Merhaba arkadaslar,
Turkiyeye hic lexus is200 veya is300 girmis midir? Satan varsa bilir misiniz?
http://carsbase.com/photo/Lexus-IS_3...0_pic_8895.jpg
Printable View
Merhaba arkadaslar,
Turkiyeye hic lexus is200 veya is300 girmis midir? Satan varsa bilir misiniz?
http://carsbase.com/photo/Lexus-IS_3...0_pic_8895.jpg
2 - 3 gün önce kozyatağında önümden geçti metalik gri renk. 06 UC ?? Tam olarak hatırlayamıyorum ama çok güzeldi. :(
Çok az, çoğunlukla da konsolosluk aracı.
Lexus is300 olmazsa, Toyota Altezza'da bakılabilir die düşünüyorum. :) Çok beğendiğim bir model.
Etiler - Bebek civarlarında görüyorum bi tane is200.
Denk gelirsem satar mı diye sorarım ama genelde yabancı uyruklu vatandaslarda ya da konsolosluklarda var bu araclar.
Bende gri renkte zeytinburnu sahilinde gördüm yanılmıyorsam is300'dü :) Arka farlar çok kötü be :D :D
Beyazını görüyorum ben 200 mü 300 mü bilmiyorum ama.
izmir yalıda var birtane gri renkte çok albenili bir araç bence
sabancı holdingde var hatta geçen mevsimlik lastiklerini taktık ciddi harika bi makine bu seneden sonra satılcakmış sanırım :)
bende 1-2 defa aydında gördüm gri renkte
Birkac ay once sahibinden.com da Usakta yada yakin biryerde satilik vardi ve fiyati 26bin gibi birseydi...Bu modeli ilk 2001 yilinda otelde calisirken kullanmistim ve o gunden beri cok severim..Ozellikle sari renkleri cok guzel duruyor.
2001 yılında kavacıkta bir galeride 0 satılıyordu o zamanlar çok istemiştik ama pederi kandıramamıştık.
Mersinde bi abimizde var.
Sağdan direksiyon Türk plaka değil.
Çok güzel araba ama sağa sola gitmeye kullanıyorlar bakımsız:(
Aydın'da da var bir tane
ben bi tane is300 beyaz görmüştüm bostancı civarında
ankarada da var ama diplomat aracıydı is300 galiba..
sahibinden.comda vardı bir tane 300,000demiydi neydi
Gursel noldu seni de mi sardi 2JZ furyasi ahaaha :) Gel sana SC300-400 bulalim salla 4 kapiyi ;)
İs300 u bulduk da sc300 kaldi... Londradayim su anda, bu is serisi cok hosuma gitti. Ziyarete geldigim firmada bir oglan is300 un 2jz-ge sini 2jz-gte ye cevirmis, otomatik otomatik takiliyordu, cok hosuma gitti...
Satılık vardı bir tane Aydın-Uşak tarafında. Km´si yüksekti ama ben olsam alırım, seviyorum bunları.
Bulun da alalim bir tane. Kmsi onemli degil. Farkli bir motor koyacam zaten...
gümrükte beyaz bitane vardı ama gs300 dü sanırım o ...
aydında bi adet gri var aracınada baya bi aşık ne zaman görsem tertemiz.
aydındaki gri araç satılık şu anda ilanını buldum ama resim yok
Lexus IS 200 2000 Model 23.500 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
20 lira ver al bunu daha da dusunme :D
buna 2jz swap şart, 1g-fe var üzerinde bunun. akışmetresini bulmak bile işkence :)
altezza çooook daha zor ki onda 210hp atmo 3sge beams motor vardır :)
IS-F yok dimi ülkemizde?
yok maalesef
Aydında 2003 2004 yıllarında görüyordum bu griyi o zaman sıfır gibiydi tabii.
Toyota fabrikasının üst düzey yöneticilerinde vardı bi ara bunlar ama elden satılmadı heralde hiç düşmedi piyasaya.
bugün görünce aklıma bu konu geldi 2 gündür görüyorum bostancı-suadiye-kozyatagı hep buralarda daha öncede 1-2 kere gördüm is200 ama idare edin:D
http://i.imgur.com/hSCpj.jpg
Evet bende bunu görüyorum hep.Kazaskerden sürekli geçiyor :D
Toyota Aristo ya da Lexus GS300-430 modelleri var mı TR'de...
caddede gördüm ben bir tane galeride ama bir sonraki kasaydı .
bir de bursada gördüm mavi fakat o da yurtdışı plakalıydı :)
Sydney'de bunlar dolu envayi cesidi var modifiyelenmis olarak .. Fiyatlari ise Turkiye'ye gore oldukca makul .. 10000 kusur dolarlara cok guzellerini bulabiliorsunuz ..