Arkadaslar daha önce böyle bi konu açıldımı baktım ama göremedim :)
İstanbulda günü birlik gidebileceğimiz plajı, denizi guzel olan yerler nerededir.
sizin gittiğiniz yada şuraya git diyebileceğiniz yerler varmı?
Printable View
Arkadaslar daha önce böyle bi konu açıldımı baktım ama göremedim :)
İstanbulda günü birlik gidebileceğimiz plajı, denizi guzel olan yerler nerededir.
sizin gittiğiniz yada şuraya git diyebileceğiniz yerler varmı?
çok yer bilmiyorum ama ben silivri tarafına yazlığa gidiyorum bazen uşenmezsemde biraz daha ileri kınalı tarafına geçiyorum oranın denizi dahada iyi oluyor
haftasonu ama kesinlikle tavsiye etmiyorum :D
kilyosda guzel yerler var
Kuzguncuk Paşalimanı kumsal yok , suya biraz uzaniyim yatiyim dersen kendini muhtemelen haremde yada kız kulesinde bulursun:D
Sadece 1-2m.den atlayıp çıkıcan bence en zewklisi haaa bu arada balık tutanların misinalarına bide boğaz turu atan motorlara dikkat:D
Siliwriye gidebilirsin, kilyosa gidebilirsin.
silivri ve sonrası her türlü güzel.. Silivriden geriye marmaraya ayağımı bile sokmam. Anadolu yakasındaysan şile bence en yakın ve en güzel alternatiflerden biri.
ağva güzel ama günü birlik kaçmak eziyet olur.
kilyosda küçüksu güzeldir.
silivri tarafları hep yosun falan filan oldugundan çok sevemedim oaraları.
Kilyos olmasında heryere gıdıır
Ağvaya gitme çalışma var yollar ve meydanı bozuk şileye gidebilirsin
Ya aslında beach tarzı yani girişi ücretli yerler bakıyorum
sizin gittiğiniz yerler varmı peki
alternatif link : http://www.gezikolik.com/tr/Genel_Bi...RI/e_5144.aspx
selimpaşaya doğru gidelim : sonra marmara ereğli tarafına kayarız duruma göre :D
en iyisi butun tech toplanalım kuru cesmeden el elele cumburlop atlayalım :D
silivri denize girilr mi ya
valla istanbulda denize gireceğine git havuza güzel güzel
NON-STOP BEACH
Kilyos kıyısında 24 Haziran'da hizmete giren non-stop beach deniz,kum ve güneşin tadını çıkarmak için ideal bir beach. Giriş ücreti ve servis bakımından diğer beachlerden farklı olan non-stop beach'te hafta sonları Njoy Sport Club eğitmenleri eşliğinde aerobic, tae-bo, pilates, aquagym, yoga, body pump gibi spor aktiviteleri yapabilmek fırsatınız var. Beach volley, parti ve konserlerin olduğu non-stop beach'te ayrıca her hafta sonu DJ partiler verilmekte,jetsky,banana,kano ve deniz bisikletine binebilirsiniz. Hafta içleri 09:00-00:00 arası hizmet veren non-stop beach, hafta sonlarıda 24 saat hizmet vermektedir.Hafta içi giriş fiyatları 09:00-19:00 arası 10 YTL. Bu fiyata şezlong,sehpa ve şemsiyede dahil. Hafta sonları ise 15 YTL. Buraya ulaşmak için, Taksim AKM, Levent metro çıkışı, Şişli Cevahir önünden kalkan servislerden faydalanabilirsiniz.Saat 20:00 den sonraki fiyatlar organizasyon bedeli olacaktır.
Adres: Kilyos Turban Yolu No:4 Kilyos Telefon: 0212 219 22 93 - 230 21 04
nakibey plajı - adalar.
tek başına giriş yok yanında bayan arkadaş olacak..içerde kuma filan uzanmıyosun beton zemin ve şemsiyeler şezlong filan var..bar - üst balkon - ve odalar var cumartesi gidip gece orda kalıp pazarıda geçirip dönmek için..güzel bir yer tavsiye ederim..giriş ücreti 2 sene önce 15 geçen sene 20 bu senede 25 civarı bişeydi tek kişi için..
menekşe plajı ıyıdır :)
Silivride 99 senesinde denize girdim Sinekliye gidip 2 gün sonra uçuk çıktı suratımda. Aman diyorum şimdi nasıldır kimbilir. Haramidere sanayi sitesindeyim site içinden dere geçiyor hergün yüzlerce ton kirli su denize gidiyor. Arıtma varmış diyorlar ama artık bitti buralarda deniz olayı.
bizim tekirdağda yazlık var ama ben bile gitmiyorum belki senede bi kere yani..marmarada denize girilmez abi havuza git daha iyi ...
adalar.Ben yazın istanbulda kalınca gidiyorum bostancıdan 1 vapurla adadasınız.Heybeliyi öneririm çok büyük bir havuzuda var.
Bayramoğlunda yazlık var.İğrenç bir yer.
gümüşyaka sultan köy marmara ereğlisi buralar iyidir
Arda bize yakın deniz. Galata köprüsünden atı vericeksin kendini çingeneler gibi mis.
Karadeniz tarafı marmara tarfından daha temizdir diye düşünüyorum.Ama oralarda uzak.
Uğraşmayın İstanbul ile. Gelin çanakkaleye gökçeada, bozcaada, kabatepe, dardanos... Seçin beğenin :D
Şileyi geçin gelin cebeci tarafına (adapazarı) :)
aslında istanbulda en mantıklısı kınalı ada vs o taraflara geçmek :D
silivri tarafında biraz daha kınalı gümüşyaka tarafına kaymak lazım denizi güzel olması için :D
silivride semizkuma gidilebilir.
gumusyakadan sonra yeni ciflik diye biryer var orasıda guzeldir.
karadenizde kilyos veya yeniköy olabilir.
ama ben sahsen istanbulda plajlı vs biyerde denize girmem gireceğim yer bellidir aksam saatlerinde 1 saat kadar sarayburnu keyfii kayalıklardan bogazın serin sularına atlamak pahabicilemez hemde tertemiz :D
saros'ta yüzen başka yerde yüzmek istemez benim gibi ama uzak işte.adalar da falan yüzülmez yaw.
İzmirin sansı işte. bu soru izmir için sorulsa,
Çeşme, bodrum, kusadası, marmaris, ayvalık vb uzar giderdi :)
tekırdag tarafında kumsalı guzel olan guneslenmelık yer yokmu denızı normal olsada olur kumbag felan nasıl
İstanbul’lu dostum arkadaşım biraz dalgalı olsada Şile, Kilyos dışında denize girmesin.Marmara bitik durumda…
Birde İstanbul’a en yakın ve en güzel deniz Enez de bence.