Adam otobanın sağ ve sol bordürlerine kadar kullanmış. Soğukkanlı olması ve mücadele etmesi sayesinde kurtulmuş. Tabi sağının solunun boş olmasıda büyük şans. Ben olsam en az 3 sigara içmeden tekrar devam edemezdim :)
Printable View
Adam otobanın sağ ve sol bordürlerine kadar kullanmış. Soğukkanlı olması ve mücadele etmesi sayesinde kurtulmuş. Tabi sağının solunun boş olmasıda büyük şans. Ben olsam en az 3 sigara içmeden tekrar devam edemezdim :)
3 Sigara değil 1-2 paketle anca kendine gelir insan :)
benzeri 3.18is ile başıma gelmişti, ben tam spin atmıştım geri geri giderken toplamaya çalışmam sırasında tamponun ucunu bariyere çarptıydım :) tabiri caizse öd ve kaka olayı :) bitek tampon klipsi ve stopla tampon arasında minik bi parça var onu yaptırmıştım.
araba a3 değil, a3 de 2 adet havalandırma ızgarası var :)
a4, s4, rs4, öyle bişeyler :)
yerde yağ felan mı vardı ki öyle kaydı birden araba
herifte arap drift potansiyeli varmış maşallah
Sanki lastiklerin kahpeliğine uğradı gibi geliyor bana, arka hoop koyuverdi
KUMHO dur kesin :D
Pahalı marka lastiklere vereceğimiz paradan kaçıyoruz ama bazen böyle daha pahalıya geliyor. :(
daha önce verilmişti, gizli buzlanma sanırım.
benim arkadaş ışıklarda duramayıp çevreyolunda önümde spin attığında baya heyecan yaşamıştık, çok sakince teybi falan kapatıp kalmıştım öyle :D sonrasında 1,5 paket sigara içtik tabi o ayrı konu :D
bu yol porsche ile racing motor yardırıyordu o yola ne kadar çok benziyor :D
Otobnda degilde 1-2kere geldi basima ,indim 2sigara yaktim ole devam edebildim:D
adam tam 1,01 de topluyo sarkıda b quattro dıyo eleman :D
Arabayı topladıktan sonra 1.01 de müzikte "quatro" mu diyor, ben mi yanlış duydum..:)
Audi reklamı..?
kontrol iyiymis elemanda masallah ii kurtlmus:D
büyükbabası arapmış
Arkadaslar benzeri olayi bende sahilyolunda novotel'in onundeki virajda yedikule yonune giderken yasadim, hizliydim, makas atiyordum ayni bu sekilde topladim buyuk kaza atlattim diye dusunuyorum, 8 - 10 ay gecti uzerinden..
ya gizli buzlanma yada yağ başka sekilde ole kopmaz araba
durduk yere kendini kameraya çekmediğine göre ya kasti yapılmış yada reklam.
Aynısı bana olmuştu seat leonum varken sarhoşun biri sağ çamurluğumdan vurunca böyle dönmeye başlayıp arabayı toparlamıştım. indiğimde elim ayağım titriyodu ama :)
vidyo verilmişti daha önce araç a4
adam çiş yapmaya dursu mevzuyu bulamaz :d
38. snde bir tabela var kırmızı yazılı uyarı.ne çözemedim.Reklamsada başarılı :D
uzun sure yuksek suratte gittiginden lastikler baya bi ısınmıs hatta hız sınıfı da uygun değil sanırım o yuzden sacma sapan bırakmıs araba...
Yanlız ciddi şanslıymış bu hareketleri drift videolarını izleyip sokak arasında kontr vererek yapmaya çalışanlar yapabilir ama virajın açısı çok uygunmuş.Hani tam noktasında kopmuş arkası yolda zaten boş :)
Ama denildiği gibi uzun süre yüksek sürattende olabilir.Gizli buzlanma olabilir.Zaten o kadar basıp videoya kaydediyorsa biraz daha temkinli gidiyor.
