bu anket drag için dusunulmesin rolling için
Speddy evo
34ac8877
zr evo
ottoman
hulk
ars2000
bazooKA
st legal teg
ygz typer
jad typer
Printable View
bu anket drag için dusunulmesin rolling için
Speddy evo
34ac8877
zr evo
ottoman
hulk
ars2000
bazooKA
st legal teg
ygz typer
jad typer
bana speedy evo gibi geliyor
Neyde en hızlı onuda belirtmek lazım drag rolling time attack vs ?
rolling-drag olarak belirlemek lazım tabi ve sürat aralıkları tabi :)
buyur burdan yak :)
Sulhi 1 olur onuda Ben gecerim :)
Takiliyorum beyler :)
otooamana caktım oyu
soz konusu rolling ise ottoman ile hulk arasında gidip geliyordum ottomane verdim oyumu hadı hayırlısı bizi utandırma kanka :D
valla ben oyunu büyük turbolu (42 gibi :D),basınc açabilecek 4 çekerlere veriyom :D
hulk ottoman bazuka fwd kıng bellı olacak :) awd kıng daha rahat bellı olur sardın muhabbetı pek olmayacağı ıcın:)
bozuka20 diorum bende :D
Listede yokum o yüzden hulk diyorum
ankarada zn subaru vardı dbn leri yayınlanan.....
oyum ars2k e..:)
kalbim gc8 le ama:)
bence listede 1 kırmızı typeR yeter oda JAD
ver ayarı muharrem :)
liste biraz garip olmuş bolt on jad typer ile bazooka gibi bi aracı aynı listeye koyup kim daha hızlı demek yogurt kara demek gibi bişey olmuş ardacım :)
bence orta sıklet bi liste yapın birde agır sıklet yapın adalet olsun
çaktım Hulka definisyonla beraber dahada hızlanacagına emınım ,:D:D:D:D
speddy evo diyorum. inş.
yada bazoka20:)
Ottoman yani muharrem'e veriyorum oyumu :)
ciddi olarak soyluyorum aracımı silin listeden en hızlı diye iddiam yok benim ..
En sorunsuz, hızlı , stok motor, günlük kullanılan , şekli ile kupon araç konusu açılırsa ekleyin o konuda iddialıyım :)
abi sen yapma bari ya tatlı rekabet oluyor ıste sen stock motor fln demene gerek yok
tabı kı bu lıstede cok guclu ve araclar var bızımkıler onlara gore normal kalıyor mesela lıste sole de olabılır di ama ole ıkı lıste yapmak olmaz
hulk ottoman bazooka
4 ceker 4 sılındır zr evo speedy evo ,ac
s2000 jad ygz teg seklınde olabılırdı yanı mutevazi olmak lazım
listeden 2 araba gıtmıs yenı 2 araba gelmiş saxo turbo benı cok etkıledı roll zamanı ıstanbula gelıp denermı bılmedıgım ıcın yazmadım daha bır suru yazmadıgımız
arabada var tabı vtec turbo olsun vs...
şu liste gün gelsin sabahın köründe otobanda denk gelsin deneyelim.. kım hızlı yavaş..böle beygir kosturur ganyan basar gibi anketle oLmuyo bilenide var bilmeyenide..burdaki insanlarin kimisi setup da anlar kimisinin dünyadan haberı yok!!
ZN Subaru sokuleli nerdeyse 1 sene olacak...
Listedeki arabalar çok hızlı hepsindeki emekleri hepimiz biliyoruz görüyoruz , ama 4 silindirli hızlı arabaları Türkiye'ye kapsarsak bu listedekinden daha fazla , bu liste forumda sürekli aktif olanların listesi yapılan işlemlere göre konusuyoruz sezon daha açılmadı doğru düzgün yürüyen olmadı havalar ısınsın draglarda ve rollingde görücez ama favorilerim
dragda: SPEEDY EVO
rolde: HULK
yavaş yavaş gruplar paramparça oluyor, en sonunda her araba tek başına bir sınıf olcak gibi :D önce en hızlı dendi, sonra high class dendi, şimdide 4 silindir, sonrada 4 çeker 2 çeker topici açılır sonra 2 çeker 4 çeker high class böyle uzaaaaar gider :D
Allah nasib ederse HULK bittiginde hangi araba olursa olsun Roll de denerim ama ciddi sölüyorum Rollde bir iddiam yok
Aracımı bu sezon drag için yapıyorum orda da zaman falan kasma niyetim yok düşük basınç ile grubumun birincisi olmak için yarışıcam
sebebine gelince
Stock motora güvendigim kadar aftermarket parcalar ile toplanan motora güvenmedigim için
Bu yüzden eski hali kadar olucak HULK belki az bişi hızlı olur ama abartısı olmucak
En basitinden Ottoman ve Bazook24 de aftermarket gömlek var bu demektir ki iki aracta HULK tan daha fazla basınc basacak kapasitede motora sahipler benim bu araçlarla aşık atma lüksüm yok
Ben bir anda maksimum yapıp hemen sıkılmak istemedigim için oem gömlekli motor yapıyorum
İlerde gömlek çaktıgım zaman sacma sapan basınclar ile daha iddialı olurum
Gerekli açıklamam budur
KRC'de çok güzel gidiyordu.
bu liste daha çook değişir süprizler olur .ama zevkli bir yaz dönemi olacağı kesin.
speedy evo ve üstün pilotajla adem abim 0-400 de 1.liği kaptırmaz diyorum:icon_tup: