http://www.youtube.com/watch?v=qcmI6...layer_embedded
Printable View
mert lınkı duzgun yapıstır
aynen açılmıyor:D
tamadır düzeldi sanırım.
yandaki eleman ne dıo anlamadım ama kesın cok boş konusyor :)
evet düzelmiş
ken block kullansaymış hakkını verirmiş diyorum ben :D
yandaki adam da amma güleç .
alonso da driftçi çıktı :)
abi bence normal alonso normal kullanmıyorki herkezde :D:D:D aynısı olur
adamın hareketler çok seri neden f1 de pilotu olduğu belli :)
bi süre vites atışına kitlendim kaldım :D
kullanmış be ya :D yandaki güleç kişilik alex pignone galiba.
düzlükteki parmak ucuyla vites büyütmesini sevdim :)
komple yan dönmüş neredeyse pisti de :D
ulen yanındaki ne mal bir herif gıcık oldum ota boka gülüyo
CST off dönmek kasmış heralde race moduna alıyo videonun ortalarında :)
adam g.t korkusundan guluyo sureklı :D :D
yanlız o nasıl bişeydir öyle araba tamamen yamuluyor anında toparlıyor .. şöförlüğün yanında arabanın da etkisi vardır muhakkak
pilotaj artı araç hakikaten çok iyi toparlıyor yolda .. yandaki eleman sırıtmaktan başka ne işe yarıyor acaba. daha çok videoyu kirletmiş. .
alonso direksiyon sallamaktan iyi kol yapmış :)
Korku adamı nasıl güldürüyor yaa:D:D:D ahahahahah
Harbi hakkını vermiş Alonso ama anlamadıgım koldan vites büyütüyo ama vites düşürürken koldan falan yapmıyor yanlısmı gördüm yoksa?
o nasıl bir şanzımandır ya!
yanındaki adam gülme krizine girmiş yada çok korkmuş korktunu belli etmemek için gülüyo numarası yapıyo kendinden geçmiş....:D:D
Gülüyo tamam da , videoyu izletmiyo yahu :D
Şanzuman nasıl bişe ya öyle..
yandaki adam kesinlikle korkudan çok heyecan yapıyor. ama aynı zamandada pilotun ustalığınıda biliyor. korku ile zevk alma arasında bir gülüş bence. yani genç bir kızın ilk orgazmı yaşaması gibi bişey. :)
alonso bildiğiniz eglenmiş ilk bir kac tur yan yan :D lastik ısıtma ve eglenme ile gecmis ortalarda tamamen race moda girmis ve yarıs cizgisi uzerinden yarısıyor zannedersem sağda cama yapısık g-tech gibi bir cihaz var aynı zamanda ordan yaptıgı sureleride takip ediyor ikide bir orayı gosterip durdu :D
sonlarda yeniden eglence moda gecmis valla guzel yanlıyo ben beğendim alonsodan driftci olur :D:D
izlemiştim, araba gercekten cok stabıl, understeer nerdeyse yok cızgıyı kaybetmesıne ragmen,
Yıllarca schumi yapardı test wideolarını, bir garipsedim alonsoyu wideoda görünce...
Adam şaşkinliktan herhalde mal mal gülüyo :D
o kadar güçlü bi makineyi ne kadarda rahat kullanıyo öyle.
yandaki adamada uyuz oldum boş boş gülme rahatsızlığı var heralde.
her konuda hakkını vermiş
Onun adı magic Alonso eğlenmiş ne güzel :)
adam bildiğin yanlıyor :D
bence adamın gülmesinin korkuyla alakası yok düşünün ki alonsoyla f458 italiada yanlıyorsunuz sırf bu düşünce bile insanı gülümsetirken adam bunun gerçeğini yaşadığı için resmen dört köşe oluyor, ben izlerken bile keyifli keyifli güldüm adam arabayla dans ediyor diye yanımda sürse mutluluktan ''vay goçum benim ne yapıyon sen ya'' diye üstüne atlardım heralde:D:D
Alonso döktürmüş resmen hakkını vermiş demek bu oluyor herhalde :)