Uzun zaman oldu sanırım :)
VW Scirocco R on Vimeo
Videonun devamı mevcut fakat internete koyma iznim maalesef ki bu kadar :)
Konu yönetim izinlidir 'MPROJECT'
Printable View
Uzun zaman oldu sanırım :)
VW Scirocco R on Vimeo
Videonun devamı mevcut fakat internete koyma iznim maalesef ki bu kadar :)
Konu yönetim izinlidir 'MPROJECT'
Video güzele benziyor Buğra yine kalite kokuyor fakat araç hakkında pek olumlu düşüncelerim yok malesef :) Güzelim R'a yapılacak tek şey sanırım güzel bir Coilover kitle alçaltmak fakat bu araç jantlar , o kaput , mandallar , bagaj ile cam arasında kalan spoiler , arka tampondaki kocaman KW stickerı ne bileyim LSD kapılar falan gerçi zevkler ve renkler tartışılmaz ne kadar yazsam boş :) Neyse sahibi kazasız belasız kullansın senin de ellerine sağlık tam halini de en kısa zamanda bekliyorum şahsen :)
Teşekkür ederim. Otomobil hakkında ben pek yorum yapamıyorum :) Dediğin gibi; zevkler ve renkler tartışılmaz. Yalan yok, benimde eleştirebileceğim noktaları var ama dediğim gibi, saygı duymak lazım =)
Bu arada, internete maalesef tamamlanmış ve bitirilmiş formatı koyamıyorum. Anlaşmama göre bu suç teşkil ediyor. Ama teaser zararsız :)
Yine bir Buğra klasiği :) Ellerine sağlık.. Araç hakkındaki düşüncelere bende katılıyorum :)
Ama video yine kalite kokuyor.. :)
video sadece bendemı acılmıyo ?
o degilde bu araba normal scirocco degil mi ? sonradan R yapıldı diye biliyorum ben :S
video açılıyor,
video çok güzel olmuş ama araç maalesef çok kötü :o
videonun tamamını nasıl izlicez :)
Sorun hala devam ediyor mu? Bazen tarayıcılar bu tip problemleri yaratabiliyor.
Gördüğüm kadarıyla R modeli ve Stage 1'e yükseltilmiş.
Teşekkürler. Videonun tamamını izleyebilmen için benim bir kaç bişi söylemem gerekiyor :) Ama Özgün'den izin almadan, belirtemem şu an için.
Buğra bu Mobility Chanell ne ayak 2 aydır kitledi beni çok sağlam geliyor sanırım.
Baya bi sağlam geliyor hemde abi :) Ekip, hep vizyon sahibi genç yetenekli insanlardan oluşuyor.
Facebook albümüm herkese açık : Facebook
Eline sağlık abicim:)
cok güzel bi video olmus ellerinize saglık diger vidyolarınız gibi buda kalıte kokuyo:)
maşallah abi yine cok güzel bir iş cıkartmışsın araç içinde zateen yazmişsin:)
Araba king beyler (en azından plakası) :D.
arabaya yazık olmuş ama hala kurtarılabilir yani çok geç değil .. buğra eline sağlık güzel video her zamanki gibi
Eline sağlık arabanın sahibide yanlış anlamasın ama daha kötüsü olamaz heralde :(
buğradan beklenen videolar tekrar gelmeye başladı maşallah buğra...
ahh be halil hiç değişmicek bu çocuk :)
Teşekkür ederim Arda'cım.
Teşekkür ederim :) Artık, istediğim gibi bir ekipte yönetmenlik yapabilme fırsatım var. Bu yüzden daha iyi ve daha başarılı programlar ve tanıtımlar çekebilme imkanım olacak.
Teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim Arif, beğendiğine sevindim.
Teşekkür ederim.
Çok az kaldı diyorum ben şimdilik :) Bir kaç eksik var ekipte, onlarda tamamlandıktan sonra efsane şeyler ortaya çıkacak. Teşekkür ederim tekrar.
Videoya yorum yapsana :D
Eline sağlık buğra abi.
Video gayet güzel, eline sağlık, Gökhan'a katılıyorum; bu arabaya coiloverdan sonrası gereksiz bence de :)
eline sağlık harika olmuş.yeni çalışmalarını bekliyoruz
http://images.paultan.org/images/Vol...Race_Large.jpg
Kaput bunu yapmaya çalışmışlar heralde
Eline sağlık Buğra.
Buğra abi eline sağlık :)
Eline sağlık...
Lambo kapımı kaldı artık ya. Emeğe saygı yinede...
Ellerine saglik abi de videolarin sureleri uzamali artik kesmiyo :)
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.Önceden de belirttiğim gibi ne yazık ki tamamını internet üzerinden yayamıyorum,sözleşmem izin vermiyor.
Teşekkür ederim. Bol bol olacak inşallah :)
Teşekkür ederim.Bu zaten 20 dakikalık bir program :) Fakat internet üzerinden yayınlamam mümkün gözükmüyor.
Buğra gerçekten çok güzel. Beğenerek izliyorum. Emeklerin saygı duyulur nitelikteler.
aracın sahıbı benım arkadasım birkaçgün önce istanbuldayken ogün defalarca konuşmama rağmen lsd doors sistemi yada 19.jant kaputun ustundekıler falan çok gereksız.özellıkle sitikır siciroocco r a yakışmayan şeyler...bende zamanında lsd doors yaptırmış ve inanılmaz pışman olmuştum ama kendısı boyle şeyleri sevdini zevkını almak ıstedını benım hızla ısım yok herkesın zevkı var bırı motora çalışır biri görselliğe ben kendi zevkımle gorsellığe yoğunlaşmayı sevıyorum dedı...araç kendısının nedenırkı...
GüzeL Çekimler olmuş Bugra eline saglık daha nice güzel projelerle bekliyoruz seni. kolay gelsin şimdiden.
Teşekkür ederim.
Tr Tuning Haziran sayısında yakında eklerim fotoğraflarını :)
Çekim tasarım kaliteli de Allahtan arabanın görüntüsü çok belli olmamış.. Zevkler dediğiniz gibi tartışılmıyo ama herkese göre göreceli olsada ortaklaşmış güzel kavramı vardır sonuçta.. Umarım orjinale döner zaten tasarımcısı yapacağını yapmış siz fazla kurcalamayın yoksa 99 yıllarındaki süper dizayn yine aynı tasarımcının yaptığı 206 lar gibi apaçi olacak.... Ellerine sağlık