aracım tempranın en fulleridir sadece sunroof yoktur 2.0 motor 148 hp dir aile aracı olduğundan stock dolaşmak zorundayız :(
Printable View
aracım tempranın en fulleridir sadece sunroof yoktur 2.0 motor 148 hp dir aile aracı olduğundan stock dolaşmak zorundayız :(
maşallah kazasız belasız
jdm stıckerlernı falan çıkarsan daha iyi olur bence italyana bozar hocam öyle şeyler :) Bu arada trye hiç 148lik motor gelmedi.142 liktir burdakilerin hepsi.
Orjinal 16v tampon ve panjurunuda bulursan daha hoş olur önden.
Maşallah çok temiz kazasız belasız :)
maşallah,kazasız belasız
Maşallah. Kazasız belasız .. Kim kaldı eski tempracılardan bizimde arkadaşla ortak bi tempra S vardı 100 km de bi 2 lt yağ koyuyordum.. İstanbuldan getirene kadar 3 bidon yedik:D:D Tabi sizin bu araç maşallah sağlam temiz... güle güle binin..
güzel görünüyor maşallah
kocaman maaşallah çok keyifli makinedir ama arkadaşında dediği gibi orjinal 2.0 tampon ve panjur temin edebilirseniz çok daha yakışıklı olcaktır ,,,aile aracıda olsa bu arabalara açık hava filitresi olmadan binmek yazık olur :)
maşallah cok güzel bizde de eskiden sx ak vardı dijital ekranlar kliması falan uzay aracı gibiydi
tempraları cok seviyorm :) filtre sesleri yeter :) maşallah
Çok temiz duruyor bir iki iç mekan fotosu isteriz
ne demek hemen
not: resimler aracı aldığımız gün çekilmiştir (iç resimler)
http://i1104.hizliresim.com/2011/4/12/13853.jpg
http://i1104.hizliresim.com/2011/4/12/13875.jpg
http://i1104.hizliresim.com/2011/4/12/13884.jpg
Maşallah.
Yalnız o JDM stickerları;banana silecekler sökülmeli;imkan varsa lpg de sökülsün derim.:)
Ayrıca orijinal 2.0 16V panjuru-tamponu ve yazılarını da tamamyabilirseniz araba kendisini daha da gösterecektir.
Maşallah çok severim tempraları 2004'e kadar babam en azından 15-20 alıp satmıştır ama bir türlü 2.0 binmek nasip olmadı sizinkide gerçekten çok diri duruyor lpg'yi sökün diyicem ama onuda sökerseniz araç garaja mahkum olur stickerleri sökerseniz daha iyi olur ;)
içi dışı çok güzel ya koca bir maşallah :)
yok anlamam niye yanlış anlıyayım :) bende biliyorum heryerde 148 yazdığını ama malesef ki değil.Dur hatta Autoshow zamanında 2.0 tipoya yaptığı testi koyayım.Fotolar açılmıyor direk link koyuyorum kopyalar bakarsınız artık :)
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
(Buda 91-93 yılları arasında Brezilyada ve italyada kalmış olan dillere destan 148liğin teknik resmi :D)
(Bu Trdeki bizim kullandığımız motorun teknik çizimi yani 142 lik olanı)
148liğin bizim kullandığımızdan farkları ; egzantrikleri,işletim sistemi egr valfi vb şeylerdi.Tam emin değilim onun için kesin bilgi veremiyorum ama aklımda kalanları bunlar.Sitede bi üyemizin 2.0 tiposu vardı bu konuda daha bilgili Nicki "tipo16v" idi galiba.Ulaşabilirsen eminim daha iyi yardımcı olacaktır bu konuda. :)
Zamanında aynısının beyazından vardı, Pert etmiştik. Yeri ayrıdır bende..
Benim bildiğim bu 3 kol direksyon ve 5 kol jantlar 148hp oluyor.
Kesinlikle orj 2.0 panjur/tampon/stop istiyor..
Yanlışsam düzeltin lütfen, 2.0ie 16v'lerde stoplar daha değişikti galiba.
Hey maşallah anılar anılar :)
edit : "Benim bildiğim bu 3 kol direksyon ve 5 kol jantlar 148hp oluyor."
148'lik değilde diğer modeller 2.0ie 8v'di..
hocam 8v leri karıştırma :D onlar zaten 113 hp ve miafiorinin motoru üstüne kuruludur.
Anlatmak istediğim şeyde bu 16v olan motorlarından 2 türlüsü var.148 liği bizim memleketimizde yok,her yerde 148 148 yazması reklam amaçlı,fıatın kendini göstermesi vs vs. gibi nedenlerden ibaret.Yoksa aynı arabaya bende bindim ve 3. tempramızdı. ;)
Maşşallah Jdm stickeri sökerseniz çok daha iyi olur kanısındayım Kazasız belasız :)
Yok yok, onu demiyorum ya.
şu 4 kollu direksyonlu, dandik jantlı olanlara diyorum 8v diye.
Aynısı vardı Hocam saygıyla anıyorum, filtre sesi kulağımda hâlâ :)
4 kol direksiyonlu yani aırbagsiz ve koltukları deri olmayan 16v modelleride var.Hatta bizimki öyleydi :D galiba 96 yılının ilk yarısına kadar 8v,ondan sonrada 16v başladı.Yada aynı sene içerisinde isteğe göre ikiside vardı her neyse :D
Aynen filtre sesleri mükemmeldir.
Maşallah çok güzel italyan mitalyan stickerlarda hoş olmuş :).Eski araclarımızdan biri tempraydı dijital gösterge vs.. çok güzel ve tatlı arabaydı.
Kazasız belasız
maşallah temiz ve orjinal duruyor allah kaza bela vermesin.
böyle orjinal bi araca stickerlar olmamış bence.
iyi günlerde kullanın...
Maşallah içiyle dışıyla çok güzel bi araç bu arada bencede ön panjuru değiştirsen çok güzel olur benim bi arkadaşımdada Tempra SXA var çok rahat bi araba kullanımı çok zevkli.
maşallah abi bizde tempracıyız filitre tak çok müthiş ses veriyor bideabilerin dediği gibi orjinal panjur tampon koysan çok iyi durur
beyler sağolun iyi dilekleriniz için
kanıma girdiniz filtre kaça mal olur :D