-
ARP - Rig Shoots -- Kry Photos
-
-
Seviyoruz ARP yi :) Ellerine sağlık Koray abi:)
-
Koray abi harika bir gunun sonunda harıka cekımler ellerıne kollarına saglık süper olmuşlar inşallah kafandakı butun projelerı gerceklestırıp cok daha ıyı cekımler yaparsın (Y)
-
Maşallah, maşallah, maşallah
-
Alıntı:
emrah turan Nickli Üyeden Alıntı
Koray abi harika bir gunun sonunda harıka cekımler ellerıne kollarına saglık süper olmuşlar inşallah kafandakı butun projelerı gerceklestırıp cok daha ıyı cekımler yaparsın (Y)
Saol Emrah ;) hep beraber inşallah..
-
Allah Allahhhhhhhh ( Koray ) CzT'yi uçarken o Muhteşem Kareleri ne zmaan yakalıyacaksın Müjdeli Haßerlerini ßekliyorum:) ARP'ye Kocaman MAŞALLAHH Ailemizin Fotocusu Koray Photo Ellerine Sağlık Kardeşim:)
-
Maşallah kaliteli bi çekimciye benziyosun. Kavakyellerinin bi bölümünü cekermisin acaba :) Koray ellerine sağlık çok güzel olmuş. Daha da olacaktı da benim çenem yüzünden sanırım yarım kaldı :)
-
masallah cok guzel cekımler ve araba ;)
-
Kesinlikle çekimler çok güzel!
-
Heyt be :) mermi gibi maşallah
-
maşallah güzel çekimler arabaya laf yok zaten ama bensiz olmadı illagal çekim olmuş buuu
-
-
-
cok güzel bi araç arp maşallah
-
maşallah allah nazardan saklasın :)
-
-
Bakırköyün aracı sanırım aynı araç değil mi?
http://i.imgur.com/X1S9y.jpg
-
e36 da çekimlerde harika .. bu tip çekimleri nasıl yapıyosun , yanı giderken hem arabayı bu kadar yakın hemde sadece arabayı nasıl netliyosun.. ??
-
Alıntı:
Boozer Nickli Üyeden Alıntı
Bakırköyün aracı sanırım aynı araç değil mi?
Evet o araç..
Alıntı:
CARBONDIZAYN Nickli Üyeden Alıntı
e36 da çekimlerde harika .. bu tip çekimleri nasıl yapıyosun , yanı giderken hem arabayı bu kadar yakın hemde sadece arabayı nasıl netliyosun.. ??
Teşekkürler..
Googla yada youtube a Rig shot yazarsanız çekim tekniklerini detaylı şekilde görürsünüz..
-
arac cok fena cok güzel duruyor massalah çekimler de on numara:)
-
Maşallah, ARP bambaşka.
Edit: Çekimler de çok başarılı,elinize sağlık.
-
eline sağlık kanka çalışmalar süper :) arp ye maşallah.
-
Harika kareler çıkmış elinize sağlık aracada kocaman maşallah...
-
Alıntı:
uerbas Nickli Üyeden Alıntı
eline sağlık kanka çalışmalar süper :) arp ye maşallah.
eyvallah kanka ;)
-
Alıntı:
Ko®ay Nickli Üyeden Alıntı
Evet o araç..
Teşekkürler..
Googla yada youtube a Rig shot yazarsanız çekim tekniklerini detaylı şekilde görürsünüz..
teşekkür ederimm..
-
Alıntı:
tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı
Seviyoruz ARP yi :) Ellerine sağlık Koray abi:)
Saol faruk ;)
Alıntı:
pegeout 106 Nickli Üyeden Alıntı
Allah Allahhhhhhhh ( Koray ) CzT'yi uçarken o Muhteşem Kareleri ne zmaan yakalıyacaksın Müjdeli Haßerlerini ßekliyorum:) ARP'ye Kocaman MAŞALLAHH Ailemizin Fotocusu Koray Photo Ellerine Sağlık Kardeşim:)
czt için uygun rig aparatım yok masesef kanka :D
Alıntı:
onur37 Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah kaliteli bi çekimciye benziyosun. Kavakyellerinin bi bölümünü cekermisin acaba :) Koray ellerine sağlık çok güzel olmuş. Daha da olacaktı da benim çenem yüzünden sanırım yarım kaldı :)
aynen bizi dizi çekimcisi yapmasaydın :D devam edecektik ama neyse artık bu seferlik bu kadar olsun ;)
Alıntı:
kurtbil Nickli Üyeden Alıntı
masallah cok guzel cekımler ve araba ;)
saolasın ;)
Alıntı:
SErhat. Nickli Üyeden Alıntı
Kesinlikle çekimler çok güzel!
Eyvallah..
Alıntı:
okanturan Nickli Üyeden Alıntı
maşallah güzel çekimler arabaya laf yok zaten ama bensiz olmadı illagal çekim olmuş buuu
Sensiz belgrad illegali yaptık kanka :D
Alıntı:
berkayGLRN Nickli Üyeden Alıntı
arac cok fena cok güzel duruyor massalah çekimler de on numara:)
Teşekkürler..
Alıntı:
|| CaNeR || Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah, ARP bambaşka.
Edit: Çekimler de çok başarılı,elinize sağlık.
Teşekkürler..