Konyadan gelen araç var dediler hani nerde:D
-
-
Maşallah ellerinize sağlık,
-
Ellerine sağlık hüsor kardeşim 10numara kareler çekmişsin:)
-
lambo muhtesem gozukuyor ruya gibi...
-
antalyadan da baya gıden olmus guzel kareler 07 edn plakalı vtı noldu sonuc varmı bılen
-
-
Alıntı:
buraek4 Nickli Üyeden Alıntı
laci vtec neden ibiza ile kalktı acaba birde turkuaz vtec de üst sınıfta kalktı sökük olduğu içinmi acaba
sökük olduğu için değil sadece koltukları sökük her araçta olduğu gibi içi sökük bizim tercihimizdi üst gruba çıkmak
-
Alıntı:
gökh@n_gr Nickli Üyeden Alıntı
sökük olduğu için değil sadece koltukları sökük her araçta olduğu gibi içi sökük bizim tercihimizdi üst gruba çıkmak
sanırım arabanızı görmek için üst sınıfı tercih ettiniz maş. var çok güzel yürüyo
-
Alıntı:
buraek4 Nickli Üyeden Alıntı
sanırım arabanızı görmek için üst sınıfı tercih ettiniz maş. var çok güzel yürüyo
çok sağol lastik yoktu olsa biraz daha gideri vardı bidahkine artık:)
-
Ellerine sağlık hüseyin abi..Bu arada lambo geçen draglarda kevgir'e dönen,şamar oğlanı olan mı?
-
mükemmel bi gündü çok üşüdük ama değdi ibizadan korktuk porshe ile de kalkıp gececek diye :D sarı saxo mat siyah astra fenaydı yavuz abiylede (dragger) tanışmış oldum güzl bi gündü :)
-
anlaşılan güzel bi yarış günü olmuş :) araçlara maşallah fotograflar içinde hüsor kardeşimize tşk ederim ;)
-
ben 1.9 vteclerle denemek için 2.0 a kaydoldum. Ama onlar 1.6 da yarıştılar. aracımda arka koltuklar ve yan koltuk söküktü sadece.. jant lastiklerim bile orjinaldi. bide söylenti çıkmış araba b20 motor 2.2 felan diye , aracım 1650 cc.. evime bi kupa daha götürdüm çok şükür.. emeği geçen herkese tşkr ederim çok zevkli bir gündü..
-
Alıntı:
tunceR Nickli Üyeden Alıntı
ben 1.9 vteclerle denemek için 2.0 a kaydoldum. Ama onlar 1.6 da yarıştılar. aracımda arka koltuklar ve yan koltuk söküktü sadece.. jant lastiklerim bile orjinaldi. bide söylenti çıkmış araba b20 motor 2.2 felan diye , aracım 1650 cc.. evime bi kupa daha götürdüm çok şükür.. emeği geçen herkese tşkr ederim çok zevkli bir gündü..
DERLER müdür 1.6 olsada 2.0 DERLER:D:D hatta abartırlar bide 2.2 DERLER:D
-
eline sağlık güzel kareler üşüdük ama bugün bayağı güzel oldu
-
-
Alıntı:
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı
r9 yokmuydu yarışta?
yoktu gözlerimiz aradı valla her yarışa geliyodu:)
-
Alıntı:
hüsor Nickli Üyeden Alıntı
Bunların ikisindede k20mi swaplı ?
-
yoktu kanka ahmet gelemedı sıkıntıları olmus..
-
Alıntı:
Mert Pekcan Nickli Üyeden Alıntı
Kırmızı B16A2 sarı K20
-
Alıntı:
tunceR Nickli Üyeden Alıntı
tebrik ederim
maşallah çok guzl aracın.:icon_tup:
-
-
Alıntı:
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı
r9 yokmuydu yarışta?
Ufak Bı Sıkıntı Oldugu Icın Yoktu GM R9
-
kırmızı olan b16 sarı olan h22 o ikisi kendi aralarında yarıştılar.
-
Alıntı:
Mert Pekcan Nickli Üyeden Alıntı
sarı h22 kırmızı b16a2 idi :) güzel bi gündü ya