Arkadaşlar aracım modifiyeli. abartı egzos var muanesi geldi tuvturkten gecermi yada tanıdık olsa halledermi???
Printable View
Arkadaşlar aracım modifiyeli. abartı egzos var muanesi geldi tuvturkten gecermi yada tanıdık olsa halledermi???
kat üzerindeyse sıkıntı olmaz sadece egsozsa sorun ...
full bi modifiye oldu susturucu iptal? kat ne oluyor??
Katalizör.
bu katı nasıl anlıyolar bızım arac dızel turbo nun pesınde kat ben bısı goremedım onlar nasıl goruoyr
oda iptal:)
bunu tanıdıkla halledermiyim?
hallademessin artık tüvtürk istasyonlarında böyle şeylere izin yok :)..
;)
Abart eksozla sokakta gezmek yasak muayeneden nasil geçmeyi düşünüyorsunuz ki ?
Özel Msj gönderdim yardımcı olurum
son sust. ile muayenede sıkıntı olmuyor fazla sesten dolayı hafif kusur yazıyolar sadece.
modifiye ederken iyidi ama degil mi :D
tanıdık biri varsa geçersin belki katalatiği takmanı isterler o sorun olabilir ama ilk sefer git öylece geçebilirsen geçersin...geçirmezlerse tanıdıklar la yada parçaları değişerek gider 2. seferde geçirirsin..herhangi bir ek ücret vs. dert olmuyor 2. gidişte
bölgeye göre değişir bende kat iptal düz boru ve kara tren gibi girdim cıktım geçtim kusursuz benzinlilerde özellikle bakiyorlar inceliyorlar tigra geldi gecemedi ben beklerken onun için söyledim isterse manifoldu sokup gitsin :D
ne bileyim kanal arıyor rüşvet versek geçermiyiz gibi algıldım ben :D
dizel benzinli fark etmez aracınızda fabrika çıkışı katalizör varsa işlem görmüşse veya yok ise problem yaratır susturucularda olmak zorunda yoksa egzoz ilgili yönetmeliğe uygun degil durumuna düşüyor araç
egzos zor bişeymi söktür orjinali yada benzerini tak muayeneden geç snr ne yapıyorsan yap vericeğin muamele parasına anca denk gelir.bosunada adam aramak zorunda kalmazsın.
Muayenede filtreyede takiolarmi acep
filtre , egzos , düz boru , kat iptali, yerle bir giden bi 206 geçirmişliğim var hemde sesi öyle azımsanacak gibi değil, gören hafif kusur yazmaz yani:) tabii bunun benim eski gümrükçü olmamla alakası var.. adamınızı bulduğunuz da istediğiniz yerden istediğiniz şekilde geçersiniz..
Nasil yani gecilebiliyormu?
ben önümüzdeki hafta filitreyle gircem vizeye bakalım geçebilcekmiyim geçemezsem orda takarım orjinalini basit nasıl sa :D:D
filtrede sıkıntı yok
filtre de sıkıntı yok arkadaşlar, filtrelere takmıyorlar kafayı, kamber ayarlarınız düzgün olsun , kavun lastik , dişsiz lastik olmasın , frenleriniz sağlam olsun, istediğiniz kadar yere basın ama el freni testine girerken geçtikleri rulolara altı vurmasın yeter..
tamam kardeşim yakın zamanda aricam.arkadaşlar tşkrler halletmeye calışcam olmasa tekrar donerim:-)
tavan folyo içinde sıkıntı oluyormu acaba bilgisi olan varmı?
forumdan ibrahim nickli üyeyi bul yardımcı olucaktır .. ben öyle geçtim şahsen , 76 lık komple egzosla :)
Muameleci arkadaşlara bi sorun yardımcı olur onlar içeride tanıdıkları vardır her türlü GEÇİRİRLER :D:D
Not: A.M.U