İYİ SEYİRLER HERKESE YouTube - ‪golf r top speed 294‬‏
Printable View
İYİ SEYİRLER HERKESE YouTube - ‪golf r top speed 294‬‏
maşalalh bu ne rahatlık :D müzik acık tıptıs dıptıs 294 oluyor ibre :D keşke müzik sesi olmadan güzel bi video çekilseydi.
maşallah güzel bitirmiş.yandakı cupra mıydı
maşallah egt ne durumda görebiliyormusunz?
golf r ın bu hızlara cıkabileceğini hiç düsünmemistim cok ciddi bir surat masallah aracına.
maşallah :)
Maşallah...
Denediğiniz Cupra daha önce denediğiniz ve sizi geçen Cupramı?
Maşallah Allah kaza bela vermesin
Ben de Cupra'da 280km yi geçince çok mutlu olmuştum.Hatta kulakları çınlasın DoDo Hamann Doğukan da vardı o akşam video çektiğimde Ankara'da...
YouTube - ‪MOV04258.MPG‬‏
iyi bi deneyimdi maşallah kazasız belasızz :icon_tup: devamını beklıorz sanırım fragmandı...
biz Arif'le(UBA cupra) 6 kesiciye girince araba kendisini korumaya alıyo gaz kesiyodu :) hız 285+/- civarı oluyodu kadranda :)
bu arada maşallah R'a
az daha devam etseniz 3-5 daha gidecekmiş :) maşallah çok iyi
masallah duz hesap 300 dıyelım bız ona :)
Maşallah kardeşim, Çok güzel olmuş araçın,
Başarılı bir sürat maşallah.
maşallah süphanallah. bu 440hp 500nm ye yakın cıkan arac mı?? eger oysa bırde hızlanma vıdeosu koyarsan sevınırım. bayadır dsg golf alıp yapma fıkrım var.
Maaşallah hakket hp ni mmerak ettim:)
Maşallah,çok rahat gidiyor...
yandaki araç cupramı abi? değilse bile bi ar aiyi tutunmuş inanmış yani:) Cem cideoyu çekerken aynadan O arbayı çekmeye devam edince,hani bukadar fark oldu gibisinden bir ibare uyandırdı sanırım arkadaşlarda o yüzden benim gibi merak edip sordular hangi cupra diye.Maşallahı var aracın.seside gideride 10 numara bir araç.allah kaza bela vermesin.ağzı tadı ile bin abi
maşallah süper araç olmuş hayırlı gazlamalar
Estağfirullah! Çok fena olmuş, hızlanması nasıl , tırmanışı hakkında biraz bilgi verir misiniz melih bey, video çekmemişsiniz henüz sanırım, kadran ivmelenmesini inceleyebildiniz mi, ?
Allah nazarlardan saklasın, tebrik ediyorum :)
abi allah kaza bela göstermesin maşallah...
Set up ınızı bilmiyorum melih bey gerçi ama çok uzak set-up lar yok sanırım ?
bu arada hızlanması için fikir versin diye koyuyorum
Gt3076R lı bir r 1.55 basıyor,
http://www.youtube.com/watch?v=fNE24...eature=related
Basarılı , 300u gecmelı zaten bu speclerde, maşallah..
şimdi hızlanmasından kasıt kalkıştan itibarense zaten benim araç 4 çeker olmasından dolayı sıkıntı yok k04 turbo varken 2500 de turbo doluyordu ama şimdi bu 4200 oldu önceden 2. vites 60 km surat bebım için en iyi yerken şimdi bu en kötü yer oldu 3. vites 100 çok iyi 2. vites 80 de çok iyi zaten üstlerde tork öyle bir geliyorki görmüş oldunuz vidyoda bu suratlere gelmem çok kolay oluyor,bakınız 3 km 5 km çıkıyor zaten yapacağım iki şey kaldı onuda yaparsam bu işi kapatacam...gerçi stage 4 yazılımımda hazır suan son bir kez 6000 tl lik olursam 520 hp alırsın dıyor bayçu...kafam cok karışık ne yapsam yetmiyor insan oğlu işte çiğ süt emmiş doyumsuzluk hatsafada :o
yanlış anlaşılmasın ama 520hp olunca patlama riski nedir? gerek dsg gerekse motor sıkıntısız yürümü acaba tskler...
Kuru kavrama dsg A3 ve TT grubunda var. Golf r'daki şanzıman nedir net bilmiyorum ama öyleyse eğer malesef bu şanzıman üzerinde 400 NM tork limiti var. 400 NM'yi geçince sanzıman safe moda geçiyor. Bu sebeple ABT ve superchips'in DSG ve düz vites softwareleri farklı TTS için. DSG'nin torku daha düşük.
Melih bey sizde herhangi bir safe mod olayı söz konusu mu, yada böyle bir araştırma muhabbet geçti mi aracınız yüklenirken, ?
çok çok güzel bir deneme çekimi olmuş maşallah ;)