Porsche?ye 10 bin kurşun-HABERTÜRK
ne adamlar var ya
Printable View
Porsche?ye 10 bin kurşun-HABERTÜRK
ne adamlar var ya
fantazisi bol bir çalışma olmuş
Hep diyoruz ya "şöyle olursa yakarım arabamı, ona geçilsin benzin döker çakarım kibriti" demek ki adamında canına tak etmiş. : )
Please bang my wife'ın farklı bir senaryosu işte buda :D
Bize verse k20 turbo swaplar binerdik
ne kadar güzel:)Ne insanlar var bu dünyada :D
aracın kurşunlardan sonra qörüntüsü fena olmuş yakında böle kaplamalar olursa şaşırmayalım:):)
yazık olmuş
Biz benzin döküp yakarız diyorduk laf olsun diye. Adam sözünün eriymiş işte.Sıktırmış :D
yazık omuş ne gerek varki böle bir şeye :D
güzel bir pr ve reklam çalışması bence
videoyu izledikten sonra hoşuma gitti:D
haberciler aracın değerini biraz abartmışlarmı ne :D
zaten aracın tr fiyatı bile ikinci el de 100bin tl yi geçmez :D
gazetede okudum adam haklı abi :D
10 - 15 sn arası sanırım mg3 ile saydıran amca iyi saydırıyor valla :D
bende yaptım hurdaya cıkmıs lada ya cooook zevkli :):)
ya jantları bari çıkarsaydın adam, ben o jantları ne kadar aradım biliyonmu sen :D
Ne bizim zevk var insanlarda :) arabaya o yapılırmı. Ver bir hayır kurumuna işlerine yarasın :)
Bu arada orada ne silahlarvar :) Adamın elinde Mg3 var :) Onu nerden buldu ne maksatla kullanıyor :D
Para Para Para
10 bin mermi fiyatı porscheden fazladır gibi geldi bana.
adam arabasını mermi manyağı yapmış o kadar acaba mermi masrafları ne kadar tuttu:)
kesinlikle çok zevkli:D
vıdeonun sonuna dogru ne gereksız sılahlarlar ates etmısler oyle:D
bence çok gereksiz bir şey yapmış,tamam parasının hesabını bilmiyor olabilir,O arabaya 10bin tane mermi sıktırmak oldukça masraflı olmuştur,dünyada bir sürü aç insan varken,böyle saçmalığı mantığım almadı açıkçası :(
birde çinde lamboyu parçalattıran vardı,onun içinde aynı şeyleri düşünmüştüm...
abi sana cevap vermiş gibi oldum ama yorumum geneldi :)
ben yapmam, nimetttir sonuçta.
abramovich gibi zengin olsam mesela zevkine eve dinamit koyup patlatmam.
veyahut para çok olsa bi araca bu işkenceyi yapmam alamayanda var derler ya.
bana göre nimet azgınlığıdır bu...
teneke parçası ve canlı olayı başka.
ben eski aracımızı etrafımızdaki birçok insandan fazla severdim. :)
yuhhh adamlar MG-3 le onuda gectim UCAK SAVAR la arabaya ates ediyorlar bu nasıl bir hınçtır yahu :D
adam adam..
Araca iskence?? Videoda ciyak ciyak ses duyamadim yoksa acidan sesi mi cikmadi:D
Birakin bu duygusalligi ya arabani seversin bende seviyorum ama esiri olmayin o senin esirin olsun
Ayrica bu araba porsche olmayipta 5-10k lil bir arac olsa sen dahil kimsenin umrunda olmaz dikkat cekmezdi. Demek ki amaclarina ulasmislar:)
Amerikada bu tür olaylar hep oluyo ki. sanırım discoveryde izlemiştim; Vegasta kumarda kazandıkları infinitiyi çölde paramparça etmişlerdi. Adamlar seviyolar bu tarz işleri
O zaman sil hadi gozyaslarini helak ettin kendini sabahtan beri:hehe: