gunluk işte kullandıgımız kamyonun tavan dosemesinde fare seslerı geliyo:D kendisi yetmiyo sankı bıde yavrulamış.servise yolladım dosemeyı sokmemişler korkudan şu an biz sokmeye basladık:) dosemeyı bıtırmeden cıkarıcaz insallah
Printable View
gunluk işte kullandıgımız kamyonun tavan dosemesinde fare seslerı geliyo:D kendisi yetmiyo sankı bıde yavrulamış.servise yolladım dosemeyı sokmemişler korkudan şu an biz sokmeye basladık:) dosemeyı bıtırmeden cıkarıcaz insallah
oda iimiş inşallah çok zarar vermemiştir
gelişmeleri dakika dakika bildirmeni bekliyoruz
gelısmeler beklenıyor :D
valla bende olsam bende sökmezdim :D
resim video caps ne varsa alalım dk dk :D
adamım o dukkanda fare cıkması normaldır :D senın bazuka ya kacmasın dıkkat et adamım :D
Bizim mercedes in konsolunu sökerken elektrikçinin elini içeride biyere sokmasıyla çıkarması bir oldu.Adama ''Nooldu lan çarpıldınmı'' şeklinde bi bakış atmamızla adamın tekrardan pensenin ucundaki minnacık fare kurusunu gösterdi:D , Belkide benim yaşımda fare , kaç sene önce girmiş ölmüş bilinmez.Ama sizinki daha bi ilginçmiş çekirdek aile falan:D:D , gelişmeleri bekliyoduz.
.
Allah sizi şu pozisyona düşürmesin:
http://1.bp.blogspot.com/_pHN4uTgTd9.../s320/fare.jpg
bu arada bende gelişmeleri an be an takip ediyorum.
video çekerseniz burda yayınlarsanız çok sevindirirsiniz bizi
:D geçmiş olsun.
gelişme var mı? yardıma gelelim mi?
tawanı soktuk aranan faturalar yuva yapımında kullanılmış:D
koltukları sokuyoruz su an
ii de kardeşim bundan bize ne :D
dikkat edin ısırmasın sonra geberip gitmeyin
o kediyi öldürmeyin demiştim ama ...
sizin fareler akıllıymış. bize denk gelen komple mamalaktı. triger kayışında can verdi :D
splinter usta olmasın ?? ninja kaplumbağalar sizin minibüsü gece kaçırıyor olmasınlar :D
Bizim genel müdürün passatın torpido gözünde ölüsünü bulmuştuk giremeyeceği yer yok
darbeli matkap hediye ediyolarmıs radyoda lazım olan varsa katılıcam
Abimin çırağı Yeğenim Berk :D
Google Search : berk flame thrower
http://www.youtube.com/watch?v=iUlGwraf2
varmı bir gelişme :D bu arada konu patlama yapaiblir tüm site burada :D
Farelerin bedeninde toplamda 4 ayağı vardır ve ayaklarının ucunda parmakları vardır ve her parmağının uç kısmında tırnakları bulunur bu sayede çok yüksek yerlere tırmanırlar ve çok hızlı koşarlar. Bazı fare türlerinde ön ayaklar kısa halde arka ayaklar ise çok uzun olmaktadır. Tıpkı kanguru faresinde olduğu gibi ön ayaklar çok kısa arka ayaklar ise çok uzundur.
Kısa Şase olan Farelerde varmış :D
arabanın içine kapan kurun..güzel yağlı ezine peyniri bir tekte rakı koyun ..fare istediğin kıvamda yakalarsın..kolay gelsin.
mku da bişi var mı abi :D