-
ETİKET KİnG Doğan SLX ..{TY OO53}BERKAY SÜSlü..
-
Züccaciye dükkanı gibi one ya aman aman etiket mi oluyor şimdi bu ?
-
-
Maşallah çok temız 2001 doğan..içerisi oyuncakçı dukkanı gibi :)
-
aracın sahibi münübüscümü taksicimi ? :D :D :D
-
Maşallah ne ararsan var :) kazasız belasızz
-
bu nedir yaww hindistandaki kamyonlar gibi olmuş .
-
c0k çAça olmu$ eT!qet'£ qeRenK y00k bilEn Bil!R
-
Dışı fena değil içi bitmiş yazık etmiş arabaya bu etiket değilki başka birşey,
-
Pas pas ve döşemenin uyumu 10 :D
-
Obenleri sökse biraz azda sadeleştirse içini dışını çok güzel olur.
-
yanlıs anlamayın ama araba arma kızamığı geçirmiş gibi...
dışdan güzel ama içinde oturacak yer kalmamıs sanki.... bide bu kadar armayı nasıl bulmus?
okadar cam projektörünü bir anda yakarsa eminim araba kendinden geçer sigorta tablosu krem peynir kıvamına gelir
-
banyo paspası ve kablo yıgını hos bir detay olmus
-
Etiketi seviyoruz tamamda bu araçtaki baya bi aşırı olmuş sade olsa çook daha güzel olabilirdi:icon13:
-
Hintli minibüslerine benziyor.
-
arabada kaç kg hariçten ağırlık var acaba içi züccaciye gibi bu kadar çok armayı nerden temin ettiniz acaba ama sonuçta zevk yani
-
etıket olayı ıyı guzelde adam abartmıs 10 sene çeyiz bırıktırmıs sonunda araba alıp hepsını yığmış içine herhalde
-
Bu araba Allahtan 2001 model 97 99 arası bır doğan slx olsaydı çok üzülürdüm halıne :( Katledilmiş :)
-
hergün o manzarayla karşılaşmayı göze alamam şahsen :D allah kolaylık versin sahibine..
Eth!q€t K!nqq'Qq...<3
edit: maşallahı unuttuk.allah kaza bela vermesin.
-
Alıntı:
I-HANN Nickli Üyeden Alıntı
aracın sahibi münübüscümü taksicimi ? :D :D :D
safkan tırcıdır :D
Alıntı:
metin Nickli Üyeden Alıntı
etıket olayı ıyı guzelde adam abartmıs 10 sene çeyiz bırıktırmıs sonunda araba alıp hepsını yığmış içine herhalde
yok metin arkadaş aracı 12bin tl para verip aldı içine dışınada bi 10 lira harcamıştır aşşa yukarı :D para var huzur var yani o çıkartmalar da ucuz bişeyde değil ha öle dışardan bakıldıgı gibi değil yani :D
söylüyoruz yapma diye ama herkezin zevki var boş yorum yapmayın maşşallah diyosanız diyin yoksa kalp kırcak kelimeler sölemenize gerek yok fiber manyağı bir araç değil hiç değilse :)
-
eray baskan bu arkadsı hatırladım ben biraz sert araba süren beykozlu arkadaş deilmi :D
-
yok bu itne 4.vites 1000 devir gider heryere benim dediğim eleman çok fena dün beraberdim onla adam hala akıllanmamış manyak gibi gidiyo :D
-
eıkstraları kaskonuza işlettiniz mi :D :D :D :D
-
Harbiden etiket olmuş , heryerinde bi yapışkan var:D kazasız belasız
-
pedallara nasıl dokunmamış hayret... çocukken taso kökme vardı. pıyasadakı butun aksesuarcıları kökmüş maşallah
-
yaaa o değildeee göğüsüüüü ben göremedimmm :)
-
ohaa dicem etiketin kralı bu sanırım .şaka bir yana eğer orjinalse çoğu orda bir araba parası yatıryr :D
-
bu armalarla 20 arabaya aksesuar yapılır :)
benim çalıştığım hattada var böyle minibüsler :)
şahin varken bende yaptım etiket ama bunun yüzde bir oranında seyreltilmiş haliydi
en azından helphos projektör araba üstünde bir taneydi :D
-
bizde jdm yapıcaz diye ugrasıyoruz .. ne geraaa var:D
-
çok abartı olmuş be emeğinize sağlık maşallah...
