Ankara CEPA Saat&Saat Maðazasýnda Yaþanan Saçmalýk
Arkadaþlar selamlar,
2010 yýlýnýn son yarýsýnda 4-5 ay içerisinde Ankara Kentpark Saat&Saat maðazasýndan 5 adet saat aldým ve toplamda 6000 TL ye yakýn alýþveriþ yapmýþ oldum adamlardan. Bu saatlerden birisinin kordonu silikon bazlý bir malzeme ve kordonda kullanýmdan kaynaklanmayan çok saçma sapan bir sorun çýktý. Garanti belgesini de alýp Kentpark maðazasýna gittim, onlar beni Cepa daki maðazaya yönlendirdiler. Cepa daki maðazada kordona bakýldý ve kordonun garanti kapsamýnda olmadýðý (satarken kordonun garanti dýþý olduðu söylenmemiþti ama pek de önemli deðil...) söylenerek sorgusuz sualsiz hemen kordon sipariþ etmeye çalýþýldý. Buraya kadar herþey güzel...
Ben de "madem kordon garanti kapsamýnda deðil ve kýçý kýrýk bir silikon kordona 220 TL para verecem, artýk silikon kordon almayayým fiyatý ne olursa olsun ayný kasaya metal kordon almak istiyorum" dedim. Maðaza müdürü olacak çið þahsiyet yerinden bile kalkmadan "öyle olmaz, o kasaya uymaz" dedi. Bu tarzda rahatsýz edici tavýrlara devam edince ben de saat ve saat in iletiþim adresini istedim. "napacaksýn" gibi bir geri dönüþ yaptý. kendisine 2 3 laf ettikten sonra maðazadan çýktým. Sonra bu durumu saat ve saate mail attým, sonra da bulduðum bir telefon numarasý ile genel merkeze ilettim.
Özetle, saati satarken dünyanýn en beyefendi insaný profiline bürünen adamlar sorun durumunda müþteri deðilmiþsin de dilenciymiþsin gibi tavýr takýnýyorlar. Ben o alýþveriþi herhangi bir esnaftan yapmýþ olsaydým eminim o kordon dakikasýnda deðiþtirilirdi. kaldý ki mesele kordonun ücretsiz deðiþmesinden ziyade karþýdaki þahsýn sergilediði tavýr...
Bilgilerinize arkadaþlar, bu tarz yerlerden alýþveriþ yapmadan önce bu metni hatýrlamanýzý tavsiye ederim :)
NOT: Cepa maðaza sorumlusu arkadaþ, mütemadiyen seni þikayet edecem ve o maðazaya gelip senin sinirini bozacam. Vereceðin tepkilere göre de sana güzel geri dönüþler yapacam ;)