Sahibindende dolaşırken söyle birşeyle karşılaştım gerçeklik payı varmıdır ?
Tofaş - Fiat Modifikasyon Yay / Helezon 175 TL - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da
Printable View
Sahibindende dolaşırken söyle birşeyle karşılaştım gerçeklik payı varmıdır ?
Tofaş - Fiat Modifikasyon Yay / Helezon 175 TL - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da
Kesip boyayıp kıvırmıştır bence :D Arabaya sokmayı sana bırakmış :)
kesmiştir banko :D
sem tuning imzalıysa dogrudur bence.
Pm ile sorun bakalim :D
20 TL Karşılığı aracımız yörle bir oluyor gerek yok yaya maya şahinci adamı bozr böle şeyler elit kesimmiyizki yayımız olsun :D
sem tuning traş biyer ne imzasından bahsediyorsunuz ki :D
Yani bende muallakta kaldım ona göre helezon alıp kestirmeyi planlıyorum :D
Ben gerçek diyorum
ilginç :D
ıddalılar ama kesınlıkle kesme bıcme pres yok demısler :)
ilanı açtım favorilerde ekli gösteriyor.Ben hayatımda böyle bişe kaydettiğimi hatırlamıyorum :D bence başka bi aracın yayını bi şayine taktı bunlar baktı oldu snra patlattılar şayin spor yay ahaha
vur orjinal yaya ortadan hart diye spirali bir kutuda sprey bide kutu cancanlı mis gibi
Biri alsın taksın..:D
müşteri cekmek icin o fiyatı yapmiştir kesin :)
Kendileri üretme ihtimali çok az .. markası neymiş bari tanıdık mı ? :D :D :D
coliver yapdır daha ıyı :D
iyimiş harbiden :D
Yahu bu nasıl ticaret.. Azıcık ne yaptığına bakar insan..
"5 CM LİK ÜRÜN
5 YIL GARANTİLİ
helezon spor yay
ürün sıfır veorjınal spor yay dır
kesınlıkle kesme veya pres degıldır."
"ARACINIZA ŞIK BİR GÖRÜNÜM VERMEK DAHA İYİ BİR SÜRÜŞ KEYFİ VE YOL TUTUSU İÇİN TASARLANMISTIR...ÜRÜNLERİMİZ 2 YIL GARANTİLİ VE SIFIRDIR.HERHANGİ BİR PROBLEMDE ÜRÜN YENİSİ İLE DEĞİŞİM GARANTİSİ ALTINDADIR..TÜRKİYENİN HER YERİNE EN GEÇ 3 İŞ GÜNÜ İÇİNDE ÜRÜN TESLİM EDİLİR.HİÇ BİR NEDEN BELİRTMEKSİZİN BEGENMEDİĞİNİZ ÜRÜNÜ HASARSIZ OLMAK KAYDI İLE İADE EDEBİLİR PARANIZI HEMEN GERİ ALABİLİRSİNİZ.ÜRÜNLERİMİZ SİZE ULASTIRILMADAN ÖNCE KONTROL EDİLMEKTEDİR."
Daha yazdıklarının farkında olamayacak kadar ciddiyetsiz adamlar.. Ne yazdığını bilmeyen adamın sattığı yay da bunla doğru orantılı olur. Her şey bir yana, sanal ortamda ticaret yapıyorlarsa en azından Türkçe yazmayı öğrensinler..
yanlış anlaşılmasın ne tanışmışlığım var nede görmüşlüğüm nede akrabalığım nede koruma gibi niyetim.ama sağolsun tek telefonla para bile göndermeden kaç kere istediğimiz maLZemeyi eskişehire kargo etti.kaç firma yada kaç şahıs böyle bir şey yapar sırf malzeme lazım olan arkadaşın işi görülsün diye
orjin yay kesmek forever :D
İyi de açıklamalarda hiçbir neden göstermeksizin beğenmediğiniz takdirde paranız iade edilir diye yazmışlar.Bu zaten yasal bir hakkı tüketicinin.Sanki kendileri öyle yapıyormuş gibi ön plana çıkarmışlar.
2-5 garanti olayı ise garip..
şahinimiz varken nerdeydi böyle şeyler :D
bide 5cm şahin için naparki yaw
serhat haklıdır :)
önceki 2 aracımada çeşitli fiber eklemeler aldım esnaflığı iyidir mustafa abinin bi tel. açarsanız detaylı bilgiyi verir
Walla yayi detayını bilemem ama ben mustafa aniden alış verişe yaptım mallarinda biliyorum traş bi yer vs bole şeylere gerek yok kimi aldatmış kimi kaziklamis yada herkez herşeyi yapio anormal değilde sahine yay olunca mi garip oldu bana bi garip geldi yorumlar falan heleki bi bi işyerinden bahsediyoruz ve bi çok kişi.bu forum üzerinden etkilenerek alış.veriş yapio eğer gerçekten kötü bi durum varsa yazın bizde bilelim..
haberım var uzun suredır denemelerı vardı
sonunda hazır demekkı sıfır yaptırıyorlar ürünü
hatta deneme ıcın bana da soylemıslerdı fakat arabamı satmıstım o ara
fıyatda makul tutar bence konforu guzel olmussa
bende bır cok kez alısverıs yaptım sem tunıng mustafa'dan hıc bır trasını,yanlısını gormedım...
ilan dikkat çekici :D gerçeklik payını merak ettim
[QUOTE=aknnn;2233937...sahine yay olunca mi garip oldu bana bi garip geldi yorumlar falan heleki bi bi işyerinden bahsediyoruz...[/QUOTE]
Kuş serisine yay üretmiş/üretecek hangi firma olabilir.
Eibach ?
Apex ?
Vogtland ?
vs...
Hangi firma argesine bu seri arabayı alıp testler vs. yapacak.Bence garip olan bu.
Bu duruma bu kadar küçük bi cerceveden bakmamak lazım bahsettigin arabanin nerdeyse bütün malzemeleri var farı var markası fk mi hayır sonar mi hayır dünyada yay üretimini sadece bu firmalar mi yapio ? Ki ben markasindanda dolayı garip demedim bi işyerini arkası boş bi aekilde kötülemek ayıp