khan nickli korhan karagöz arkadaşımı geçtiğimiz cuma gölbaşın da kaybettik. bundan sonraki hayatında muaffakiyetler diliyo0rum...:D
Printable View
khan nickli korhan karagöz arkadaşımı geçtiğimiz cuma gölbaşın da kaybettik. bundan sonraki hayatında muaffakiyetler diliyo0rum...:D
Allah mutlu etsin
Hahha bende nası kaybettik diyorum.:D Allah sabır versin Korhan :D MUtlu da ol tabii arada :D
Güzel bi düğünde allah ikisinide mutluluk versin
düğün konvoyumuz gerçekten süperdi. 20 ye yakın subaru +bir evo + 1 honda:D. ciddi biçimde estik ankarada. için de gelin damatla araba denemek le tarihe geçtik zannedeersem:D
tebrik ederiz Allah mesud etsin
ulaaa okudum dedim hayda eheh soa jetyon düştü allah mesut etsin :)
allah mutlu etsin bir ömür boyunca.
Allah mesut etsin in$allah :) Hızlı arabalarla düğün konvoyu tabi güzel oluyor m5le yapmı$tık bizde :D
Korktum bende walla ...Allah mesut etsin...
Allah mutlu, mesut etsin ;)
allah ömür boyu mutluluk versin işşallah bende kaybettik fln diyince kötü düşünmüştüm ne oluyo dedim böle gzl bi haber bu başlıktan verilirmi en güzel şey aile :) biz yanlayan gelin arabası yaptıydık zamanında çok hakikatlı olmuştu :)
Allah mesut etsin .
allah tek yastıkta kocatsın :)
Allah mesut etsin:)
allah mesut bahtiyar etsin :)
Allah mesut etsin..
Ömür boyu mutluluklar Korhan ve tebrikler...
Halil
dşündümde arabaları denerken video cektigimizde ne olurdu gelin damat araba içinde :D:D cok güzel bi konvoy oldu.... ömür boyu mutluluklar dilerimmmm tekrardan.
Allah mesut etsin.
allh mesut etsin mutluluklar
Allah mesut etsin ....
korktum bi an....aman diim..:eek:
allah mutlu etsin...yenge kıskanmaz inş. subaruya olan büyük aşkı...:love::)
allah mesut bahtiyar etsin:)
allah mesut etsın
abı allah mesut etsın...
vallahi korktum bende aman bole şakalar kalbe zarar Allah mesut etsin korhan kardeş.
allah mesut etsin..
Allah mesut etsin...
Allah mesut etsin..
ula kardeşim ne ayarsız adamsın adamı öldürdün sanıyo konuyu okuyan
korhan allah mesud etsin kardeşim bir ömür boyu mutluluklar
not : sanırım yengede biraz gazcı konvoyda araba denediğinize göre :)
hehehe... daha ziyade yengenin başka seçeneği yok:)
Allah mesut etsin
Allah mesut etsin ilk basta bende bi şaşırdım =)
yaw niye bu kadar şaşırdınız arkadaşlar??? deyim olarak öyle kullanılmaz mı*??
hani ; ahmet i de kaybettik , mehmeti de kaybettik diye...benim yazarken aklıma hiç öyle gelmemişti.
allah mesut etsın
BİR ömür boyu mutLuLuklar BROM! :)
herkeze cok tesekkur ederim.
allah herkeze saglikmi, mutlu, huzurlu bir omur versin insallah(kursat allah sana boyle bir baslik attirmasin insallah benim hakkimda:))
oncelikle katilan katilamayan butun arkadaslarima, sonra iyi dileklerde bulunan herkeze bir de ozel bir tesekkurum var; gelin arabasina 97 alip, katkida koymayip korumaya almasini saglayan biricik dayima bilahere tesekkur ederim.(100-103 ayarli)
Korhan abi hala 97 falan diyosun artık, evlilik abi başlık. :D :D :D
Allah mesut etsin...