gectıgımız senelerdekı travma yasanırmı yoksa fenerbahce bu sefer şampiyon olurmu ?
Printable View
gectıgımız senelerdekı travma yasanırmı yoksa fenerbahce bu sefer şampiyon olurmu ?
o tranva bi daha yaşanırsa ztn tutmayın o takımı :D
muhtemelen fener alır
fener son maç yine kaybetmez heralde ama takımın son maçta psikolojilerinin bozuk olcağını düşünüyorum :D
sivasın birazcık hedefi olsa fener o stresle yine verirdi şampiyonluğu ama bu sefer olurlar gibi :)
ancak gönül ister trabzon olsun, onun için oyum trabzona :D:D:D:D
inşallah trabzon :D gerçekten trabzonspor traftarı olduğum için..
Sıvas 2 sene once galatasarayı evınde yenseydı kendı olucaktı...
ankara maçı vericektide bukadar vereceğini bimiyorduk:D sivastanda aynı performansı bekliyoruz.
alnının akıyla fenerbahce sampıyon olucak ınsallah
"Trabzon şampiyon olur" diyen arkadaşlardan Fenerin hakemleri satın aldığını, para ve şikeyle maç kazandığını, federasyonun federasyon değil fenerasyon olduğunu savunanlar var ise kimler olduğunu görmek isterim.
Çünki basından takip ettiğim kadarıyla bir çok kişi fenerin para ile işleri yürüttüğünü iddia etmesine rağmen trabzonun şampiyon olacağını iddia ediyor. Eh bu durum da çok ironik, savundukları cümle kendi içinde çelişiyor. :)
trabzonspor.fener şampiyonluğu hiç haketmiyor.kazandıkları maclar hep hakemler sayesinde.
son maçta 3 penaltıda doğruydu , hakemle kazanılan bişey yok bence.
D.N - Galatasarlıyım :)
parayla sampıyon olsaydı fener satın alsaydı 2 kere son maca kalmazdı kalsada onları satın alırdı.16 mactır faln yenılmıyo avrupanın en ıstkrrlısıyız su an hakkıyla kazanıyo
Samet seni öpüyorum kardeşim bak doğru dedin..:)
Bir galatasaraylı olarak trabzon demem lazım ancak bu kadrosu ile fenerbahçe avrupada daha çok iş yapar.
Geçen sene olamadı çok tepki aldılar bu sene kaçırmaz fb :D
trabzon trabzon trabzon trabzon trabzon trabzon trabzon trabzon :D
fener bu sene birakmaz sanmiyorum amason dakika kaybeder ve yine kutlama yaparlarsa :D cok egleniriz
hiç belli olmaz bu sene.
Anketten anlasıldıgı uzere ya bu forumun cogu trabzonlu yada cok fazla fener dusmanı var :)
Fb olmalıı baska yolu yokk
sivasta rıza hoca var beyler,takar celmeyi :D
bu ankete göre trabzon şampiyon olur
trabzon maçındaydım, trabzon 3-0 yaptı fener penaltılarla 3-0 yaptı. stad inlerken, bianda ölüm sessizliğine büründü. ankaragücü 10 kişi kaldı, sonrası belliydi zaten. hakemle alınan maç olmayabilir ama karşı takımla alınan bi maç olabilir dimi? tabi kimsenin günahını almamak lazım ama fener bu saatten sonra işi garantilemiştir. o iş bitti yani :)
trabzon çok önceden verdi şampiyonluğu bianda havaya girerek. tabiyki trabzonsporluyum olmasını çok isterdim ama şampiyon belli fenerbahçe =)
bu ankettede şike var.baksanıza anket oran uzantısının renklerıne:D
benim için önemli değil tabi bi barcelonalı olarak.
yalnız ikinci yarıdaki performansıyla fenerbahçe haketti bu yıl. :)
Malesef Fenerbahçe :)
Fener bu sene şampiyon olur :)
karşı takımla alınan bir maç olabilir doğru söylüyosun.Melih gökçek (Ankaragücü başkanı) Feneri yenerseniz 2 milyon dolar prim dağıtacağım diyo be siz karşı takımla alınan maçmı diyosunuz.karşı takımla alınan maç hangisidir avea reklamındaki golün aynısını buca maçında alan trabzonspor maçıdır.yerden gelen topa kafayla müdahele edildiğini ben ilk defa o maçta gördüm :D
Von Siz Hepiniz Biz Tek ! [ KFY ] gepostete Videos: sadri şener HER ŞEYE KONUŞACAĞINA BUNA CEVAP VER!! HADİ B... | Facebook
gönlüm trabzondan yana ama bence tartışmaya gerek yok fenerbahçe şampiyon hertürlü. Şike vs olayını bilmem ama genel olarak zaten istanbul takımları çok pohpohlanıp el üstünde tutuluyor ligde çalan düdüklerden bunu görüyoruz her zaman. Aynı desteği TS görse idi bence bu haftaya bile kalmazdı şampiyonluğu.
Futbolla aram pek iyi değildir.Fenerliyim ama trabzonun olmasını isterim :):)