http://www.youtube.com/watch?v=nY5OF...layer_embedded
Printable View
araç sahibi arkadaşları tebrik ederim
sabah evden çıkarken yürek yemişler anlaşılan :hehe:
polis afalladı :D:D:D
gecen e5 te yan veren arkadas mı bu :D
super ama ya polıslerın bakısları :D adam gorevını bıraktı ızlıyo :D
el öptürecek görüntüler :hehe: benimde böle bi sahnem varda videosu yok ulan cocugu çekemedi diye tokatlıyodum az kaldı :D:D kimse helal olsun kesin forumdandır aq :D
video takım otobüsündenmi çekilio anlamadım ama maşallah süper olmuş polis hiç beklemidodu herhalde:D
haftaya guiza s2000 alcak kaçın :D
kim takar yalova kaymakamını mode on :hehe:
keichi görse utanır, turbo sadık görse kıskanır :D:D:D
fenaalardalarr :D:D poliss devam et kardeş napıyorsun sen yaa diyoo :D
hahahahhah süpermiş yaaa işte polis lere neolmuş buradasınız der gibi atarı vermiş tebrikler yürü beheheeh süper di valla acayip keyiflendim:D
Acaba sonuc ne :D
S2000 nin sahibi bu videoyla meşur olur yazssın buraya kesin bu siteden sonucu acilen merak ediyoz ne yaptılar arabası 5000 binlira pirim yaptı bu videoyla:D:D:D:D
böyle cesaretli arkadaşları kutluyorum :) hastasıyız dedeeeeeeee
helal olsun be..
ilerde aldı siyahıda bunu yapmakta bi ağarlık istio aşağılardan
valla helal :D
ahahaha helal olsun :D bizde 3 ekip arabasının ortasında burnout yaptık diye seviniyoduk beterleri varmış :D
siyahı çekti diğerini sallamadı :) o da iyiymiş.. ceza durumu ne alemde oldu acaba
Bence çok dengesizce şeyler bu yaptıkları.onlar yuzunden bı ton adamı baglayabılırler orda olan..
helal olsun diyelim.
neye helal olsun anlamadim ben? way be polisi ne guzel takmadi trafige acik alanda 0 ciziyor manyak walla mi dememiz lazim?
yoo adam gayet güzel şampiyon olmuş herşeyi göze almış orda 0 çizip eğleniyo.Herkez yapamaz aynı şeyi.
helal olsun arkadaşlara hele siyahtaki cesaret adam inanmış 0 çizmeye takmıyo kimseyi :D :D
bence ceza yememişlerdir :D
Neyin helal olsunu bu anlayamadim ? Trafigin ortasinda salak sacma hareket yapan ve bunu marifetmis gibi nete koyanlari alkislayacakmiyiz yani ? Asin artik bunlari...Millet aya cikti aya...
Ya gozunuzu sevim link koyun soyle videolara, izleyemiyoruz sonra :D
trafik mi var orda iyi bakın iyi izleyin
ben yanlayan arkadaşı yakından tanıyorum :) sonucu öğrenip size dönücem :)
:eek::eek::eek::eek:valla helal olsun arkdaslara :Bravoo::Bravoo::Bravoo::Bravoo::Bravoo:
Rica ederim , yalnız gri köşeden sıvıştı :D
kanal d açın birazdan göstericek :) aynı video orayada düşmüş haberlerdeler :)
Asfalt ağladı dedi ya :D
çok güzel hareketler bunlar. maşallah s2000 lere :)
...........................