bu gece ankarada ufak bi deneme yapıldı.:D siyah supra cenk arkadaşımız ve hayabusa deneme yaptı.denemelerde zx12 de vardı .onun pilotuda ümit doğan arkadaşımızdı..supra 1.1 bar dikkatinizi çekerim :cool:
Anmelden | Facebook
Printable View
bu gece ankarada ufak bi deneme yapıldı.:D siyah supra cenk arkadaşımız ve hayabusa deneme yaptı.denemelerde zx12 de vardı .onun pilotuda ümit doğan arkadaşımızdı..supra 1.1 bar dikkatinizi çekerim :cool:
Anmelden | Facebook
o neydi ya öyle?
sakın 1.1 barın üstüne çıkmayın. :D
maşallah,supra fena yürüyor,sahibine kazasız,belasız binmek nasip olsun :)
araç içi video var mı? :D
supranın turbosu ne :)
supra gördümya şu roll konularında helal olsun diyorum ben...
supranallah masallah :D
maşallah 1.1 böyleyse
facebook'um yok :( başka yerde mevcutmu video ?
ankara draglarına giriyor mu supra?
Supra'nin sahibi en mantikli isi yapti, su araci duze cevirmekle.
1.1 Barda bole gidiyorsa, bunun 2 - 2.5 Barini dusunemiyorum, suan araba cok stabil gozukuyor.
Gerci isin icinde 2 tane ne yaptigini bilen garaj olunca sonuc normal aslinda, sasirmamak lazim. :)
masallah :)
http://i613.photobucket.com/albums/t...1/IMG_3243.jpg
bu rolling den degil ama onceden bi kadran cekmıstık ;)
http://www.techturkey.com/forum/vide...on-ankara.html
maşallah :)
bi anda uykum kaçtı irkildim bi haller oldu :D maşallah maşallah
Supradyn gibi maşallah enerji dolu :)
Ahmet o gün video cekmedinizmi kahvaltı günü?
draglara girmeyecek supra, hafta sonu keyif arabasi ;)
jantlari gelecek, nos kiti baglanacak,boyaya girecek vs vs yaris arabasina cevirmiycez arabayi zevkine takiliyor aracin sahibi, yarin biraz basinc acicaz artik eglencesine. 1.1 bar ve nossuz olarak cok hizli bence.
videolari koymadik hic cogundada cekmedik bile ama cok denedik zaten, r35,r33,911,sti,zx12,hayabusha vs vs maksat muhabbet ama hep, bugun hic gazlamadiysa 30 kere gazladi misal cok eglenceli bir araba.
Bencede bole kalmasi daha mantikli Korhan abi, bosuna bozulmasin araba zaten kac tane Supra war.
Bide lip lazim abicim bu arabaya oda eksik bence.
Maşallah denebilecek çok fazla şey yok:)
Hayabusa kaç model ? Üzerinde neler vardı ?
Masallah bu arada supraya :)
heyy maşallah :D
çok iyiydi be geçişleri :) pazar gunu draglarda da gorurz inş
yorumu şimdi gordum draglara grmiyormuş sanırım iddialı bi araç olması gerekenlerden :)
maşallah subhanallah
bi kedi gördüm sanki :D
tam bir japon harikası maşallah
çok güzel olmuş maşallah..
maşallah tek kelımeyle mükkemmel ..
Masallah :)
maşallah...
Maşallah Siphanallah Cenk bey tebrik ederim yatırmadıgınız gazlayarak kullandıgınız için
İnşallah bir gün birlikte gazlamak nasib olur
Mevlam kazasız belasız gazlamak nasib etsin inşallah
harika gerçekden..
mşllh..
maşallah.
10krktr
Supraya kocamn bir Maşallah :)
harika 1.1 de böyleyse gerisini düşünemiyorum kazasz belasız
verim akıyo arabadan:D
maşallah supraya :))
maaaşallah.. araba hakkıyla yürüyor. çok emek var o araçta.. karşılığını güzel bir şekilde alıyorsunuz...
maşallah çok iyi :)
teşekkürler arkadaşlar.
arabayı kesinlikle yatırmayı düşünmüyorum.Zaman buldukça gazlıyorum.
araba ile ilgili görselde ve içinde ciddi yapılacaklar var inşallah 3 ay sonra başlarız yapmaya parçalar geldikçe.videoda hayabusha 6 boya yakın bana fark açıyor 300 lerde yakalayıp geçiyorum tahmini hızım 340 üzeri videodaki geçişte hayabushayı süren arkadaş 325 e çıktığını söylüyor.bu gün biraz basıncı gıdıklayacaz