-
24 Nisan Nazilli mini honda day (CRX.EF.TEG.Sİ)
-
hepsine maşallah ,crx gözüme bi başka geldi ama benim gözler mi cavlamıyo :D
-
tegi geçenlerde denizliden dönerken nazilli garajın orda görmüştüm güzel duruyor maşallah hepsine:)
-
Teg deki beyaz jantların değişmesi iyi olmuş :)
Migros Otoparkı daki fotolar güzel olmuş :)
Maşallah
-
-
ortaya karışık olmuş...hepsine maşallah
-
iki güne bir nazilli bozdoğana tırla su almaya giderken sık sık görüyordum araçları maşallah. hespi birbirinden güzel kazasız belasız.
-
Alıntı:
anilkarakaya Nickli Üyeden Alıntı
Teg deki beyaz jantların değişmesi iyi olmuş :)
Migros Otoparkı daki fotolar güzel olmuş :)
Maşallah
sağol kardeş nazillidensin sanırım yerleri biliyorsun :)
-
Alıntı:
tegci_09 Nickli Üyeden Alıntı
sağol kardeş nazillidensin sanırım yerleri biliyorsun :)
2 sene Kuyucak'da okudum Nazilli'de oturdum , arada bir de yine sınavlara girmek için geliyorum , kırmızı teg sürekli Esen Oto Jant Lasitk'in önünde durur , hatta siz ya sahibisiniz ya da orada dükkanınız var :)
34 plaka tavanı siyah kendisi beyaz Polo 6R var bende de daha önce de aynı şekilde eski kasası vardı , hatta geçenlerde geçerken bayagı bir baktınızbana bende size baktım ama emin olamadım siz oldugunuzdan o yuzden gelip tanışamadım , tam dükkanların önündeydiniz :)
-
Maşallah Nazilli'de güzel arabalar olmaya başladı,Güle güle kullanın..+Çarşıya doğru birtane 200sx s13 vardı ne oldu duruyormu o araç biliyormusunuz?
-
güzel bi gündü gerçekten baya bi eğlendik :) ama fotoğraf çekerken güneş çarptı beni hasta oldum :Deli: nazillide 2 tane s13 200 sx vardı biri 240 sx di biri stok du ama su anda hiçbiri yok hatta s14 vardı çift turbolu yok pahasına satıldı :(
-
Doğrudur S14'u de biliyorum, O S13'lerden birisi baya temizdi zaten hep aynı yerde duruyordu gördügüm kadarıyla.
-
vay be ordu caddesindeki pastanenin adını unuttum benimde 5 senem geçti nazillide :) süper bir memleket :)
-
Alıntı:
HALUK Nickli Üyeden Alıntı
vay be ordu caddesindeki pastanenin adını unuttum benimde 5 senem geçti nazillide :) süper bir memleket :)
Seyran dı galiba abi :)
-
yeşil karadeniz var ama kac senesindeydi acaba ?
-
güzel görüntüler, paylaşım icin sagol
-
Alıntı:
anilkarakaya Nickli Üyeden Alıntı
2 sene Kuyucak'da okudum Nazilli'de oturdum , arada bir de yine sınavlara girmek için geliyorum , kırmızı teg sürekli Esen Oto Jant Lasitk'in önünde durur , hatta siz ya sahibisiniz ya da orada dükkanınız var :)
34 plaka tavanı siyah kendisi beyaz Polo 6R var bende de daha önce de aynı şekilde eski kasası vardı , hatta geçenlerde geçerken bayagı bir baktınızbana bende size baktım ama emin olamadım siz oldugunuzdan o yuzden gelip tanışamadım , tam dükkanların önündeydiniz :)
evet Esen oto benim işyerim keşke gelseymişsin her zaman beklerim bir çayımı içmeye :)
-
Her Honda'dan bi tane elimizde bulunsun dedik yapmaya çalıştık yaptık :) eksiğimiz var yolu düşen olursa Nazilli'ye bekliyoruz arkadaşlar kapımız açık saygılar..
