-
34 e 6086 pug 106 gtı-Sonunda resimlendi :)
-
maşaallah çok yakışıklı allah nazarlardan saklasın
-
maşallah çok güzel kazasız belasız binmen dileğiyle :icon_tup:
-
-
güzel maşallah, kazasız belasız sürüşler
-
maşaallah çok tatlı ve orjınall allah nazarlardan saklasın
-
Maşallah Alper Mükemmel ötesi duruyor.Allah Kaza bela vermesın..Nazar değmesin..Senın beyaz türkiye genelınde beyaz renkler içerisinde tek..Tekrardan Maşallah :)
Resim çekilen yer Herekeye giderken yolun sol tarafındakı eskı fabrıkaya benzıyor..Yanılıyormuyum acaba :)
-
maşallah alper resimler canlısı gibi güzeldeğil :)
-
bu jantlar cok saglam duruo 106 da :)) cok yakısıklı kardes allah nazarlaradn saklasın
-
güzel maşallah, kazasız belasız :icon_tup:
-
aracı tanıyor gibiyim, kartaldanmı aldınız.
hayırlı olsun çok güzel duruyor..
MAŞALLAH:)
-
Maşallah alper çok gzl duruyor,ama canlı dahada güzel,resimleri çeken arkadaşın eline saglık kazasız belasız..
-
-
maşallah, kazasız belasız
-
kupon araç maşallah allah nazardan kazadanbeladan korusun aklımdaki stok 106 kriterine çok benziyo bu hatta tam aynısı yazılar logolar iç kısım cc janlar tatlı basıklık vall çok güzrl 106 dedğin böyle olur stok ve düzgün duruyo araç kaç binde ve değişeni flan varmı aceba bayadurumu nedir?
-
kartal sanayide görürdüm aracı cok hosuma giderdi maşallah
-
-
masallah beyaz çok güzel duruyor bu araçlarda kazasız belasız
-
Maşallah canlı olarakda görüyorum darıcada Allah kaza bela vermesin çok iyi =)
-
-
kazasız belasız maşallah bana tanıdık gelıo :D kazasız belasız alper beyazda teklerden biri
-
-
Alıntı:
sinan-s Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah Alper Mükemmel ötesi duruyor.Allah Kaza bela vermesın..Nazar değmesin..Senın beyaz türkiye genelınde beyaz renkler içerisinde tek..Tekrardan Maşallah :)
Resim çekilen yer Herekeye giderken yolun sol tarafındakı eskı fabrıkaya benzıyor..Yanılıyormuyum acaba :)
eyw. sinancım allah razı olsun saolasın..bu arada senin bahsettiğin yer herekede otoban kenarında nuh çimento,burası darıcada Lafarge Aslan çimento fabrikası..
-
Alıntı:
TC_VTEC Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah alper çok gzl duruyor,ama canlı dahada güzel,resimleri çeken arkadaşın eline saglık kazasız belasız..
saolasın birol kardeşim eyw..nedense herkes aynısını söylüyor aracı canlı canlı görünce ;)
ibocan eyw kanka öpüyorum seni
yaa ben aynı anda herkese alıntı yapmayı beceremiyorum artık böyle tek tek teşk. edecem :) aslında biri öğretsede öyle 1 safyada alıntı yapsam :)
-
Alıntı:
ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı
aracı tanıyor gibiyim, kartaldanmı aldınız.
hayırlı olsun çok güzel duruyor..
MAŞALLAH:)
eyw kardeşim saolasın..evet aracı kartaldan arkadaşımdan almıştım.
-
Alıntı:
percussionali Nickli Üyeden Alıntı
kupon araç maşallah allah nazardan kazadanbeladan korusun aklımdaki stok 106 kriterine çok benziyo bu hatta tam aynısı yazılar logolar iç kısım cc janlar tatlı basıklık vall çok güzrl 106 dedğin böyle olur stok ve düzgün duruyo araç kaç binde ve değişeni flan varmı aceba bayadurumu nedir?
yorumun için çok teşk. ederim kardeşim saol..bu arada araçta kaza değişen yok..yaşı ve boya yorgunluğu dolayısıylada muhtelif parçalarında boya mevcut..bi an kendimi satıcı gibi hissettim :) aklıma gelmişken paylaşayım istedim 1 kaç ay önce arkadaşıma 2 parça boyalı beyaz 106 aldık ama araba bariz boya istiyordu boyası solmuştu pasta cila ile kendine gelecek durumda değildi sacı görünüyordu ve ince ince çizikler mevcuttu bundan dolayı bel altı boya yaptırdı araba tabiri caizse ip gibi oldu :)
-
Alıntı:
34AC106 Nickli Üyeden Alıntı
kazasız belasız maşallah bana tanıdık gelıo :D kazasız belasız alper beyazda teklerden biri
eyw.okanım teşekkür ederim saolasın..
bu arada yorum yapan maşALLAHını esirgemeyen herkesten ALLAH RAZI OLSUN..
-
-
Alıntı:
kolaylı Nickli Üyeden Alıntı
masallah :)
eyw. Kardeşim saol..
-
koca bir maşallah rengi donanımı duruşu harikulade :)
-
Benden de bir Maşallah Allah kaza beladan korusun :)
-
maşallah kazasız belasız beyaz bambaşka :)
-
maşallah güzel duruyor en çok yakışan jantta bu zaten bu araba, yalnız sisleri biraz karartmak gerekiyor gibi.
-
süper duruyor cidden :)
orj. farları sanki daha ii durur.
-
Alıntı:
Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı
koca bir maşallah rengi donanımı duruşu harikulade :)
teş ederim kardeşim saolasın..
106GTI,VTİ1035 sizlerde saolun yorumlarınız ve maşş. için ;)
-
Alıntı:
dedikodu Nickli Üyeden Alıntı
maşallah güzel duruyor en çok yakışan jantta bu zaten bu araba, yalnız sisleri biraz karartmak gerekiyor gibi.
eyw kardeşim saolasın..sis konusunda ellemek istemiyorum aracın sağını solunu böyle orjinal daha iyi bence.teşk ederim :)
-
Alıntı:
Semii Nickli Üyeden Alıntı
süper duruyor cidden :)
orj. farları sanki daha ii durur.
teşk ederim kardeş saol..
bende kim ne zaman yazacak diye bekliyordum sen yazdın far konusunu..
bence 106 da her renge oem far gitmiyor..özellikle beyazda hoş durmuyor bence oem far çok boğuyor tabiki bu benim görüşüm..farları değişmeyi düşünmüyorum önden siyah-beyaz uyumu bozulur düşüncesindeyim. ha aracım koyu renk olsaydı 1 dakika durmaz hemen oem far takardım.. ;)
-
Allah kazasız belasız kullandırsın. hem full hem temiz hemde çok yakışıklı bi 106. hele hele o jantlar mükemmek durmuş. kmsi felanda yaşına göre mükemmel. valla ne yalan söyliyim gıpta edip baktım :) Allah nazardan saklasın hocam.
-
valla alper herkez o kadar güzel şeyler yazmışki ki HAKLILAR maşallah demekten başka bulamıyorum
not:içinde tek sigara içmeye kıyamadıgım araba :)))
zaten içilmiyorda ben genel o kuralları bozarım ama bu araba bozmak içimden gelmedi yani ;)
-
Orcun denedinmi alper le bu jantlar agır tam sana göre bak konuyuda okuyon vereyim sana gazı :D
Alper maşallah güzel duruyor ;)