bu denemeydi devamı gelcek :D
Printable View
bu denemeydi devamı gelcek :D
VTİ videosu izleyerek uyumak istiyorum :)
[IMG]View My Video[/IMG]
Maşallah VL ye Allah nazarlardan saklasın:icon_tup:
eyvahhhhhh iboo abi geçilmiş hahahahaaaa :D :D
maşallah vl viteeee :)
speclerı de yazsan daha ıyı olurdu sankı :)
maşallah kazasız belasız bın
haloo yapılcak bişe yok
kabul etmiyolar ama gerçekten kaçamıcaklar
puk calara özel bişeler yaptık
maşallah araçlara :)
hangi araçta neler var ..ona göre yorum yapalım ..;)
maşallah Allah kaza bela vermesin...
herkez aracına stok diyor bizde öle diyelim arkadaslar
vl vtecde eksoz flitre headres beyin 106 stok dediler o araba stoksa öle gidemezdi yanımda ama gelicek devamı :D
arkadaslar sımdı bız vıdeo yukluyoruz... bakın ne kahpelık yapmıslar sımdı goruceksınız ??? denemenın gerçek yuznu bırazdan goruceksınız bız susuyoruz... yorumu sız werın?
halo sana özel saglam projeler war
ben bilmem beyim bilir :D
adamlar geçmiş işte bea başka atraksiyona gerenk yok :D
bu vidyo fake mi yoksam :)
vti n devrine gore basıldı.. bizim istedgmz devirlere gelmedi vtec çok gittik yanına ama hararet yapıyrms 1 denemede..106 nın devri 6500 ken basmaya basladık bu şekilde bizim aracımız 170 lerden sonra geçen vl vti a tebrikler..
vl vti da bildgmz kadarıyla egsoz-filtre-beyin-piston-emme manifoldu ( oncedn port polish falanda vardı ama suanda varmı yokmu bilmiyoruz tam olarak o yuzden yalan atmaya gerk yok)
yj 106= 13 59 - chip - filtre - egsoz - timing ( bnlar dısında kesinlikle bşey yok..egzantrkler var diye bi mevzu dönuyor piyasada ama bzim egzantrklermiz orj. ayrıca biz deiliz nete satılık orjinal egzantrik diye knu açan ;)
haloo gerek yok böle seylere
bu arada maşallah YJ e atmosferikte en hızlı die laf yapılan vti la böle yurumek guzel gerçekten arabaya 700-800 tl harcaıp ;)
halooo haftaya işin warmı
devir mevir ben anlamam ben cahil adamım ...arabayı geçen sene aldım o zaman öğrendik roling moling yalan yok...önceden serçeyle miçlik peşindeydim ....kısacası ben 5000 devirde basarım kardeşim onun devri bunun devri diye bişey olmaz bence :)
şanzuman yetmiyosa 14 60 mıdır nedir ondan koyun fark iyicene açılsın :D
senle işimiz war nikah şahidimiz sen olcan halo
lafa gerek yok tartısmayada her kosulda yine deneriz
biz daha sizinle basmayız gerk yok siz hızlısınız geçersinizde kaçarsınızda..
bız kaçmıyoruz her zaman :D ama sız kacıosunuz :D kaçtığınız videolarda mevcut ama koymucaz o videoları nede olsa aynı semt dımı :):) gün gelır dewran döner :D anladınız sizz :D :D
kiloyuda hesaba katarsak değişik bir durum çıkıyor ortaya vl vti ında içini komple boşaltırız o zaman kilo belki biraz daha yaklaşmış olur hızlı 106 ya edit:kilo bakımından :)
aga polemiğe girme kimseyle tüm herşey yolda biter olan biten....
abi bizim allaha sukur sıkntımız yok onlarında harcadıkları belli bizimde bu şeklde gidebiliyorsak ne mutlu bize.. 170 lere kadar yuruyoruz sonra geçip gitsin elbet bigun vtec altı basarız demek isterdim ama gerek yok.. vtec altı basınca çok uzuluyor zamnında denedk gorduk o uzuntuleri ;):D