Kumburgazda kimler vardı arkadaşlar abiler :) Ben birazdan yola çıkıp geçiyorum kumburgaza yıllık izindeyim :)
0535 698 32 32 - 0555 744 26 89 :)
Printable View
Kumburgazda kimler vardı arkadaşlar abiler :) Ben birazdan yola çıkıp geçiyorum kumburgaza yıllık izindeyim :)
0535 698 32 32 - 0555 744 26 89 :)
Vaay açıldımı sezon melih :) Hadi iyi tatiller gezmeler :)
Güzelce'Deyim Yakın Sayılırız Yapalım Bi Organizasyon Şekli :D
Yolcudur abba bağlasan durmaz misali :) Numaralarımı üste yazdım :)
Geçen hafta oradaydım deniz berbattı :)
ooo sezon açılmış =)))
Dün ordaydık kaçırdık :)
ödemeli serbestmi lan:D
Akşam'a bende ordayım ilkay325i ile beraber tanışmak isterim ...
hafta sonu gelırız seklııı :D :D
Bugün deniz superdi
her an baskına gelebilirim abi nasıl olsa 10 dk yol :D
Ararım Seni Oraya Gelince Melih :)
telefonların kapalııı :D
Kumburgazda deniz nasıl ? Önümüzdeki haftaiçi kız arkadaşımla denize gitmeyi düşünüyoruz.. Fazla uzak bi yer olsun istemiyoruz.. Kumburgaz - Selimpaşa - Silivri tarafları nasıl ? Bide hafta içi çok apaçi olmaz sanırım..
nargile ısmarlıyacaksan bi akşam atlar gelirim :D
bu sene geçermiyim o tarafa bilmiyorum belki bu haftasonu bi uğrarım :D nasıl hareket varmı ? :D
Siteden Jac ( Tolga) ile burdayiz moral bozmak gibi olmasın ama deniz zaten berbat kaldı ki bn doğduğumdan beri burdayim her sene daha da kötüye gidiyor buranın ortamı Temmuz oldu nerdeyse bomboş buraları.
deniz ğrenç ancak roll olur burda başka bişi olmaz:D
denızın durumuna göre yarın gelebilirim Melih-Ö :)
Deniz dün ve bugün güzeldi geçen haftaya göre hatta sabah mükemmeldi
tolga nezaman geldin istanbula :D nekadar ordasınız uğrarım yanınıza olmadı ? yarın muayenem bitiyor ertesi güne randevu alırım o tarafta zaten :D
2 hafta burdayim ama aksam merkeze inicem olmadı seninle yine geliriz (Tolga)
kumburgazda keyif bitmiş seyrandada hareket yok hep aynı tipler karı kız desen oda yok denizde kafasına göre bellı olmuyo temizligi hala yol yapmamışlar :D
geçen hafta içi yolum duştu hakketten bitmişti sanki nisan mayıs ayı gibi bomboş :)
iyi tatiller kardeşim biz hala buralardayız :)
Konuyu açalı bayağı uzun zaman oldu kumburgazdan sonra marmarise geçtim pazar günü döndüm :) c.tesi akşamı gene kumburgazda olucam :) valla kimseyle görüşemedim siteden anıl ve tunç hariç onlarla hep görüşüyoruz :)