-
-
Alıntı:
tegci_09 Nickli Üyeden Alıntı
evet Esen oto benim işyerim keşke gelseymişsin her zaman beklerim bir çayımı içmeye :)
O zaman aslında gelmişim demek ki :)
Metya Otel'de kalırken gri bir astra sedan bırakmıştım , lastiği patlamıştı , hatta scirocco jantlarını sormuştum falan belki hatırlarsın :)
Önümüzdeki ay yine orada olacagım bu sefer mutlaka ugrarım :)
-
ben aydında okurken cok guzel crxler ıntegralar vardı ama oranın anayısınde *** gıbı fıber yıgınlarına donduler:)
-
evet mükemmel bir gündü fotolar da emeği geçen arkadaşlara tşk. ler araçlara ve kankalara mı maşallah ları mı sunarım.... ;)
-
-
:) güzeel güzeeel maşallah :)
-
Alıntı:
exvitermini Nickli Üyeden Alıntı
güzel bi gündü gerçekten baya bi eğlendik :) ama fotoğraf çekerken güneş çarptı beni hasta oldum :Deli: nazillide 2 tane s13 200 sx vardı biri 240 sx di biri stok du ama su anda hiçbiri yok hatta s14 vardı çift turbolu yok pahasına satıldı :(
dostum geçmiş olsun. taaa istanbullardan gelip honda gününe katılmak daha başka bir zevk tabi... bide si'ma binebilmek fevkaledenin fevkinde oldu :) 22 saat yol yorgunluğuna deydi :)
-
maşallah araclara.....cok gusel olmuş ızmırede beklerız....
:heyoo:
-
maşallah .. =) şu arabayı bı yoluna koyıyım gelıcem nazıllıye :D 1 kac organızasyon foto patlatalım =) ... bu arada gecen hafta aksam drag wardı ben gelemedım varmı sızden gıden.
-
maşallah hepsine EF'in rengi çok güzelmiş.değerini bilsinler o aracın.
-
Alıntı:
doch Nickli Üyeden Alıntı
maşallah araclara.....cok gusel olmuş ızmırede beklerız....
:heyoo:
pazar ülküdeyiz nasip olursa :)
-
Alıntı:
Narko Nickli Üyeden Alıntı
maşallah .. =) şu arabayı bı yoluna koyıyım gelıcem nazıllıye :D 1 kac organızasyon foto patlatalım =) ... bu arada gecen hafta aksam drag wardı ben gelemedım varmı sızden gıden.
inşallah her zaman bekleriz gecen günkü gece haberimiz vardı ama bizden giden olmadı.
-
araclara masallah.yalnız teg yay die bagırıo :D
-
3. fotoğraf mükemmel olmuş bence 4 japona karşı bi Türk ;)
Maşallah hepsine tek tek.
-
Alıntı:
YD627 Nickli Üyeden Alıntı
3. fotoğraf mükemmel olmuş bence 4 japona karşı bi Türk ;)
Maşallah hepsine tek tek.
evet 4 japonun hakkından anca bi Türk gelir :D
-
sitede 09 plaka görmek guzel araclarada masallah kazasız belasız
-
hepsine kocaman maşallah ama ef ve crx ayrı bir güzel gözüküyor bnce ef civiğin tek eksiği usdm parklar ...
-
Alıntı:
MKT Nickli Üyeden Alıntı
maşallah hepsine EF'in rengi çok güzelmiş.değerini bilsinler o aracın.
teşekkür ederim kardeşim I LOVE MY EF :)
-
-
senin yerin ayrı modelin yüksek kardeşim :)
-
hepmız hondayız ayrım yok lutfen:)
-
Alıntı:
orkuteren Nickli Üyeden Alıntı
hepsine kocaman maşallah ama ef ve crx ayrı bir güzel gözüküyor bnce ef civiğin tek eksiği usdm parklar ...
çok saol Orkut usdm park istememiştim başlarda bu şekli daha çok seviyorum benim tek eksiğim güzel bir jant alabilmek sonrasındada düşürmek inşallah yakın zamanda yapabilirim..