http://www.youtube.com/watch?v=eeRdf...elated&search=
youtubeta topgear 106 gti vıdeolarına bakarken buldm werıldıyse kaldıralabılrrrrr:heyoo:
Printable View
http://www.youtube.com/watch?v=eeRdf...elated&search=
youtubeta topgear 106 gti vıdeolarına bakarken buldm werıldıyse kaldıralabılrrrrr:heyoo:
valla çok iyi.ama nissan gitmio.
Bende arabayı ilk aldığımda 163 hp vermişti dynoda.Civic Si dan kaç boy yediğimi sayamıyordum.Bozuk turbo arabalarla yapılı 106 ları denemek maharet sanıyorlar :D
o denedıklerı arabaların hepsi bozuk herhalde alfa 2.5 328vs:) yapıolar videolara bi ayar:)
nese 106 da dolu deılmıs...
106 iyi gidiyor, diğer videolarını izleyin isterseniz.
200 sx bitik...
sx bitik ve ötesi... bitikleri geçip bişey olduklarını zannediyolar.
sakin olun yahu gti işte ne yapıcaı belli olmaz :D
bu sıyah 200sx suan nerde bılen varmı yanı ben onu izmirde bızım oralarda galerıde gordum sanırım bu yada yanıldım
bı kere turbo arabayla atmosferık arabayı kıyaslamanız yanlıs klasman farklı.
ar ac ankarada
iide denenmez dıe bısı yokkı yanı . bu mantıkla gıdersek hıcbı kımse amerıkanlarla basmasın . forumda f430 la yuruyen evo vıdeoları var bunnarda olmasın ozman :D
nerde denicezki başka:)
otomobillerin birbiri arasındaki performansı görmek için yapılan gayet normal bişey bu
o zaman n/a amerikanlarla supra impreza falan yürütmeyelim hiç mantık buysa eğer
o zaman neye göre hızlı yavaş dicezki 400 zamanına rolling kabiliyetine bakılarak söylenir bu tip şeyler
106 gercekten iyi ayarlanmış.
106 hepsini gecer öğrenemedinizmi:)
denenır denemez dıe bısey yok yuklu 106'ya stok typr da denedı 106 gectı.aynı arabayı hdf'ye denedı hdf 5 bos attı.burda sadece kıyaslanması gereken arabalar degıl aynı zamanda suruculerdır bence 2 de 106 gtı 5000 d stok typrın surucusu 5000 de tutuyor 3 korna
106 2 boy onde daha kapanırmı o ara kapanmaz nedendır bu stok typer surucusu vtec acılmadan rolle gıtmıs araba 1.4 olmus sonra araba gıtmıyor yurumuyor denıyor sınır bozucu
madem ole sartlar esıtlencekse sorun bundan kaynaklanıp denenmez denıorsa . ozman brake boost dıe bısı ıcat etmısler sol ayagında ayrı verırısın yurursun. ayrıca bu typer vtec acık kapalı muhabbetı cok sacma dusunelımkı cıpsız bı 106 ılebasıosun 7500 de kesıcek typer 6 bınde sende 6 bındemı basıcan extra 1500 devır donup vıtesmı atıcan kıme avantaj kıme dez anavtaj .. konu saptı ııce bahanelerın sonu yok nasılsa . gıdıosa gıdıodur vıdeoda goruldugu gıbı gecmıs gıtmıs bozuktur sx gıtmıodur felan bılemem ama gordugumuzu de gormezden gelmek olmaz sanıırm
Kac tane boyle videosu cikti bu 106 nın. O madara edilen arabaların sahipleri nasıl razı oluyorlar boyle madara edilmeye onu anlamiyorum. Hadi 328 ve 155 2.5 lugu bilen yok diyelim ama bu 200SX kesin kendini bitiriyor yani. 106 satılacaksa 200 SX satılmaz bu durumda...VAlla 106 gayet guzel devirleniyor gidiyor ama bana da 200sx 4000 de falan vites atiyor gibi geldi. Hoş impo olsa 5000 lere kadar sıkıp vites atsa yine yürürdü torkdan ötürü...
olmadı sımdı . her gecılen madaramı yanı . n/a bı araba turbolu bı aracı gecınce madaramı olunuyo. yav nıe satılmasın ayrıca youtube dan deneme vıdeolarına goremı araba alıosunuz sız ?? sx inde yuklusunune cok bındım ( sr20det) 106 nında farklı karakterlı motorlar ama standart bı sx se şansı yok zaten hatta sr20nın standart halı ıle bıle yurutursun gusel setuplı 106 yı
iide nie madara edio olsun arabası ii olsada geçseymiş sen şimdi bi 106 geçsen madaramı etmiş olcaksın 200 sx de bi araç 106 da öle bi anlatıosunuzki sankif-430 ile 106 denio :)
ii olan geçer o kadar basit herkesde herkesle dener çoğu kişide kiminle deneyip denemeyeceğini bilir
http://youtube.com/watch?v=FE5kUSeGss0
bu amca vursun o zmn kendini :D
vıdeo eklemek degıl yurumeyen bı s13 vıdeosu konmus
durum budur bende toplarım mılletı drag yaparım s14 le koyarım vıdeoyu nedırkı.olcu degılkı
bu mantıkla gıdersek yurumeyen bı m3 vıdeosuda ızlıoruz suanda . yurumedıgını nerden anladıysak .
varmı dyno çıktısı acaba?
video konulmuş bunun üzerine yorum yapıyoruz tamam ama çok yargısız infaza giriyo buda artık 106 geçmiş bu işte o yürümüyo vitesi erken atıyo falan önemsiz bundan sonra geçmiş orda
ha başka bi ortamda aynı otomobillerle sonuç farklı olur o ayrı ama bu denemede geçilmiş sx bu kadar
106yı tebrik etmek lazım
171 hp değil mi bunlar? iyi yürüyeni de hafif oynanmış bir 106 ile cok yakın olacaktır bence.
videoyu tekrar ızlemedım baya oluo ızlemeyelıde.. 170 lık sx bu sekılde fark yemez bence yanı o hızlarda en azından yaklaşması lazım.. 106 dolu olsa tamam, ondada ne olduunu örenırım yrn gerçi..
m3 le saxo olayında m3 kesın sorunlu hız arttıkça m3 gerıde kalıo:)
ya kendi arabamla aynı marka arabayı savunup marka fanatikliği yaptığımı düşünmenizi istemem ama
tr'de kaç tane sağlıklı çalışan s13 var?
teknik veriler ortada zaten s13 106 veya vtecle kıyaslanacak segmentde arabalar değil,
bizde 3 ayrı s13ü çok denedik vtecle olsun 106gti 206gti ile olsun typer la olsun,
stock ama sağlıklı çalışan bi s13 vtec-106 tarzı arabalara çok rahat 4-5 boy atıyor.
bunu yazmamın sebebi de bazı arkadaşlar s13 170hp olduğu için 106gti ile aynı gideceğini fln düşünmesi..
teknik verilere bakarsanız s13 vs s14 bazı sitelerde birebir aynı hatta bazı sitelerde s13 ün 0-100 ve 400mt lerde 0.1 sn daha iyi oldugunu görürsünüz.