Bence hiç bi koşulda bırakmaması gerekiyor arkayı ama bence limitleri fazla zorlamadan dolayı araç yoldan çıkmış hani kazalarda derler ya aşırı hız aşırı hızdan dolayı aracın limitlerini zorlamış ve araç arkadan bırakmış kendinini hatırlayalım kazım kazım M6 ile takla atmadımı kim der M6 yoldan çıkar diye ama çıkar sonuçta her şeyin bi limiti var bi fzik kuralları ;)
adam çok çok iyi hakim olmuş araca saygı duydum. fakat ilgili viraja gelmeden önce çok daha süratli gidiyordu , kopmanın olduğu virajda daha yavaş gidiyordu. muhtemelen buzlanma veya asfalta dökülen birşey olabilir. bu kadar direksyona hakim olması beni şaşırttı açıkçası.
0:50 inci saniyede arabanın kafası viraja doğru açı yaklaşıyor ama öndeki beyaz arabaya yakın kalmamak için biraz açıyor arabayı farkettiyseniz. o anda kopuyor zaten. Daha evvelki virajların eğim açıları güzel görünürken bu virajdaki sağa sola eğim açısı çok az. Bide insan viraja yanlış girdiği zaman sizdede olurmu bilmiyorum, içiniz şöyle bir hooooop kalkıveriyor bana genelde olurdu gençkene. Sanki arabadan evvel kulak denge sıvım ne yaptın hayvan der gibi bi şey, arkasından arabadaki dengesiz ağırlık yer değişimiyle içiniz bi tırsar frene de dokunamazsınız, ucundan hafif frenle o virajdan çıktığınız an ne halt yedim dersiniz. Arabada kalabalıksanız bozuntuya vermessiniz ama yusuf yusuf nameleri her bir tarafınızdadır :D
dırek lınk varmı bende borked cıktı :(
cok mercıı
benımde basıma gelmıstı 2004 senesınde vectra gt varken onden roy gıdıyordı arkasından ben 250 km suratle koptum sol barıyere arabanın arka tamponu surttum asagı yukarı 250 300 m bı sag bı sol gıttım arada araba solladıgım bıle oldu roy durmus yolda benı ızlıyor cenaze cıkartıcagız dıye benı tek tutan arabadakı yarıs koltıgu ve soguk kanlılıgım dı :)
aklı bitmiştir....
benzer bir durum 2009-2010 yılbaşı sabahı arabayı yedpaya kapalı garajına bırakırken başıma geldi. Aynı şekilde savaş verdim; araba sağ sol yaptıktan sonra 360 derece döndükten sonra durabildim. Yolda buz falan yoktu tamamen ıslak zeminde arabanın 3. viteste yanlaması ve yürüyeninin iyi durumda olmaması yüzünden meydana geldi. Yılbaşı ertesi olduğu için yol boştu, ucuz kurtuldum.. Bana iyi bir ders oldu, Birkaç gün sonra coilover siparişi vermiştim,
Bu video yu görünce birden 106 gti ve w124 e230 merso hikayesini hatrladım. ayyynı. eveeettt. :D
bi karton yetmez bi büyük bitirirdim :D
senelerin videosu yav :D sigara felan hikaye , direk abdest tazelemek lazim . 3 agiz 3 burun ...
asfalt ta yama var o kısımda büyük olasılık 51-54 sn arasına iyi bakına asfalta adamın geçtigi yer çok koyu çıkıntılı biraz arkayı biraz yaylandırınca salmış kendini
2 sene önce bizim de başımıza gelmişti izmir altınyolda gidiyorduk altınyola karşıyaka istikamatinden alsancaka baglıyan viyadüge bir anlık anlam karmaşası(düz devam etmeliydik gaziemire doğru) sebebiyle 190 km hızla girdik 99 laguna rxt ordaki ufak tümsek arkayı öle bir havalandırdıki önce konteynırları gördük allahım tüm günahlarımızı affet diyesim geldi o an sonra bir sag bir sol bir sağ daha kurtardık o gün bugündür arkadaşlar makasa bile girmezler :D gerçekten allah korumuştu hayır yapmıştık ihtiyaç sahiplerine
bu bana esp sigortasını çıkarınca olmuştu :)
Ben aracın 53'de kaymaya başladığını fark ettim, adam neden çok normal bişeymiş gibi davrandı? Halbuki ilk anda toparlayabilirdi.