butce 5bin lira,
az yakan araba ilan tavsiyesi lutfen..
saygilar.
Printable View
butce 5bin lira,
az yakan araba ilan tavsiyesi lutfen..
saygilar.
İlan şimdi bakamayacağım abi ama Uno düşünebilirsin.. Tüplü unolara inanılmaz az yakıyor..
suzuki swift olabilir 1,3 lpg li
o fiyatlara mantıklı olabilir bence..
Lada Vega 1.6 (8V) 1999 Model 5.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
bidaha yazıyorum lada akar :D bu fiyata daha yüksek modellisi zor heralde.. pazarlıkla fiyatı güzel olur bence olmazsa samarada düşünülebilir..
Lpgli r9 :)
Golf mk1 dizel, suzuki swift.
Golf MkI diesel :)
Swift GTi 5 Bin liralara çok kötü durumda olur be..
Volkswagen Golf 1.6 TD 1983 Model 4.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk
temize benziyo sanki
bidaha yazıyorum lada akar :D bu fiyata daha yüksek modellisi zor heralde.. pazarlıkla fiyatı güzel olur bence olmazsa samarada düşünülebilir..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4764214/detay/
96 makyajı öncesi 106
skodaa favorit derim gerçekten cok az yakıyor gidişi de iyi rahat da
Renault R 9 Spring 1995 Model 5.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
R9 larda uygun fiyatlıymış 94-95 model spring falan bulunabilir
tüplü e21 3.15 - 3.16 falanda bakılabilir?
Lada samara 1.5 tek kapı 2.vites 120 goruyor eşşek gibi yuk taşır parçası ucuz bence bu paraya en ıyı arac samara
eski olupda farklı marka araçlar çok fazla sorun çıkartıcakdır. önyargı yoksa bence kesinlikle tofaş reno tercih edilmesi mantıklı olucakdır.
ayni yillardaki lancer ile ayni motor ve sasi 1 goz atin derim Proton 415 GLSi 1998 Model 6.000 TL Galeriden satılık ikinci el Yeşil renk
Bende 4 5 liraya az yakan bir araba ariyorum diye konu acicaktim takipteyim 4 kapili olmasi onceliklidir evdekilerle daga bayira gideblcgim biseyler bakiyorum.
Dizel veya lpglilerde onceliklidir :) benzinlide olur :)
1.3 swiftler karburatorlu mu?
o fiyatlara r9 harici çok üzer diye düşünüyorum. Broadway ya da spring bakmak lazım.
alıp hemen satmak gibi bir durum yoksa mazda121 öneririm. 5 -6 bine alabilceğiniz 4 kapı ideal araçlardandır. küçük görüntüsüne rağmen içi gayet geniş ferahtır. lpg de az yakar.gidişi tatminkardır 1.3 motora göre. 16v dır. bir çok parçası 323 le aynı.çoğu parçası kia pride ve ford festivayla ortak olduğundan işi bilen kolay temin edilebilir..
tek kapı düşünürsenizde eski kasa 106lar güzeldir..
Yorumlara katılıyorum bende.Araçlar eskiyip fiyatlar düştükçe gelir seviyesi düşük insanların eline geçiyor ve araç bakımlı mı yada ne derece bakımlı bilmek zor.İleride daha çok masraf açabilir.
O yüzdden bu fiyat aralığında r9-kuş serisi en mantıklısı
5 Bin Liraya satılan şahin ne kadar temiz eli yüzü düzgün olabilir ki ?
Piyasa çıldırmış...12 milyar isteyen var ciddi ciddi...
Ben iki ucu değnek misali o fiyata bazı şeyleri görmezden gelinmeli dusuncesındeyım ama aynen dediğin gibi masrafı en azından ucuza halledebilmek için şahin alınır bence de..
Çunku gecen arkadasımın sahınını sattık...araba feleğin çemberinden 2-3 kere rahat donmuştur..
Benım gozumde ederi 3-4 mılyar olan araba 5 bucuğa satıldı...
5 liraya Uno olmaz :) Temiz uno alayım bineyim derseniz 6.5-7 lira..
Ancak Temiz 1990-1992 lpg li Spring alabilirsiniz. Ne yakıt derdi nede masraf kolay kolay cıkartmaz cıkartsa da ucuz yollu çözülür. Şahin de alınabilir ancak 1990 şahine binmektense R9 daha cezbedici bence..
Ciddi iseniz pm atarsanız yardımcı olurum.
r9 spring tavsiye ederm kullanıcı olarak, cddi alıcıysanz bnde yardmcı olabilirm pm atabilirsn.
senin ilacın bende vadeli mk1 dizel var çürüksüz çarıksız 2000tl peşin 500 500 ödemeli total 4500 e veriyimmm amca :) ful ştok muayne yok bi onu yapcan 300 500 para harcarsın total satışı veririm direk alır gidersin ama parayı ödemezsen konu açarım buraya rezil ederim seni !!!!!!!!
Nasıl olmaz Uno ya verilecek max. 5000TL dir üzeri haramdır 2ay kadar önce 4000TL ye 96 Uno 1.4 alıyordum 140k km de Eskişehirde ben tavisye etmem alacak olan varsada 1.4 dışında 1.0 1.1 ile sakın başınızı derde sokmayın derim.
Kralı o paraya R9 bulabiliryosanız alması ve satması çok kolay bir araç her ne kadar kasapların test aracıda olsa Uno kadar az yakar ondan daha ucuz parçaları ve heryerde var kuş gurubuda makbul tabi.
Golf Mk1 dizel lin fiyatlarıda ucmuş durumda sizde ucmayın derim ve Golf 1 ler ceset durumdalar çürüksüz çarıksız bulmak zor bulsanda fiyatlar ortada.