YouTube - ‪Toyota Supra Driftby , Ringnes‬‏
Printable View
şans mı yetenek mi :D
ehhhhh masallah :)
Kesinlikle şans.Millet alkışlıyorda arkadaş patlasaydı görürdüm ben onu.
oyyy oyyy cok iimiş :)
tabıkıde şans gerci bıraz kassam bende yaparımda gerek yok böle basıt hareketlere :D
ne denebılırkı :D
belki bu dayınınki şans olabilir ama , dünyada böyle şeyler de var :)
http://www.youtube.com/watch?v=LmXxlZvdyww
2:23 ve 3:17 ye dikkat
http://www.youtube.com/watch?v=k_p-_dMW1EE
bence bıraz sans var fakat bılerek yaptıkları kesın ıkısıde duvara cok yakın gecıyor ver yerde lastık ızlerı var daha oncekı turlardada yaptıklarını tahmin ediyorum
sansmı yetenek mi ye cevap risk!!
Yetenek fakat ayar kaçmış biraz şans yanında olmuş ama bana arka tamponu sürtmüş gibi geldi zaten bariyere :)
Şans değil. adam zaten kaysın diye girmiş viraja.. belki istedğinden 20 cm daha dışarı kaymış.belkide tam istediği oydu.. bunu bilerek yapanlar var. ken block adamın elindeki su topuna çarpıcaktı komple kolu aldı mesela. bunlarda duvarı sıyırmaya çalışıyo. psikopatça bi zevk.. gayet başarılı.. :)
söylendiği gibi şans varda adam zaten onu yapmak için girmiş viraja hea umduğundan biraz daha iyi olmuş olabilir ama adam da boş değil
Drift monkeydede var böle bi manyak agzına kıra kıra yanlıyo kameraya ceken elemanın rotası şaşıyor bulursam koyarım :D
şanstan ziyada daha çok özellikle yapılmış gibi, virajdan o şekilde çıkmasından belli adam direk sıfırlama niyetiyle gelmiş. .
bence her turda daha da yaklaşıyor en yakın olanı videoya eklemişler ama gerçekten ciddi pilotaj istiyor.. başarılı :icon_tup:
YouTube - ‪S2000 @ Flyinn Otopark‬‏
bu da iyidir..zamanında çok konuşulmuştu.. :)
cok fena yanlıyolar türkiyedede cok fazla sayıda olsaa ne güzel olur
bence sans değil yetenek :)
masallah ıyı yapıyo bu adamlar işini :D
bu adamlar işi iyi biliyor ya gercektende :D
Bence şans değil alın teri :)
oha cok ıyı ya :)bencede şans degıl bılerek yapmıs :)
çok iyi yırtmış ya.
bence yetenekte var şansta.. :)
bence yeteneklı bı arkadaş :D iyi yanlamış..
bence 3-4 cm pek yetenekle alakası yok , sadece o riski alabilmek veya alamamak var , yapınca vay be oluyor , çarpınca vay salak oluyor bu kadar :)
adam taa ilerden yan yan geliyor valla helal olsun :D
bilerek yapılsada tam bunu planlamamıs sanırım...şansına güzel bişiler cıkmış
otomobil ile yapılabilecek driften daha güzel görsel bir şov olabileceğini düşünmüyorum...
Yerdeki izlere bakilirsa daha oncede denenmis hareketlere benziyo
gelişinden belli zaten iyice buraya veriyor pozu. arabayı kaçırmıyor yanı yapmak ıstedıgıde bu adamın. yoksa daha once toplardı
şans olsada yetenek var
şans değilsede bile o yapılır :) ...ama akıbeti ne olur bilemem :D
kullananın o an içinden ha s... fazla kaçtı dediğine inanıyorum :D
ne olursa olsun iyi :D