-
tsunami JAPAN
-
çok büyük bir faciya:( ama şu sondan bir önceki foto gazetedeydi ve adamlar 1 hafta içinde sıfırını yapmışlar yani hemen toparlamışlar kendilerini ?? helal olsun valla bu japonlara
-
sondan bir önceki yolu haberlerde gösterdiler adamlar yeniden yapmışlar bile bizimkiler bir çukuru kapatamıyor
-
-
bütün dünya seferber olup nasıl yardım ederiz bu nükleer felakete nasıl önlem alırız diye düşünmüyorda
libya da kaddafiyi nasıl indiririzde nasıl sömürürüz derdine düştüler...
ayıptır ya bu gün japona yarın sana...
-
-
-
-
fabrikalarda su altında kalan ürünleri revize edip gömeceklermi bakalım millete, japonlar sadık adamdır yapmazlar herhalde...
birde bi video vardı sokakta adam çekti çekti, tepeye tırmandı en sonunda sokak diye birşey kalmamıştı heryer ova olmuştu cidden tam bir felaket kimseye göstermesin Allah...
-
-
-
bu nasıl bir güctür allahım sanki kıyametten kareler...
-
-
-
-
-
-
bu nasıl felakettir bildigin haritadan silmiş o bölgeyi :eek: :eek:
Allah kimseye göstermesin...
-
-
bu adamlarda ulkelerını cok daha ıyı bı sekılde zararı onarmazsalar ben bısey bılmıyorum.allah yardımcıları olsun.surda avrupada bı devlet baskanı tırnagım kırıldı der tum devletler ozel jet kaldırır japonyayada kımse elını uzatmıyor arkadas.
-
-
-
çok acı ya Allah yardımcıları olsun. Deniz yutmuş geri çıkarmış resmen..
-
ALLAH yardımcıları olsun..cıdden cok acı..
-
japonya bu deprem ve tsunamıde böyle olduysa bizim ülkemizde canlı ınsan kalmazdı ALLAH korusun
-
Çok kotu çok Allah yardımcıları olsun :(
-
çok kötü ya:( ama emnım hıc bı ulke onlar kadar cabuk toparlayamaz.allah yardım etsın
-
adamlar yolları 1 haftada yaptılar bızım selıpasada hala denızde arabalar var arkadas yaa
-
allahım halimize şükürler olsun,allah böyle bi acıyı kımseye yaşatmasın.bu kadar şeyden sonra bide radyasyon denen illetle mücadele etmeye calısıyorlar..yazık günah belkide çogusu yakında ölecek...
-
-
kıyamet günü gibi allah yardımcıları olsun.
merak ediyorum diğer devletler ne zaman yardım elini uzatacak japonyaya
-
-
Yardım elini uzatma da sorun yok arkadaşlar, Japonya gururlu ülkedir bu yüzden yardım istemiyor özellikle biz başımızın çaresine bakarız diye.. Gelen yardımları da geri çeviriyormuş..
-
-
Çok büyük bi felaket gercekten Allah yardımcıları olsun
-
allah yardımcıları olsun ..........
hayat bu kadar kısa işte bırgunde hersey yalan oldu gitti
bakın burası bı paylaşım sıtesı cogu kez araba ugruna yok rolıng yok sen gectın ben gectım uguruna bı dunya kalpler kırılıyor
şu arabalara bakın ne hale gelmişler kime ne faydası var ???
aslında büyük ders almamız gerekiyor........
-
-
-
-
Allah yardımıcıları olsun. cok vahim içler acısı bir durum...