rolling de sağ şerite çekmiş araç beklerken öyle bi anda gelişen bişy ;)
chip,flitre,egzoz+iman gücü:)
Printable View
rolling de sağ şerite çekmiş araç beklerken öyle bi anda gelişen bişy ;)
chip,flitre,egzoz+iman gücü:)
yanlıs videoo
link doğrumu anlamadım
yok link doğru streetfire kendi reklamını yapıyor aktif olana kadar birazdan aktifleşir link doğrudur;)
aktif şuan
maşallah :)
maş. hızlanması ve sesi çok güzel ;)
maşallah guzel hızlanıyor:)
24-40 sn arası oluşmuş ortalama 16 saniye oluyor maşallah JGL ye
Maşallah :)
yürü be Ali abi kim tutar seni roket maşallah =)
alim maşallah mc'e bu kadar hızlı gitmeye ne gerek var :D
Fena özendim bende bir ara deneyeyim şu 0-200 KM / 100-200 KM davalarını :D
araca bızzat bınıp gazlamıs brıs olarak gerek gıdısı gerek sesı olsun cok tatlı bı arac jıgolo..ali zaten bu ıste profesyonel ;) bu arada osman mı o aracı tam goremdım ama sesı sankı o gıbı geldı..
sağol kardeşim tşkkler
eyvalh kardeş sağolasın
sende sağol kardeş;)
;) şuan bu halinden daha iyi o eski bi video aklıma geldi öyle koydum
sağol kardeşim
eyvallah ciğerim:D;)
hehehe vall ahmetdim Rs akıyo ne yapıyım:D
sağol kardeşim tşkkler karıştırma osmanı flan ;)
maşallah güzel gidiyor :)
maşallah sesi çok iyi gerçekten
20 sn olmadan 200km hızmı yapıyor şimdi bu araç?
maşallah abi :)
tşkkrler kardeşim
ss böyle bişy;=)
aslında daha erken de eksikleriyle okadar şuan daha hızlı emin ol daha hızlıda olacak bitmedi daha;)
sağol kardeşim;)
ne güzel gidiyor maşallah
maşallah sesi çok güzel :)
rs lerin 4ü kaçta bitiyor?
Araca masallah sesi de gidisi gercekten guzel :)
yavv ali özendiriyosun hocam :( izledikçe kahroluyorum zamanında alamadım diye jgl yi :((((( maşallah bu arada acaip devirleniyor. hakkaten şuan çok sağlıklı ve bakımlı aracın...
özlemişim rs sesini :D maşallah :D
rs 'in 4ü orj şanzıman-orj yazılım 200de biter.
orj şanzımanla 8000 dönerseniz 222...
yalnız 16 sn de 0-195 fazla iddialı, kadran hatası biraz fazla olabilir bi bakın derim :)
Arkadaslar 0-200 20 sn bile bence cok zor bir deger. 6 sn de 100km 14 sn dede 100-200 kossa bence fazla iyi.
şanzıman evet orj de 7500 gibi 210 km de bitiyor yaklaşık, yalnız 200kmye 20 sn nin altında çıkıyorsa,0-100 6s olsa 100-200 de 13s mi oluyor?lastikler orj ölçülerde mi acaba?maşallah bu arada:)
maşallah seside güzel :)
sağol kardeşim elimizden geldiğince hakkı neyse onu yapmaya çalışıyorum4000 5000 de bi bakıma sokuyorum crm de o üzmesin beni bende üzmüyorum onu ;)
şanzıman fabrikadan nasıl çıktıysa o kardeşim daha vidaları açılmadı bırak baskı balatasıda değişmedi orjinal fabrika çıkışı baskısı 10 yıllık baskı var üstünede kısmetse değiştiricem ;)
aynen iyi bir rakkam atmosferige göre şaşırtıcı ama gerçek:D rs bu ne yapsa yeridir:D
lastiklerim fabrika çıkışı 50 yanak üzerindeki 45 şanzımanda doğal olarak 0.5devir kısalıyo
eyvallah kardeşim;)
bu arada araçta yazılım var 7600 de kesiyo 8000 çevirmek zarardan başka bişy olmadığından limitör 7600
maşallah sesi cok güzel :)
Seviyoruz seni plakasız RS bir ara görüşelim Büyükçekmece sahilinde barzolar gibi gezeriz :D
maşallah çok hızlı gö<üküyor
Maşallah güzel devirleniyor, zevkle izledim :)