-
Arabasını seven biri belli dış görünüş olarak çok temiz diri duruyor ama fazla abartı yinede zevkler ve renkler tartışılmaz emek verilmiş maşallah
-
sol kapı cebi bildiğin kuaför gibi, maşallah ne olursa olsun emektir...
-
Alıntı:
Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı
safkan tırcıdır :D
yok metin arkadaş aracı 12bin tl para verip aldı içine dışınada bi 10 lira harcamıştır aşşa yukarı :D para var huzur var yani o çıkartmalar da ucuz bişeyde değil ha öle dışardan bakıldıgı gibi değil yani :D
söylüyoruz yapma diye ama herkezin zevki var boş yorum yapmayın maşşallah diyosanız diyin yoksa kalp kırcak kelimeler sölemenize gerek yok fiber manyağı bir araç değil hiç değilse :)
aynen ole eray abı dıstan tam 10 mılyar harcadı ve araca 22 tl weren oldu aracı wermedı o (çıkartmalar da ucuz bişeyde değil ha öle dışardan bakıldıgı gibi) değil aynen bı armaya gecen 400 euro verdıgı nı gordum zevk meselesı hastalk yanı eray abımızın dedıgı gıbıde kalp kırıcak sozlere gerek yok begenmedıysenız kotu sozler solemyın massalah deyıp gecın yanı bu kadar ne gerek varkı bos bos seyler yazmaya
-
Alıntı:
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
eray baskan bu arkadsı hatırladım ben biraz sert araba süren beykozlu arkadaş deilmi :D
beykozlu ama biraz sert araba surmuyo normal gıdıyo yani:D
-
Alıntı:
lifebmw Nickli Üyeden Alıntı
beykozlu ama biraz sert araba surmuyo normal gıdıyo yani:D
eray yakında ikametini verir eline beykozda sakin adam hatırlamıyorm ben :D bu arkadaş sanrm beykozda da tek sakinlikde :D
-
maşallah.arabada emeği geçen eray yümsel'e teşekkürler :D
-
aslında berkay sakin değil doğan a binince sakinleşiyo tırla yanlarken dif kırdığımızı biliyorum hatta kaç kere drift videosu çekmeye niyetlendik nasip olmadı çok fena yanlar tırla kırdığı diflerin haddi hesabı yok (dif başı 10 15bin tl falan) severim berkay kardeşimi :) okul zamanlarında bile şehirler arası tırla gidip gelirdi yaşlı eski tırcıların döndüremediği tırı dönmez burdan dedikleri yerlerden döndürdüğü günleri hatırladım şimdi :D
-
Alıntı:
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
eray yakında ikametini verir eline beykozda sakin adam hatırlamıyorm ben :D bu arkadaş sanrm beykozda da tek sakinlikde :D
dogru beykozun genclerı bıraz delı araba surer :Dama bu arkadasımız aynen dedıgın gıbı sakındır bu aracını cok sakın surer:D
-
Alıntı:
Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı
aslında berkay sakin değil doğan a binince sakinleşiyo tırla yanlarken dif kırdığımızı biliyorum hatta kaç kere drift videosu çekmeye niyetlendik nasip olmadı çok fena yanlar tırla kırdığı diflerin haddi hesabı yok (dif başı 10 15bin tl falan) severim berkay kardeşimi :) okul zamanlarında bile şehirler arası tırla gidip gelirdi yaşlı eski tırcıların döndüremediği tırı dönmez burdan dedikleri yerlerden döndürdüğü günleri hatırladım şimdi :D
aynen eray abı bugun benı evımın onunu bıle cıkartmadı taslı yol bızım tuna sok baltacı fırının onunde ındırdı yuru dedı arbayı o taslı yola sokup yormuyalım dedı:D zaten tokatkoyden ortacesmeye seke seke 15 dk de geldık:D zaten doganı onun oglu gıbı gozunun onunden ayırmıyo bırak sert gıtmeyı doganınıdısarı cıkartıp bınmeya kıyamıyo:)
-
muayeneye geldi bu arac incelemiştim bi arkadasım getirdi beykozlu orda bayagı etiketmiş :D
sol veya sağ arka camurlukta buyuk bi delik vardı onu yaptırmıs sanırım cok deli paralar teklif edilmiş bu araca satmamıs sahibi ole diyordular :D