http://www.youtube.com/watch?v=KDbyh-u3vE8
:icon_tup:
Printable View
http://www.youtube.com/watch?v=KDbyh-u3vE8
:icon_tup:
2 barlık evo neden fark açamadı??
haha aslan tayyar çok seviorm bu velet tayyarları ya :)
esasında daha çok geçio typer ama :) kazma sahibi süremio :)
o evo 2 barlıksa yazık o arabaya
tolga gel deneyelim istersen buyur ? alttta üsttte top speed de
aralık uygun özgüünn tamamdır son süratten kastın ne bilemiyorum ama patlayana kadar ben çekmem gazdan ayağımı ben karsı taraf tamam diyosa mesele yok.:)
aralıkta o arabayı bulamasssın :) ama deneris söz hazırım de okeydir
daha iyileri olur önemli değil dostum:)
sorun değil herzaman :) gelelim adanaya ? geniş olmak lazım :)
2 yıldır bekliyoruz gelecen bari bu vesileyle gel gecmek önemli değil yoksa gelecen yok be kanka:)
maşşallah dielim ikisinede güzl deneme
sami abi parçalarını topluo geldiği gün ordayım Meraklanma:)
deneriz herkesle buyrun:) 2 bar yalanmı diilmi bakalım beraber :)
benım arabadaki modlar belli stock turboyla 200 e kadar öndeyim zaten...bırakında type r gecsin beyler ...:) yagızı tebrik ederim arabası masallah cok iyi yürüyor...
gel be kardes gece otobana çıkarız sonra şırdan yeriz burda yollar uzun süprizlerde bol:)
2 bar diyosun da continyusmu basıyosun orjinal turboyla piki karıştırma pik vuracak olursan 2 leride gecersin seninle her zaman denerim
muhabbet guzellestı :)
vay tabi cont gidemiorm ..peak vuruyo ewt. ok benimle her zaman deneme ama ozellikle kasım sonu gibi dene :)
2 bar peak 1 cont :) kime ne yaw :) cok sürmezkitler havalarda ucuo 2bar cont :)
extradan ayar yapıp teşekkür edip arkadan konuşmayı hiç sewmem
yurube edvin
bu işin önü arkası yok iste arşın işte hendek turboyu değişmedikten sonra su an her zaman denerim
tolga kardes senın speclerın mod lısten nedır cok merak ettım
iman power kardeş bişe yok stock :D
hıım bende yuklu felan sandım . ozaman denemeyı dusunmeye gerek yok ;)
saydıklarını yüklü olarak düşünüyosan bilmem ama bende saydıklarının fazlası var genede stock.
ben kımsenın bırsey saydıgı lısteyı gormedım,sadece sordum sana merak ettıgım ıcın. gercı fark etmez bıgun denk gelıp denemek ısterım
yazıyodu cosworth 2,2 birileri yazıları gene hokus pokus yapmış standart:D
deneyin deneyin.. :)
denerız denerız seve seve
sende gel dostum 3 evo daha zevkli olur yürüyen makinalar istanbulda zaten:)
yaw sen neyle denemek istiyosun konuya açıklık getir basta?
yuruyo denılen evolarla denemek ıstıyorum :)
2 de 60 basım 250 da ayagını gazdan çekmecesinemi 400 kalk yada 10 km bas hocam :)
dragtan bahsetmıyorum tabıkı. roll on denemekten kastım. 80 - 250 260 bana uyar . kucumsedın sankı ama HAYIRLISI :)
roll da gecersin ama bir arabanın gücünü sadece roll göstermez sadece kalkısı son sürati ve son süratteki dayanıklılığıda çok önemlidir herkezin gücü farklı yerde ben vti 10 yıl önce showroomdan arkadaşımla sıfır çıkardım neyin ne olduğunu iyi biliyorum. 10 yıl önce kimler ne yapıyodu acaba :)
tolga Gkh ile denersin :) olay belli :) boşuna kasmayalım ortalığı Cam var Retainer var yay var Evcsi var egsozu var program var gel dostum :) sen geene kadar saten o 2 cont gidicek hale gelicek korkma :) sen ayarla arabanı bekliyorus :) bakalım bişi yapmayınca ne olabiliomuş hanibişi yapmamışımki çok kolaymış ya :)
o dediklerin zor seyler değil bizdede var oz merak etme ben geldiğimde zaten 2 barlada gelmem :D
tolga 5 barla gel :) gel yeterki mevlana gibi oldu be :) hahahahahah