antalyada olan techturkey üyeleri ile tanışmak isterdim ayın 19 una kadar buradayım, muhabbet olur :) aklına yatan olursa cevap atarsanız sevinirim :)
Printable View
antalyada olan techturkey üyeleri ile tanışmak isterdim ayın 19 una kadar buradayım, muhabbet olur :) aklına yatan olursa cevap atarsanız sevinirim :)
Ben Alanya'dayım :) Antalyadan Fatih abi var bildiğim birde geçenlerde VTi sahibi bi arkadaş üye olmuştu.
:) tanıştık bile :D
İmkanlarım el verse gelicem ama gelemiyorum işte:o
geçeN hafta ordaydm..:D :D evren büfenin karsında kaldırımın kenarında uyudu hep arabam....bende gezdim...hauehaueh...:D :D :D
bnde burdayım görüşelim foto çekelm :D
bugün fethiyeye gidiom , gelim de bir gün ayarlayalım :)
bncede berk insan bi haber verir bro :D
yolun belek e düşerse bizim otele beklerim. bi yemek yeriz,çay kahve içeriz. club voyage SELECT-BELEK.
tmm o zmn belirleyelim bigün ..
Akşam evren büfe civarında olucam Siyah Bi crx görürsen dur yanımda mutlaka. Berki falanda caarırım gelen gelir :)
carsamba aksam gorusebılırz ıstersenız :) guzel bır gece olucak
isterseniz smdide gelin bn ckıorm carsambada görüsürüz :)
bana çarşamba uygundur :D yarın alanyaya gidicem daha yeni plan çıktı :) çarşamba güzel olur
carsamba aksam ı gercekten cok guzel olucak saat 9 da evren bufede bulusalım sonrasında bı suprızım var herkese :)
süprüs mü gelelim bakalım :D
carsamba banada uyar.
çarşamba bensiz buluşun :D
ankarada işim çıktı ben ankarada olcam :D
aksam beklerıs 9 da evren bufede
ok akşam 9 da evren büfedeyim.. numaram 532 387 74 10 bişi olursa haberleşiriz :)
bugün saat 21:00 evren büfe mi buluşma yeri gerçi ben burdaki üyelerin hepsini nerdeyse tanıyorum :D gecerken ugararım bende
wala ben geldimde kimse yok suan burda :(
ne oldu buluşuldu mu?
süpriz ne oldu ? ?
tugralla kemal geldi ama onlarıda tel ile buldum buluşma yerinde kimse yoktu :D
bende gecerken baktım kırmızı bi evo göremedim devam ettim :D
pokenin süprizinden ne olur :D Ama bir evo gördüm deli bişeydi :) Densizlik edip bastık yanında biraz ama kusura bakmazsın insallah :D
akşam eve giderken sampi kavşağından evrene doğru çat pat küt diye giden bi kırmızı evo gördüm ama .. :D