çok fena :)
Printable View
çok fena :)
herıf motoru yıyodu az daha :)
bu nasıl polo
Bunlar fazla ton balığı yemekten oluyo bence :D Buna Polo dememek lazım :)
gram esneme yok arkdaş nası bi kalkıştır yuuh be
edit: son videoyu yeni izledim :D
o nasıl bi kalkıştır kardeşim sapıkmısın sen,,, hic yay yoktur,,, esneme on kalkma yoktur ppeeehhhh...
harbiden elemana ve arabaya Saygılar
Rıdvan... :D:D:D:D
Bence 1.8 motordan bu kadar güç çıkartamaz,üretse bile bu güç ve tork ile çıkardığı zaman iyi değil gibi,derim
polo ya bak be mermiii:D
Herif yanlış vites atmasına rağmen 9'lu saniyelerde koştu..
Araba 10..
çok iyi tutunuyo :)
bu ne biçim bir polo yaff insan işi degil..:D:D
Acayip bi tutunması var ya napmışta bu kadar tutunabiliyor ki o hafiflikte :S
Almanlar aktarım kasmayı sever :) araç çok başarılı
harika..en son kalkış çok iyiydi 9 saniyede şov bile yaptı :D
maşallah o nasil bi kalkiştir firliyor resmen polo mu golf mu bu ya :)
sanırım araç rabbit muhteşem tek kelimeyle :)
muhtesem tutunuyor ama 1.8 den 1050hp güc pek mantıklı gelmedi
Araç MK1 golf.
çok iyi be :)
nıye mantıklı gelmedı kı?bır arkadas da yazmıs aynı seyı.bende de 1.8 var stock halı zaten 210ps.standart basınc 0.6 ve 1.2 bar basıldıgında 300+hplere cıkmıs bır cok ornegı var.sadece ufak basıncla 100+hp alınabılıosa bu gucler hıc zor bırsey degıl.yeter kı para olsun.valla kaba bır hesapla soyluyorum 50bın tl cıvarı bır param olsun soz ben 1050+ cıkartacam:DTr de bu guclerı cıkarmanı saglayacak tuner da var sanat eserı gıbı ıs cıkartan mekanıkerler de var.bu kısılerı de zaten herkes bılıyor:icon_tup:
http://www.techturkey.com/forum/vide...950nm-4wd.html
Bu konuda ben söylemiştim golf diye yanılmıştım :) görünce aklıma geldi.
araç polo zaten tartışmaya gerek yok :)
ayrıca 4 çeker,çok hafif ve o tork ve güçte o süre, bana göre yavaş :)
niye kimse cıkaramıyor o zaman?1.8 den bu kadar güc bu kadar kolaysa niye herkes turbo civic e para gomup 600-700 hpler alıyor ? ufak bir basıncla anca iman power alınır hangi aracla 100hp alınıyor ve ne kadar ufak bi basınc ? gonül cıksın ister tabiki. buyrun yapın bekliyoruz...
bak 2.5 motor sti 1200bhp 7sec 1/4 mıle.bu yeterlımıdır?bu ornekler cogaltılabılır.adamlar beygır doldurmus bır dunya ıcıne nasıl olduysa demek kı o gucler alınabılıyormus:icon_tup:
http://www.youtube.com/watch?v=O3o0N...1&feature=fvwp
ufak kelımesını mecaz anlamda kullandım anlamak ıstedıgın gıbı anlıosun.0.6 ıle 1.2 bar arasındakı farkı emın ol bılıorum.cahıllık ıste bılmeden bunu yaptıgımda baskı balata yapısmıstı.kımse cıkaramıyor dıye bırsey yok kımsenın kolay dedıgı de yok zaten.adam cıkarmıs vıdeolu ornegı var onunuzde neyın pesındesınız?ınanmanız ıcın adamın onunuzde motoru yapması mı lazım?100+hp hangı aracla alınıyor buyur ornek yukarda yanlıs yazdım stock 210ps 2500 adet mazda gtr'ın 300 adetı ıcın gecerlı dıger 2200 adet 180 ps stock vıdeolara bakınca 100 ve 100 ustu alınabıldıgını gorebılırsın:icon_tup:
YouTube - ‪Mazda BG Calsonic Dyno 299.24whp‬‏
YouTube - ‪Mazda 323 GTR on dyno‬‏
Allah nasıp kısmet ederse bunun fazlasını kendı aracımın vıdeosu ıle de gosterırım stock turbo ıle:icon_tup:
bak en onemlısını unuttum ıstanbulda tolga abımın aracı(beyaz gtr) hıc basınc acmadan hersey stock kullandıgı tek sey bor power ın benzın katkısı aldıgı guc 273hp aracın stock u tekrar belırteyım 180hp eger ıstersen vıdeosunu da gonderebılırım.
3 yerine 1 e sokuyor orası nette ondan sonra nasıl devam edebiliyor ona aklım ermedi :)
ufak kelimesini mecaz anlamda anlamamı nasıl bekliyorsun ? 0.1 de ufak olabilir 0.4 te ? gercekle sanal cok farklı oluyor youtube daki dyno videolarının cogu fake, bu videoda adamlar yapmıs cok iyi yürüyor ama 1050hp bana mantıklı gelmedi 800-900 olsun hadi neyse bana inandırıcı gelmedi zorla mı inandıracaksın neyi savunuyorsun? neye inanıp inanmamakta ozgur degilmiyim