-
"German ST Costum Cars" :) FK Astra Sedan vs UD Focus yeni yüzleriyle...
-
Ohaaa astra cok fena olmus ozi arka tampona bayıldım :)
-
Oyuncak araba gibi masallah hepsine :)
-
maşallah.. amg olmuş resmen :)
3gün binebildim yazmısın dostum hayırdır sıkıntı ne oldu :S
bu arada kırmızıya kaplatmalısın yada parlament mavisine :)
-
-
Alıntı:
Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürler Ömercim :)
Alıntı:
Xdream Nickli Üyeden Alıntı
Oyuncak araba gibi masallah hepsine :)
çok teşekkürler :)
-
hepsine ayrı ayrı maşallah:)
-
maşallah kardeşim çok iyi oldu şimdi
-
-
Çok iyi be oğuzhan:) Arka ortadan egzosu çıkartıcakmısın?
Detaylı fotoları merakla bekliyorum. MAŞALLAH.
Focusunda masallahı var özellikle düşüklüğü.. Ama keşke önede arkadaki jantı taksa:(
-
EZDİ kanka Maşallah Allah kaza bela vermesin bu arada malzemenin adını öğrendim :)
-
Pazar günü b.düzünde ters şeritte gördüm maşallah nazar değmesin o ilk geçenki resimler ile alakası yok.
-
astra mükemmel olmus son nokta artık.focusun öndeki sey ne anlayamadım ??
-
Alıntı:
ilker AKTAŞ Nickli Üyeden Alıntı
hepsine ayrı ayrı maşallah:)
teşekkrler :)
Alıntı:
Tunç Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kardeşim çok iyi oldu şimdi
aynen knka :)
Alıntı:
zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı
nazar.......:ofk:
kardsm öylede yok böylede yok...gözü olanın gözü çıksın,
Alıntı:
zekky Nickli Üyeden Alıntı
Çok iyi be oğuzhan:) Arka ortadan egzosu çıkartıcakmısın?
Detaylı fotoları merakla bekliyorum. MAŞALLAH.
Focusunda masallahı var özellikle düşüklüğü.. Ama keşke önede arkadaki jantı taksa:(
Saol teşkkr ederm,egzoz sistemi komple OPC orj olucak benzinli egzozu takıcaz orta dahil siparşini verdim,
-
Hepsine maşallah, kazasız belasız.
-
ikisinede maşallah
oğuzhan valla yüzünede söyledim tekrar söylüyorum , 10numara 5yıldız oldu aşık oldum astraya resmen:D
ben böyle bütün yapılmış arbaaları çok seviyorum , jant tak bas geç oldu mu bu kadar göze hitap etmiyor bence
-
-
Alıntı:
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı
ikisinede maşallah
oğuzhan valla yüzünede söyledim tekrar söylüyorum , 10numara 5yıldız oldu aşık oldum astraya resmen:D
ben böyle bütün yapılmış arbaaları çok seviyorum , jant tak bas geç oldu mu bu kadar göze hitap etmiyor bence
Çok teşekkür ederm valla uraştık ettik eyledik :) böyle yorumlar almak sevindiriyor gerçekten :)
Alıntı:
DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı
Masallah masallah :)
Eywallah abi çok teşekkürler :)
-
beyaz vosvos cok guzel gorunuyo gercekten :)
astra da ki amg bence olmamıs, sahınlerın doganların arkasına typeR yazmak gıbı bsey olmus.
focus un basıklıgı mukemmel.. ;)
-
Masallah gercekten coook guzel olmus astra (Y).focusada masallah:)
-
araçların hepsine maşallah.
astra her telden çalıyo
-
Alıntı:
ENGean Nickli Üyeden Alıntı
astra da ki amg bence olmamıs, sahınlerın doganların arkasına typeR yazmak gıbı bsey olmus.
anlayana kardeşim ;)
-
hey Allahım yarebbim bunlar ne böyle maşallah çok güzel olmuş :) astra, focusta aykırı bişey olmuş yurt dışında gibi tospişler ayrı bi güzel zaten :D kardeşim gördü abi bu arabalar türkiyedemi dedi :D:D
-
-
hepsı cok guzel cıkmıs focus bobrek tası dusurmek ıcın bırebır:)taksı hızmetı:)astra ezmıs masallah hepsıne
-
Oğuzhan maşallah kanka Allah nazarlardan saklasın ilk günde söyledim yine söylüyorum Türkiye'de teksin :icon_tup:
-
-
Alıntı:
oguzhan999 Nickli Üyeden Alıntı
anlayana kardeşim ;)
anlatta bılelim o zman ;)
-
Alıntı:
ENGean Nickli Üyeden Alıntı
anlatta bılelim o zman ;)
hayırdır derdın mı warr??? adama kelıme yapıosun ???
-
bukadar tahmin etmiyordum Astraya koskocaman Masallah tek kelime ciddi emek var gercekten :)
-
astra çok guzel bende gecen bcekmecede gormustum yanlız arka camurluktaki stickerlar biraz bozuyor sankı artık
-
maşallah kankalar :) çok iyi herşey :)
-
Alıntı:
ufuck Nickli Üyeden Alıntı
hayırdır derdın mı warr??? adama kelıme yapıosun ???
benım derdım yokta senın oldugu kesın. kelıme flan yaptıgım yok.
3 arac hakkında yorumum oldu, eger oyle bı derdım olsaydı full negatıf yorumlar yapardım,ilk mesajımı okumadın sanırım..
arac uzerınde anlamadıgım bı olay warmıs, onu sordum? ne war bunda ? nıe agresıf davranıyosun ?
-
Kanka maşallah , o araç artık astra sedan değil. farklı bişe olmuş, çok iyi gerçekten ;)
-
araçlar yıldızlaşmış bence :)
-
buyur pardon astra neredeydi ?? :D
abi çok güzel olmuş vosvos lar ayrı focus apayrı ama astra kişilik-kimlik-ad-soyad-nam değiştirmiş resmen astrAMG
-
astra inanılmaz güzel. ama sanki eksik kalmış bişeyler var. ne bileyim biraz daha basılsa, çamurluklar hafif şişirilse, azcık da negatif kamber sonra da otur karşısına bi büyük aç kıvamına gelir gibi geldi bana :D focus da çok güzel ama bence ya astra gibi bi amg jantı takmalı, ya da önler gibi arkalar da teneke merso jantı olmalı. arka jantlar arabanın karakterine uymuyor gibi geldi bana. her neyse, bütün araçlara kazasız belasız sürüşler (:
-
Alıntı:
Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı
arka tampon fena olmus :d veeeee dikkat laz. maşallah
-
-
pazar günü gördüm mükemmel gerçekten astra maşallah 2 aracada.