-
SX Photo Shoot Out Vol 1.
-
evet gece geç saatlerde olaya giriştik
musti cidden iyice sanatçı trplerine girdi ama sonuçlar çok güzel...
mustafa ya ve sevgili Cannon una sağlık
NOT: tripotu Çin malı
NOT 2: Çin ..öğrencinin-fakirin dostu
-
-
Hahah ben teşekkür bekliyorum adam beni yerden yere vuruyor :D Beğenmedin olm resimleri :) Ne pis adammışsın sen be :D
-
fotolar çok gzl gercekden tebrikler.
-
elinize sağlık,maşallah güzel fotolar..
-
ellerine sağlık mustafa abi,çok güzel çekimler...
-
cok gzl kazasiz belasiz musti.seninki içinde tabi :D
-
Elinize sağlık çok güzel olmuş... Ah bir de ben böyle fotolar çekebilsem :(
-
Komple tenk yu .Güzel olan araç , çekimler normal .
-
Makinanın inanılmaz ayarları var..of diyim..inanılmaz
BUarada
ben seni seviyrim musti, yerden yere vurmuyorum..pırıl pırıl dergiye konabilicek resimler çektin 15 dakkada
daha neolsun
-
-
resimler eziyor herzaman dedıgım gıbı dıgıtal varsa huzur da var gerisini sölemem :D
-
Alıntı:
Muvaffak Nickli Üyeden Alıntı
resimler eziyor herzaman dedıgım gıbı dıgıtal varsa huzur da var gerisini sölemem :D
Diiimi diiimi.... :D
-
Alıntı:
ah be hocam bende digital var da ne oluyor bir bu fotolara bak bir de benim fotolara bak bunlar resmen eziyor :S
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/8193-1998_honda_civic_1_6_vti_hb.html
-
maşallah araçta çok güzel,fotoğrafklarda çok güzel.elinize sağlık
-
Alıntı:
1.7 DTi Nickli Üyeden Alıntı
ornegın sızın cektıgınız foto. makınası kac mp?
-
Alıntı:
ornegın sızın cektıgınız foto. makınası kac mp?
Olm MP ile bitiyormu :) Ama dijital makine ile SLR makina arasında çok fark var aslında.Söylemen gereken bu .
-
Bende Casio Exilim EX-Z75 7.2MP var... 1-2 ayar denedim ama sizin yakaladığınız netliği yakalayamadım eğer fotolara baktıysanız görürsünüz zaten... Zaten Mechanix'in ustalığı, sanatkarlığı dışında makina farkının da olduğunu zannediyorum... Tahminimce pro. bir makina... E darısı başıma artık :)
-
Alıntı:
Mechanix Nickli Üyeden Alıntı
Olm MP ile bitiyormu :) Ama dijital makine ile SLR makina arasında çok fark var aslında.Söylemen gereken bu .
bahsettıgım saten dıgıtal SLR:)su an fark olarak cozunurluk u gordugum ıcın dıorum yoksa say say bıtmez...
ortam ısık renkler bla bla resmı etkılıyor dimi:) emınım o cekılen resımler baska bı yerde cekılseydı bukadar tatlı durmazdı;) ama çözunurluk var işin içinde benım ıcın en onemlısi
-
Mechanix'in de dediği gibi MP ve çözünürlükten önce SLR var bence fark olarak :D O yüzden benim makinam 400ytl, SLR'larlar 1000YTL'den başlıyor fiyat olarak(yanlış biliyorsam düzeltin lütfen)...
-
o kadar çok ayarı var ki.. o kadar çok ki...
-
Alıntı:
killererkan Nickli Üyeden Alıntı
o kadar çok ayarı var ki.. o kadar çok ki...
:D:D hala şoktasın:D
-
Ya o ne anlayacak ayardan , ben makinayla cebelleşirken o melihle muhabbet ediyordu.
-
-
süper resimler maşaallah...arabanında maşallahı var tabii :)
-
bu otopark neresi :) maşallah hem resimlere hem arabaya
-
Çok gizli bi otopark burası , ümraniye civarlarındaki carrefourlardan biri ! Upss :D
-
Çok tenks yakınlarda eylül ayı gibi çok özel bi foto çekim akşamıda ben düzenlicem ... listenin ilk sıralarındasınz efem ;)
-
fotocular cogaldı bizede bi faydası olur herhalde :D
-
Alıntı:
GökhanOluk Nickli Üyeden Alıntı
çook yakında
-
valla bu aracı basarım.Yazmışsın giriş çok kötü die ama apartmanın önüne koymak pahasına basarım valla cunku cok guzel durucak :)
-
kazasız belasız :) maşallah... hem gidişi güzel hem duruşu
-
Maşallah çok güzel, biraz üstüne düşüldümü(motor olsun dışı olsun) çok daha güzel
olur.
Alıntı:
1.7 DTi Nickli Üyeden Alıntı
Elinize sağlık çok güzel olmuş... Ah bir de ben böyle fotolar çekebilsem :(
Az kaldı ben alıyom bitane:) Çekeriz bol bol:)
-
Alıntı:
GökhanOluk Nickli Üyeden Alıntı
kayıp antepli :)
-
walla erkan abi çok güzel olmuş fotolar musti konuşturmuş kazasız belasız tekrardan
-
3. resim hariç derinlik olarak süper resimler çekmişsin Mustafa tebrikler..
-
-
sana tenk yu yoq
annadın sen
-
Alıntı:
killererkan Nickli Üyeden Alıntı
Makinanın inanılmaz ayarları var..of diyim..inanılmaz
BUarada
ben seni seviyrim musti, yerden yere vurmuyorum..pırıl pırıl dergiye konabilicek resimler çektin 15 dakkada
daha neolsun
O Makinanın ayarlarını öörenebilmek için adam farklı bi memlekette nerdeyse tüm gün sürekli foto çekti...:D:D
Ellerinize sağlık araçta fotolarda süper..Tebrikler Mustaaa...