Arkadaşlar Selam
coil yaptırmayı düşünüyorum aracıma.araç ford fiesta tek kapı dizel.fiyat olarak bilgi verebilecek olan var mı? yada yaptırılırmı? ne kadar güvenli? şimdiden teşekkürler.
Printable View
Arkadaşlar Selam
coil yaptırmayı düşünüyorum aracıma.araç ford fiesta tek kapı dizel.fiyat olarak bilgi verebilecek olan var mı? yada yaptırılırmı? ne kadar güvenli? şimdiden teşekkürler.
nam coilover sadece kafaya 650tl falan yapar dahada fazla diyebilir şakirin nabzına bağlısın :)
ben her zaman yaptırırım hiçde sıkıntı yaşamadım marka coiloverda kullandım arabayı basmak istersen namdan başka çözüm yok
Canturk'un fiyatları daha uygun
Editttttttttttttttttt..
tamam cantürk orasıysa :) ben kolaylıyla konuşmuştum sadece kafaya coilover 400tl demişti fiyat çok iyi ama ben avrupa yakasındayım bir sorun olduğunda 2000 motor arabayla izmite gitmek daha masraflı o yüzden burda biraz daha fazla verip nama yaptırmak daha mantıklı :)
Canturk'te Yaptırmak Isteyenler Bana Ulasırsa YArdımcı Olurum..
yapılan iş aynı altında diesel araba var bence sen izmitte yaptır namın rakibi oldu :) izmit
Senın Ne IStedıgını Anlasam Ben Yardımcı Olucamda Sorun Derken Sorun Olabılırde Olmıyabılırde Ben Sana Bunun Garantısını Veremem Kesınlıkle Sorun Olmıcak Dıye Bu Sıteye Uye Bır Cok Arkadasımızın Aracına Coıl Yapmısızdır Hepsı Kesınlıkle Memnun Yapılan Isten ;)
Coiloverı bilmem ama nam son zamanda kör tuttuğunu hesabı fiyat çekiyor, bide yüzüne de söylüyor "işine gelirse" diye..
Ekim ayında 40 liraya yaptığı işe geçen ay 200 tl çekince amacını anlıyosunuz yani
Benim istediğim gayet basit.ön arka coil ve fiyatları.sorun mutlaka çıkar orjinalinde bile çıkıyorken el yapımında neden çıkmasın? ;) daha çok ne problem çıkıyor ne problem yaşanıyor bunları öğrenmek istedim birde.
aksini söylemedim.sadece bilgi almak için sordum.teşekkürler.Alıntı:
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı
Edittttttttttttttttttttttttt..
Sorun olarak , arkadaşımın yaptırdığı coillerde mil uzun kalmış vurma yaptığını söylüyor
teşekkürler.şunu da belirtmek istiyorum kimse yanlış anlamasın.yaşayarak öğrenmek istemiyorum.yani kör topal gidip yaptırıp ondan sonra da bu sorun da çıkar şuda çıkar buda olucak ilerleyen zamanda denilmesini istemiyorum.şimdiden duyup öğrenelim.sonra yaşadığımızda da biliyorduk zaten diyelim.
senin arabana binersem inmem söyliyim baştan. :D Evet atalarda oturuyorum sana çok yakınım.jantları temizlerken görüyorum seni daha çok.birde yıkamanın önünde.:D kısmet olursa aracına binip bir görmek isterim coillerin nasıl olduğunu? muhteşem bir iyilik yapmış olursun :)
bende cantürkte amortisörlere işlem yaptırdım, tablaları indirdik, memnunum işciliklerinden, o kadar girdim cıktım yanlışıkla olsada cukurlara, ve sert bir şekilde ; ama henüz bir sorun yok, yakın zamanda gidip milleride aldıracam, braz zıplıyorda:)
Fatıhın Arabasına Bınersen Anlarsın Zaten Lımıt Basıklıkta Suan Hatasız Masallah Dıyelımde Bısey Olmasın i30 umuza :D
arkadaşlar birde uygulanmış fiesta resmi var mıdır hiç? çok olmıyorumdur inşallah.yada cantürkün yapmış olduğu coil resmi var mıdır?
yerinde olsam ustune bıraz daha para koyar kafam rahat gezerım en azından ne oldugunu bılırım ;)
Melihin Fıestası Yapıldı Adapazarından Fıestaya Uygulandı
bnde nam mı cantürk mü dersen ikisinide kullanmış biri olarak cantürk derim yakın arkadasımın arabası namda yapıldı 4 ay arabada takoz olmadan bındık takmayı unutmus beyfendıler.
canturke fatıhın cıvıcle gıttık yerle bır 4 kısı gerı donduk gıderken ve gelırken cıddı fark vardı.butcen sıkıntılıysa canturk deılse coıl.
cantürk murat usta :icon_tup: