Sahibinden.com'da neler oluyor
Arkadaşlar sahibinden.com iyice sapıttı artık gecen gün email adresimi degiştirdigim için yeniden aktivasyon istiyor telefona onay kodu geliyor ama her defasında kod hatalı diyordu neyse müşteri hizmetlerini arayarak sorunu çözdüm fakat bugün beni şok eden bir olay oldu başından geçeni anlatayım dün gibi ilanı get açmak için düzenledim get açtım akşama doğru aktif oldu ilanı kendi ilanlarım arasında görebiliyordum fakat bugün uyandım baktım ürün profilimde yok birisi satın aldı hani diye düşündüm satılanlar kısmı dahil yayında olanlar yayında olmayanlarda hiçbir yerde yok ürüne daha önce mesaj atan kişiler sayesinde ilgili ilanı goster linkine tıkladıgımda bir şok daha geçirdim benim ürünüm bir başkasının üyeligi ile şatışta nasıl olduda bu olabiliyor hala anlamış degilim benim ilanım budur fakat üyelik bana ait degil: Apple iPhone 4 32 GB Cep Telefonu 1.560 TL Sahibinden satılık ikinci el bu ilan nasıl başkasının üyeligine geçer üstelik GET açık şimdi birisi o ürünü alsa kaç kişi mağdur duruma düşücek sahibinden.com destek bölümüne talepte bulundum cevap bekliyorum bakalım ne denicek