Görüntüler süper;
YouTube - s2000turkiye yola çıkış
Printable View
Görüntüler süper;
YouTube - s2000turkiye yola çıkış
sesler görüntü herşey on numara istanbul inlemiş maşallah bütün s2000'lere...
Güzel alet ve ole taskınlıkta pek olmamıs kazasız belasız..
maşallah hepsıne kazasız belasız
edit: video kaldırılmış....
Valla benim iş yerim go kartın yanında ve dün nöbetçiydim sağolsun s2000 ler sesleri ile acıbademi inletti. hepsine maaşallah.
çok şahane görüntüler... kırmızı hardtoplı olan çok güzel duruyor arkadan
Şu seslerin güzelliğine bak ya :D
Bütün araçlara maşallah..
harika bir buluşma olmuş gerçekten okula gitmeden ayıldım :)
çok güzel bir gündü :)
buraya yüklendi face varsa bakabilirisn...S2000 Türkiye 1 Mayıs 2011 İstanbul Buluşması | Facebook
jdm isci bayrami
Konuda biri peçete tutsa bari..
Güzel gündü gayet eğlenceli geçti.
Altunizade tünele tapa gaz girdik gözümde gözlük bir an heryer simsiyah oldu ben gözlüğü çıkarana kadar tünelden çıktım :D
oha ya süper. yokmu başka videolar :)
Araçlar görüntüler sesler herseyiyle 10 numara valla intihar sebebi:):)
Ama su bahsedilen adamı göremiyorum ben video kaldırılmıs yada gizlilik ayarları diyo.Merak ettim :D
Evimin önünden geçen 1-2 tane(şafak abi ferdi abi) s2000'le büyülenen ben 30 küsür tanesini ve birde mavi evoyu görünce ağzım açık 2 dk falan baktım :D
telefonla yakalayabildiğim;
http://www.techturkey.com/forum/2257397-post3413.html
müthiş hepsi gerçekten ama erc plaka kırmızı ve mavi bence inanılmaz güzel gözüküyo
sesler çok güzel ya maşallah hepsine
mavi renkli olanı dün etilerde gördüm rengi çok güzel
Maşallah hepsine
Maşşallah inlemiş ortalık.
Batikan arkadasin Amuse S2000'i gercekten cok agresif duruyor digerlerinin yaninda.
Bide Siyah Turbo olanda baya baya guzelmis.
Maşallah...
Güzel bir gün olmuş.Sıkıntısız tamamlanması da çok iyi :)
Ben face deki video yu gızlılık ayarlarından dolayı izleyemedım.
Cok guzel olmuş, hepsine kocaman maşallah. S2k ve Ep3 mutlaka binilmesi gereken 2 arac bence. Ep3 aldik sira s2k de artik :)
Kirmizi isiklarda bari dursaydiniz. Herkes yapiyor bari sizler yapmayin.
Video yu ben yukledim gizlilk ayarlarini actim cnki yayiliyo paylasan arkadaslarim lutfen yayinlamayin plkalar simalar cok net sabahtan beri facede soyluyorum pay las ma yin videodaki arac sahipleri yayilsn istemiyo biraz saygi arkadaslar cok guzel ve kaliteli bi bulusmaydi kazasiz ve belasiz gecti emegi gecen herkeze tesekkurler