arkadaşlar araca mequiar's boya koruma yapıldı ayrıca beyaz olan jantlarım ve ayna kapaklarımın rengini değiştirdim öyle bi heves video çektik koyiyim dedim inş beğenirsiniz :D
ibiza cupra tdi - Car Videos on StreetFire
Printable View
arkadaşlar araca mequiar's boya koruma yapıldı ayrıca beyaz olan jantlarım ve ayna kapaklarımın rengini değiştirdim öyle bi heves video çektik koyiyim dedim inş beğenirsiniz :D
ibiza cupra tdi - Car Videos on StreetFire
Maşallah ;) bu araca video basit olmuş bilgin olsun :)
valla cupra super nazar degmesin pupuu puu
beyaz çupra guzel çatara yapıo dostum seviyorum arabanı ;)
siyahta boya koruma yakışmış oda başkentteydi dimi ??
başkentte deildi şaşmaz oto sanayi sitesindeydi :d
okul olarak dedim :D
evet başkentte oda :D
emre yenı boyanan yerler cok guzel olmus bence,jantın beyaz tonunu begenmıyordum zaten :)
ayrıca su yunusun arbayı da b gun yuzune cıkarın artık :)
can bana sorarsan bende bu halini çok beğendim ama herkes beyaz daha iyiydi diyo özellikle ayberk şöyle yanımda bi 5 dakika daha jant konusunda konuşsa tekrar boyatıyodum beyaza :D
Maşallah video yerine foto illa video diyorsanda şaşmaz mekanı değil gibi:D Kazasız belasız..
şimdi gördüm konuyu emre...
çok güzel olmuş bence yeni rengi jantların ve aynaların...meg. ürünleri getiriyormusunuz hala?:)
yakışıklı duruyor. maşallah..
guzl olmus emre gule gule kullan :)
g koyum emre:D
bu şekilde bence de beyazdan daha güzel olmuş. 10 numara. maşallah kazasız belasız :)
emre mesajım geldimi
şimdi gördüm abi parça numaralarını sormuşsun parça numaralarını yazan kağıdıda geçenlerde görüp atmıştım:d şimdi bende tam bilmiyorum şöyle yardımcı olabilirim sana zaten ibizanın mercekli farı sadece 1 tane var eğer onu bulabilirsen 2004 model passat beyinleri tam olarak uyuyo bide philips yada osram 4300k d1s ampül alırsan bu iş tamam gerisi elektirikçinin işi