Herkese keyifli forumlar.
Adım Ozgur, Adana 'dan aranıza katılıyorum.
Printable View
Herkese keyifli forumlar.
Adım Ozgur, Adana 'dan aranıza katılıyorum.
h.g özgür..
hoşgeldin iyi forumlar :)
hoşgeldiniz.
hoşgeldiniz keyifli forumlar
HG Baboş :)
hosgeldin:cool:
Özgür hosgeldin ;)
hoşgeldin aramıza yaş kaç ?
hoşbulduk arkadaşlar
@MKT, neden soruyorsun?
hosgeldınız...
hoşgeldin özgürüm :D
selam özgür kardeş hoşgeldin :D çumartesi gece rollendiğimiz 320 D seninki miydi ? :D
sorma bujilerden biri 4 numara olan ateşleme yapmıyormuş sonradan iyice sıçtı zaten. onu yarın halledeceğim eğer olmasaydı çok zevkli oluyordu :D ama yınede dedıgım gıbı ayagına saglık kardesımızın :) sevgi saygı çerçevesinde olan bütün insanlarla denerim isterse 100 direk atsın üzülmem :D ki zaten öyle kendini bilmez biri gibide değildi tavırları hareketleri ;)
tekrardan hoş geldi sefalar getirdi:)
Hoşgeldiniz iyi forumlar
hoşgeldin gardaş
tekrardan hoşbulduk :) benim içinde keyifliydi seninde ayağına sağlık umarım arabandaki buji sorununu en yakın zamanda halledersin tekrar deneriz benimde ayarlamam gereken ufak tefek şeyler var arabayı uzun zamandır çıkartmıyordum paslanmış :) c.tesi hava güzel olursa tekrardan deneriz umarım geçen haftaki gibi 3-5 araba olmayızda biraz zevkli geçer :)
hoşgeldin dostum :)
hoş geldiniz keyifli forumlar
hoşgeldiniz keyifli forumlar
Hoşgeldinnn aktif forumlarr ,
Cumartesi güzel şeyler olucak inanıyorummm :icon_tup:
bu arada videolarıda ekleyebilirsin bende yok çünkü .
hoşgeldin.guzel yarıştı hakkaten
Ben indikten sonra Özgür farkı görmüş :D
Bir de ilk bastığımızda duymadık geç farkına vardık. Vites DS 'te bile olsa ivmelenme de bir kaç saniye gecikme oluyor.
Yasin video çekememiş, Gökhan 'da var mıdır?
aynen ilk bastıklarımızda sen varken 2-3 boy olmustu sonradan kapanıyordu dogal olarak ama sonra baslar baslamaz bıraz one cıkıp kaldım sonra kafa burun yürüdük baya bir süre ama güzel denemeydi :D sen çekiyordun videoları telefondan yada ben yanlış mı gördüm ?:soru:
hos geldin iyi forumlar
:)
hoşgeldin :)
ilk bastıgımızda ben 2 denemede gazı ayarlayamadım kornayı duyamadık desek daha dogru olur triptonik ya 1 saniye kaybım oluyor zamanında kalkınca zaten fark çok belli dönüşte farketmişsinizdir :) birde sen iyi rüzgar alıyorsun yolda kalabalıktı pek rüzgar vermem normalde daha önceki vti lar bilir :)
hoşgeldın keyifli forumlar