Arkadaşlar Biz akhisar'a Dragları izlemeye gidiyoruz.. Siteden bir kaç arkadaşla Beraber Eğer siteden başka gidecek arkadaşlar warsa konvoy halinde gitmeyi teklif ediyorum =)
Keyifli Forumlar
Printable View
Arkadaşlar Biz akhisar'a Dragları izlemeye gidiyoruz.. Siteden bir kaç arkadaşla Beraber Eğer siteden başka gidecek arkadaşlar warsa konvoy halinde gitmeyi teklif ediyorum =)
Keyifli Forumlar
utku -mertcan - vts power ahmet ve bayaa bi gelen var diye biliyorum birbirinize ulaşın bencede zevkli oluyor konvoy :)
Yok mu Akhisar Yolcusu ??
Abi haberleşiriz bizde gitcez sanırım konvoy halinde keyifli olur
konvoy çok iyi fikir çok eğlenceli olur.. her saat başı durup yol kenarında piknik yeme tıkınma seansları yaparsak ta tadından yenmez. :)
Ankaradan Akhisara gecerken hangi güzergahı kullanıcaksınız arkadaşlar_? Bursadan gecicekmisiniz_?
Quattroyu getirin Wjk uzun yolda İnanılmaz az yakıyor....
vay arkadeş araba olsa bizde gelirdik :)
akhisarda banka şubesi yapmıştık sıfırdan çok gelip gidiyorduk
devamlı bursa üstünden gidiyorduk yol az da uzasa hem daha eğlenceli hem yemek yiyecek yer çok :D hem de daha basmaya müsait :hehe:
Kadir abi burdan beraber cıkalım o zman.. siz bilirsiniz bursadanda olur olmazsada olur.. =)
Reşo abi ben arabayı getiremiyorum malesef aks sıkıntı yaratır riske girmiycem :( Zaten özgün abide ayar yapmadı =((
Polo TDı la gidecezz Sende Pejo Turboyu al arkalı önlü gır gır spec gideriz :D
oldu olacak araya da quattro wjk yı alalım da ÇUF ÇUF dansı yapalım :D
iyi eğlenceler
Bursa uzerınden gelırsenız haberleselım konvoy halınde gıdebılırız :)
HD video Kameramıyzda Var.. =) Kaynak bi yolculuk olacak...
yengeniz postayı koydu, yoksa geliyordum ben de :(
cumartesi ne zaman hareket ?
Kadir abi ,şeref abi ben gokhan bızım kadro olarak gelıyoruz hbrleselım beraber gıderız :)
biizde efe_er -- By_HaNNibaLL akhısardan katılıcaz ınsalah yuzyyuze bır araya gelmek nasıp olur cok guzel bır gun olucak :)
Kimin nerden geldı onemlı değil bı gun onceden gelıpte kalıcak yerı olmayan abılerım arkadaslarım oğrencı evımızde hepinize yer var DUYURULUR :)))
arabada bana da yer açın ramazan yan koltuğunda konvoy halinde gleicem seninle :))))