amerikadan govde getirecegim;
bhphotovideo.com
adorama.com
siteleri disinda tavsiye edeceginiz site var mi acaba?
Printable View
amerikadan govde getirecegim;
bhphotovideo.com
adorama.com
siteleri disinda tavsiye edeceginiz site var mi acaba?
amazon.com ?
pm gönderdim abi
biri banada yardım etsin :) burada fiyatlar uçmuş canon 550d istiyorum nerden alayım :D
Ben d300s alırken bhphoto ve amazon arasında gidip geldim , gümrük olayıda takıldı biraz kafama sonra şans yaver gidince tr fiyatı 7bin küsür olan makinayı türkiyeden amerika fiyatına aldım.
Sahibindende bir adam vardı almanyadan getirip satıyor,telefonunu vereyim istersen
PriceGrabber.com - Smart Shopping Anytime, Anywhere 'dan istediginiz elektronik urunun en uygun fiyatli oldugu siteyi bulabilirsiniz.
hatta kendi bulundugunuz sehirin posta kodunu girerek vergi (tax) odemeden baska eyalet uzerinden alabileceginiz en uygun siteyi gostermekte.
daha once J&R: Electronics, Digital Cameras, Computers, Appliances, Software, Video Games, DVDs, CDs . uzerinden laptop ve arkadasima makina almistim. tavsiye ederim.
sitenin merkezi new york' ta ve teslimat adresi olarak florida'dan adres vermistim be "tax" odememistim. sizde new york harici bir yerdeyseniz buradan vergisiz alabilirsiniz.
bu bahsettigim vergisiz alma olayi amazon.com , apple.com ...vb gibi sitelerde olmuyor.
eos 60D yerin dibine girdi sanki :D
gümrükde sıkıntı oluyor foto makineleri haberiniz olsun :)
07/01-07/12/2011 Backordered: Usually leaves our warehouse within 1-2 weeks
Store Pickup:
est arrival date : 07/01-07/12/2011
istiyor musun ? sadece body 999$ +tax
Onu nasıl getirticeksin makinayı bende araya lens sıkıştırsam ... Sana eft yaparım parasını :)
ben amazondan aldım. 70 dolar karşılığında amazon prime mıydı neydi öyle bir hizmetleri vardı. 2 hafta deneme süresi var. memnun kalmazsan iadeli. free shipping ve tax free halde makineyi avuçladım :) sonra amazon prime ı iptal ettim. 70 dolarımı iade ettiler. artık dolmuyor :p
1 ay once newyork bestbuydan 1499 dolara aldıkk sattım izmirdee
turkıye fıyatından 800 tl asagı fiyattır burda sattım
ya ne kadar güvenilir bilmiyorum 200-300 lira için bu riske girilir mi bilmiyorum sonuçta 1500 az para değil ya 1.5 yıl sonra bozulursa ne olcak :D
oda var ama hiç olmassa biriniz referansıyla gitsem alsam hiç olmassa rahat giderim ama hiç bir yeri bilmiyorum pat diye gidecem 3-5 dükkan gezdik ten sonra alacağım insanlara da çok çabuk güvnen bir insanım o yüzden birinin alışveriş yaptığı biri olursa çok daha güvenilir olur benim için...
yarın görüşeyim bu yazdıklarınla sizde sorayım o uygun mudur diye fiyatlar :)
canon 550 18-55 & nikon d90 18-105
macro : 1050$ & 1270$
fototeknik : 1600 tl & 1900 tl
reflex : 1600tl & 1950 tl
hepsi 1 yıl garantili olanlar bu 2s i arasında kaldım siz hangisini tercih ederdiniz ?
abt.com
tax olmadan NY'a geldi makinem.