1.
PAKET SSTEM 24 - KICKER DX-200.4, ES-12, DS-650.2, MTX AUDIO KIT001
2.
XETEC V200.4 4 KANALLI AMPLFKATR + JBL CS1214 30CM SUBWOOFER + JBL GT5-650C COMPONENT SSTEM KAMPANYA
sizce hangisi tercih edilmeli :soru:
Printable View
1.
PAKET SSTEM 24 - KICKER DX-200.4, ES-12, DS-650.2, MTX AUDIO KIT001
2.
XETEC V200.4 4 KANALLI AMPLFKATR + JBL CS1214 30CM SUBWOOFER + JBL GT5-650C COMPONENT SSTEM KAMPANYA
sizce hangisi tercih edilmeli :soru:
Ben olsam kicker varken jbl' e hiç girmem. Arada çok ufak bir fiyata farkı var.
oyle diyorsun ama kime sorduysam jbl al dedi aklım karıstı.ozellik bakımından da zetec ampli fln daha iyi gozukuyor.birde kickerin comp. u alt seviye oldugu icin sorunlu dediler yanabiliyormus fln.tabi bunlar kulakdan dolma bilgiler...
Watt olarak besleme yönünden kesin bisey diyemem ama ben kicker tercih ederdim.Jbl'in komponentlerini nedense sevmiyorum ve bicok kişidende olumsuz yönde seyler duydum.
Allah Allah yaa banada tam tersi jbl i al dediler napcaz simdi :D
kesinlikle kicker al nedeni'ni sorucak olursan jbl'in mid tiz takımı beş para etmez crossoverları çok dandik tiz için herhangi bir koruma dervesi yok kicker'da var ve kickerin crossoverları daha iyi amplifikatör'de yine kicker sebebi xzetec anfi çok başarılı bir amplifikatör değil hoparlörlere dc voltaj yolluyor ve frekans ayarlarını yapmak çok zor subwoofer'da jbl biraz set çalar kimi sever kimi sevmez kicker biraz daha yumusak ve softtur
tam istedigim seyleri soyledin valla sub da ozellikle yumusak seviyorum tok bas istemiyorum.
jbl de comp. ları bir ust seri dusunmustuk gto 608c olarak
ben bu 2 seçenek arasından kicker dedim çünki daha iyi bu paketi alıp sadece mid tiz takımını değiştireceksen yapma derim hem pahalı olucaktır hemde gereksız jbl'in gto serisindede aynı crossover kullanıyor ufak defek değişiklikler var ama degmez diye düşünüyorum
eyvallah tesekkur edeirm.zaten kıcker da aklım kalmıstı simdi daha iyi oldu.kıcker icin konusayım o zman yarın.
dedigim gibi comp. isinden hic anlamam ama eminin ne olursa olsun bana cok iyi gelecek :D onun dısında bas konusunda hassasım :D tok bas istemiyorum derin yumusak bas istiyorum :D dedigine gorede kıcker benim isteklerime daha uygun bir set burada
kesinlikle paket performans ve fiyat açısından iyi
sen davul zurna dinlemiyorsun arabada benim gibi jbl alma o nedenle :)
jbl cacık ona hıc gırmede kıckerın o bassı da cok cacık.bn olsam .kıcker 1 ust sevıyem bass kıckerın o compları artı zetec amfıyı alırdım .
jbl in comp. ları vardı arkadaşın 306 da çok iyiydi valla dandik amfi olmasına rağmen :)
ahahah bu gece bitmez :D cok farklı yorumlar , tavsilere geliyo yarın sabah gidicem taktırmaya boyle giderse zor :D
benim arac zır stok :D ama halen turbo ruhunu tasıyo :D ara sıra caf cuf eder :D:D:D
saka bi yana bendende geci arabadanda gecti deneme isleri 275 bin oldu km. :D turbodan sonra 2.5 - 3 bin deviri gecmedim :D ekonomi modda geziyoruz ;) havalar iyice duzelsin o zmanda sana gelicem boya k. icin o zman takılırz ;) yarın su muzik olayımı cozmem lazım :o
ben bir tesisatcı arkadaşın arabasında tezgaha geldim, arabacı ben sürüyordum 7 parça abi volume 30 yap dedi :) big bass test parçasında bas vurmaya başlayınca arabadan atlıyorum arkadan bişey girdi arabaya sandım kicker sert çalar anfideki dügme başka bir bası bu kadar sert yapamaz :)
erdem sana 4 adet 6985 bulalım 1 takımda piayasa tiwiterı çastara çastara gez :)
Kicker her türlü sert çalar, kompanentlerinin tizleri de sert çalar, basları da ama tonlaması JBL e göre çok daha iyidir. İkisini de dinledim farklı araçlarda defalarca.
