iphone 4 den BB torch'a ?
bi süredir iphone 4 kullanıyorum .. çok fazla dokunmatik tel kullanmaktan sıkılmıştım almicam demiştim .. arabam pert olduğu için parayı harcicak yer bulamadım diye BB 9700 ümü kardeşime verip bunu almıştım.. şimdi dokunmatikten gene sıkıldım gibi .. hoş alışkınım ama ne bilim herkeste görüyorum diye belki cazip gelmiyor artık .. telefon jb ' li .. hergün cydiadan yenibişey ekliyorum güzel özellikler var , yok değil ama ne oyun oynuyorum ne bişey .. çok nadir tek kalırsam sıkılırsam oynarım...
şimdi sorum şu aramızda BB torch kullanan varmı ? geçen arkadaşımınkini bızıkladım biraz :) hoşuma gitti açıkcası .. aradığım özellikler var genelde .. BBM whatsapp face twitt... vs vs .. dokunmatiğide güzel .. karşılaştırdım biraz .. bi tek kamerası biraz tırt .. zaten öle zırt pırt resim çekmiyorum .. web browseride güzeldi .. bi tek flash desteği yok ..
iphone u yollarsam torch bide bu yeni nesil ipod lardan alıp araca koymayı düsünüyorum aux girişinden müzik video vs gibi .. oyunda oluo iphone daki herşey ..
kısacası değer mi değmez mi ? şu huyu kötüdür torch un kanser eder .. alma vs gibi ? yada şu çok güzel al gibi ?
biliyorum gece gece destan oldu bi telefon konusu için kusura bakmayın :confused::confused: