-
Uno mk1 turbo
-
maşallah araba cok temmız :)
-
Maşallah maşallah kazasız belasız...
-
massallah cok güzel bi araç ..
türkiyede az sayıda var galiba bu araçlar ?
-
-
Maşallah böyle efsaneleri görmek mutluluk veriyor
-
eyvallah çok saolun bu arada araba orginal 129 binde ve daha hiç makinesi yapılmamış sadece turbosu biraz farklı modelle değişmiş.hiç bir kazası yok geçen hafta meraktan dynoya çıktım 127 hp ve 108 whp verdi bu arada standartta 105 hp ve kilosuda tarttırdım 850 kg geldi :)
-
Bunu hiç ellemiyceksin bu hali bu güçleride inanılmaz bence
850 KG ye 125 Hp şaka makinesi :D
-
Masallhhh gerçekten çok güzel ...
-
-
-
bu araba çok özel bir araç işte.ama bir okadr tehlikeli.durmuyor ve viraj özürlü :D buna biraz daha büyük turbo port polish ve egzantrik ile çıtırdan biraz daha güçlendireceksin 150 hp alsan yeter.kopar gider zaten.biraz frenlerle oynar yol tutuşuna önem verirsen 10 numara uzun sure kullanılacak arçtır.kazasız belasız çok orjinal ve güzel bir araç
-
bu kasadan hic görmemiştim, maşallah...
-
uno turbolara hastayım ya şuna bak yaşına göre çok diri duruyor maşallah Allah kaza bela vermesin
-
filtreye header sıcak hava vermesin.. maşşallah çok güzel saklanmış..
-
harbi çok güzelmiş ya.Maşallah.
-
Maşallah çok güzel çok zevkli bir araca benziyor,kazasız belasız..
-
eskı bı unocu olarak çok beğendım :D uno saka makınasıdır :D ispatlamısımdırda :D
-
41 kere maşallah ya bu nedir böyle şu arabaya hayranlığımdan dolay uno almıştım :D ama turbosu nerde 70s i nerde:D:D
-
1997 de inceleme fırsatım olmuştu, orjinalden bile süper giden bir araç. maşallah. kazasız belasız. araç gümrük çıkışlımı? kilo / performans hali şu an çok iyi
-
filitre yeri değişicek çok şey var yapılıcak ama zamanla
araba 2007 gümrük çıkışlı :)
-
bursadaki araç değil mi bu.. satılıktı bir dönem siz aldınız herhalde bende almayı çok istemiştim.. maşallah tabanca gibi duruyor allah kaza bela vermesin..
-
Kilo/güç oranı çok güzel allah kazasız belasız binmeyi ağız tadıyla nasip etsin.
-
maşallah harika.allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
-
çok tatlı duruyor ya
yumurcak tam:D
buna da kazasız belasız olsun inşallah:D
-
maşallah pek cici =)
k03 istediğinde hazır biliyorsun =))
-
kardeşim makine fena kazasız belasız hergün yanımdada olsa maşallah:)
-
maşallah cok temız duruyor cok eglencelı bır arac :)
-
cem abi yavruyu çıkartmışssın , muhteşem duruyor eksikleri var halledilir inş , egzantrik takıcaktın varmı bi gelişme
-
maşallah bayıldım araca...:)
-
Ben olsam hiç ellemez gittiği yere kadar böyle binerdim tabi şahsi görüşüm.Araç çok düzgün ve yaşına göre diri duruyor maşallah.Nazar değmesin :)
-
maşşallah mal boncuk resmen
tipe bak güce bak tam şaka makinesi, seviyorum bu araçları :)
allah kaza bela vermesin
-
-
gerçekten çok güzel ve özel bir araç çok beğendim kocaman maaşallah diyelim,,,keyifli günlerde binmek nasip olsun,,ben lisedeyken ankarada aynısını sarısı vardı çok beğenirdim ;)
-
Cok güzel pist arabası olur işte bundan :)
-
maşşallah. birde kaput altı görseydik keşke?
-
Maşallah gerçekten çok temiz bakılmış araca =) Uno iyidir :D Ah bide yol tutuşu olsa orjinalde =) Kazasız belasız sürüşler.
-
Çok güzelmiş, çok orjinal duruyor, maşallah :)
Jantlarda çok yakışmış.
-
hayırlı uğurlu olsun.tam otoban faresi.
-
Masallah :)
s2k nin tamponda gelir heralde :D