Ama yumuşak çalması çok önemliyse RF derim bende hertürlü :)
ahaha bi duzune tiwit takalım dedigin gibi cıstak cıstak :D bagajada bi davul gum gum :D:D:D
bn olsam almazdım paran cebınde kalsın.bosver.
bitmez bu geceee :D takamıcaz valla set met :D karıstı valla iyice yarın gidicem emreye ortaya karısık alevli bsy yapalım dicem :D
gelelim kutu yani kabıine 30 cm 300 w rms gücünde bir bass hoparlörümüz var kutu yapıcaz firma bu bass 45 litrede port çapı 7.5cm port uzunluğu 15 cm olan bir kabinde 100%100 performans verir diyor bass hoparlor kabinin içinde bir basınç oluşturuyor bu oluşan basınç port sayesinde dışarıya atılıyor kabin ve port olçüleri yanlış olrsa kutunun litresi tutmaz ve bass hoparlor kutudaki basıncı dşarıya atmakta zorluk çeker port büyük olrsa bass hoparlör mix max özelliğini kabeder anfiden sinyal gelir bass hoparlör tepki verir ve mix max yapar kabin kötü olursa gelen sinyallere cevap veremez bass hoparlör distortion yapar daha ne ince detaylar var burda sabaha kadar anlatsam bitmezzz...
tesisat işinin de motorda olduğu gibi dibi yok zaten, onu takıcaksın yetmicek yarın upgrade yapayım derken yine kaçıcak içeri :D
sonuc olarak ne yapıcaz yarın? aktepe sound bildigim kadarıyla iyi bir yer. birbirine uyumlu 2 takım set yapmıslar bunlardan birini secmek gerekirse ne yapcaz? sonucta baslangıx olarak dusunup bir tercih yaparsak basıda tok istemiyoruz dersek ne yapıcaz?
en temizi gidip orda örnek varsa dinlemek, hangisi içinize sinerse onu uygulatın zaten isteklerinizi anlattığınızda yardımcı olacaklardır :)
1 kanun 1 darbuka 1 klarnet sabah kadar arka koltukta çalarlar sek rakı içerler 200 tl alır giderler :) ama kulak ip..si olursun :)düşünsene sahilden bi koptun geldin bebege , muazze abacıdan vurgun sayılır yıkılıyor ortam :) polis gelir ben üfleyecem ben üfleyecem diye alkolmetreye saldırırdık alkolsüz şoför vardı tabi :)
allahtan ozamanlar mobese yoktu yoksa kimsenin yüzüne bakamazdık :)
Biraz yanlış bilgi veriyorsun.. Şöle söylim babam yaklaşık 25 yıldır oto müzik sistemleri ithalaatı yapmakta;son 10 yıldır yanındayım ve senin internette gördüğün tesisatlı araçlar kadar benim dinlediğim farklı modelde tesisatlı araçlar... Sub'ı sert veya yumuşak çaldırmak tamamen kutu ile ayar ile alakalı.. TURBOCIVIC eğer yumuşak çalmasını istiyorsan alıcağın 2 sub'ıda kutu litresi ve ayarla istediğin yumuşaklığı yakalarsın... Benim sana önerim hangisini alırsan al kapalı kutu yap ve kutu içine mutlaka cam elyafı koy.. Bu arada KICKER'In distiritörlüğü yapmaktayım.. Dediğim gibi o 2 ürünlede istediğin sesi alabilirsin ;)
onlardan bırı yokkkkkkkkkkkkkkkk.dınle bnı ole bı hata yapma.
20cm hertz bass al bı takım component 1 amfı tamamdır bıde teyp al ama .2 amfı cıkısı olsun.
o kıcker bass ıgrenc otesı calıo arkadasımın arabasında vardı her bındıgımde basım agrırdı.
jbl de nasıl solım sana 1000 watt yazıyo ya hıcbır jbl 1000watt peak gormemıstır hayatında.ıkısıde cok dandık setuplar bn olsam kesınlıkle almazdım.yumusak bass dıosan 30 cm rokfordunu alıcaksın kardesım comp ıcınde ksserısı olabılır kıckerın yada bak dah aguzel bı marka solım sana dls comp takıcaksın 60-70 rms 80cok gelır o rms cıvarlarında
artı olarak 200 rms tek kanalda veren stereo kanalları 70-75rms veren zzetec olabılır mesela 5 kanal bı amfı alıcaksın bıttı gıttı.bukadar.
kıckerın dıstrıbutorlugunu yapıosun demek hmmç.comp 15 ım var ıcındede sunger ızolasyon var 85 lıtremı 90 lıtremı ne kabını var 10cm kadar portlu bunu yumusak caldırabılırmıyız yanına bı ugrasam bı ayar yapabılırmıyız pekı.
not:45*50 lt arası portsuz kabınlede denendı daha sert calıodu bu arada.yada bana tarıf edersen bn yaparım.
bizde montaj yok.. AMa bana semtini sölersen en yakındaki bayiimize yönlendirebilirim
yarın bakıcaz o zman duruma gore serbetle mumkunse deniyerek yapcaz bsyler.saolun arkadaslar :icon_tup: haluk abi konusuruz yarın ;)