Ne Arabaniz Var Satip Ne Almayi Düşünüyosuz Ben S14 Sattim S14a Almak Istiyorum Ya Siz
Printable View
Ne Arabaniz Var Satip Ne Almayi Düşünüyosuz Ben S14 Sattim S14a Almak Istiyorum Ya Siz
dun aksam bır arkadasımın kırmızı e46 m3 u ıle takasa gırıodum az kaldı uste 5 bın dolar vererek . satmayı bazen dusunuyorum satarsam s2k m3 felan ıstıorum ama satmazsam baska bı gunluk dailydrive alcam bu gıdısle cok fazla mil yapıyorum cnk .
Bi E46 M3 yakısırdı kardesim :)
Bende bir stilo var, bi satamadım gitti...
2 senedir garajda, kmsi daha 10binde :)
Punto 1.5 senede 50bin oldu bile...
Stiloyu satarsam güclü, performanslı birseyler istiyorum ama kimbilir ne olur.
kısmet..satarsam eğer celica yı daha iyi bişiler olabilir..ama bakalım yakın zamanda türkiyede toyota adına güzel şeyler olucak.. belki satmam :)
arabalarımı satmayı hiç düşünmedim de bir EVO sahibi olmak istiyorum mümkünse 7
Su an 3K focus var 1.6 ama kısmetse yaklasık 1 aya kadar focus ST olcak
şuan 2005 Corolla 1.6 HB kullanıyorum çok memnunum. bunu satıp ya A3 alıcam yada eski bi japon kafamdakine uygun olursa Toyota tabi.
(önümüzdeki yıl içersinde ise palio super 1600 yada saxo kit car alma ihtimalim var rally için. sponsorluklar tamamlanır ise.)
coluk cocuk büyünce kadar bi 4 kapı araba alıp aile olmak istiyorum volvo veya saab olabilir :) şimdikini ise koltuk pencere söküp race spec yapıcam K20 turbo :]
valla bende imkanlar el veririse beyaz ici bej bir range sport istiyorum ama 20 jantlısından:D
Astra GSI satılırsa insallah primera 2.0 elegance,Bora 1.6,corsa c 1.4 elegance v.s bir sure sonrada kısmetse Camaro ya da Bertone Turbo..
Ben sattım aldım bile :D
2003 Opel Corsa 1.7 DTI gitti 1998 Honda Civic 1.6 VTI geldi :D
Ama olurda bunu da satarsam şiddetle Beyaz bir 2007 Sedan Honda Civic Type-R istiyorum...
206 hdi ımı satmaya çalışıyom ama olmuyo satarsam 206 quiksilver,106 yada saxo alıcam..
ben şu focustan kurtulsam direk dizel alcam büyük olsun benim olsun :rolleyes:
Satmak istemıyorum ama bı mını cooper veya 99-00 Cİ olabilir :D
Alperde direk Cİ alır :D:D:D dimi layn
astra gsi'ımı satabilirsem clio 1.6 16 v. düsünüyorum.. sonrasında clio rs.. en son olarakta kısmet olursa s2k.
şimdilik ve en az 1,5 sene validenin arabayı kullanıcam..
ondan sonra tek istediğim 99 vti olmazda 4 kapı yeni bişeyler artık 1 sene sonra ne çıkarsa model olarak..
micra vardı sattık suan mc istiyorum cok 2003 2004 falan otomatik :D
BMW e30 ve Renault 11 TXE Flash vardı kısmetse sattım gene E30 alıcam...
RC war satarsam bi 350z bide dailydrive(ex: fiesta van) lık bişey lazım. ama önce ew lazım şuanki otoparkım çocuk bahçesi gibi we sinir oluyorum bazılarına :D
ölmeden koseyı donersem cs ıstıorm ustu acık uyumusm dun gece :D
cok deger verdigim evotme pert oldu gecen hafta, şuan 9una biniorum onuda yrn satıcaz buyuk olasılık...şimdilik e46m3 cabrio mart nisan aylarında ise yeni kasa m3 smgIII inşallah
300c :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::icon_tup:
Astra Gsi var deiştirmeyi şimdi düşünmüorm ama olursa GC8 olur...
seat ibizamı satıp seat leon cupra yada FR almayı düşünüyomm
Corsayı veririsem typeR alasım var fena :)
Yada 08 civic sedan :p
SX i satmadan bi S13.5 yapmak istiyorum.Benim SX deki SR20DET i ona koyarım.Benim arabayada RB26DETT .
Birde Civic GL istiyorum.K24 lü atmosferik olacak onda da.
Siponsor aranıyor ! :D
98 Sedan Vti vardı, mayıs başında onu sattım, sonra ablamın 2004 corsayı aldım, onu da temmuz başında sattım. şimdi sıra type-r almaya geldi...
ben bi s14 alıp önünü r33 e çevirip birde rb cinsi ne olursa artık yapmayı isterdim :)
ben wrx ve 106xr'yi yeni sattım.
bir adet 2000 GC8, bir adet sıfır hyundai accent era crdi, bir adet 206 hdi xline, bir adette 2004 sti aldım(bunu alalı 3-5 ay oldu. ilk alırken kendime almıstım, ama wrxi satana kadar dayım biniyordu. cok hosuna gitti, biraz da yaptık, simdi vermiyor).
gc8 bayramdan bayrama kullanılmak uzere yapılacak.
sti'a dayım coktu daily drive takılıyor.
era'ya gunluk biniyorum.(150 lira yakıyor:p)
206 yada annem coktu o takılıyor. onceden 106 ya biniyordu.
hala supra bakıyorum belli olmaz birde supra yapabilirim.daily drive otobuse binmek zorunda kalırım ama olsun bosverrrr.
yaradan nasip ederse işlerım iyi oLursa bi 04 model sti alıp beyaza boyatmak istıyorum..gc8 de ilerde drag race için hazırLarım beLLide olmaz..
sulhı aracı nıe boyatıosun beyaz olanını alsana :)