Video1 Biraz karanlık,
Video2
Printable View
Video1 Biraz karanlık,
Video2
gayet iyi :) kilit varmı
motor spec leri nedir
Çok güzel :) Bende merak ettim Specleri
kaynaklı dimi :) hakıkaten motor specleri nedir ? bi tane tostos vardı 50 bg di 17' jantlarla boyle donuyodu şok olmuştum. bu vosvoslar çok şakacı araçlar korkulur.
bi ara badem vardı 90 bg mı neydı 190 bg lık rs clioyu harcıyodu . aktarımında bi bit yeniğimi var bunların,nedir hocam bi açıklada bilelim :)
motor boxer ve arkada olduğu için aktarmada kayıpı az oluyor. tork da s lerde 102nm olması lazım o araba için azımsanacak bir değer değil :D
bu arada videodaki de çok güzelmiş, elinize sağlık :)
maşallah, TFSİ galiba bu araç :) , şaşırtıcı gerçekten.
efsana , draglardaki turuncu woswos tohan abinin
Direk link varmı cepten izliyemiyoruz :)
bnm tosba da 19" larla dönüyor rahatlıkla :) , arka lastiklerim ayriyetten 275 :)
bendemi vosumu böle yapsam :D ama yok ya ben kıyamam daha 2 günlük küsmesin hemen :D
yavuz abi tsbamı aldın habermz yok :D
Aracın spec 'ler nedir, Maşallah ya, daha önce de izlemiştim, :)
abi hayırlı olsn :D
vosvos Badem 190 hp dı :D 90 deil :D
ayrıca forumda konusu açılmıstı ben konunun yalancısıyım bu vıdeoda bademe 90 92 bg gıbı bısey denmıstı rs 192 bg di videoda buydu
YouTube - ‪vosvos badem - clio RS 2.0 192 hp‬‏
Ben buna inanamam kusura bakma.
Ha dersenki benimki dönmek değil (donut yani videodaki gibi) el frenine asılıyorum kıçı sağa sola atıyorum eyvallah.Ama stok motor ve o jantlarla videodaki gibi dönmek imkansızın imkansızı bir olay.
Tabi tüm bu dediklerim videodaki gibi dönüyorum diyorsan geçerli ki "dönüyorum" o anlama geliyor sanırım ?
Vosvos ların bilindiği üzere motor arkadadır ve arka itiştir seri kalkışlarda ağırlık merkezleri iyice arkaya kaydığından çok seri kalkışlar yapılabilir heleki güçlü modifiye edilmiş bir motoru varsa kalkışta akıl almayacak araçları duman edebilirler evet.
Badem in RS ile olan denemesine vosvos.info da karşı çıkmıştım pek adil olmadığı gerekçesi ile.Yukarda da bahsettiğim gibi ağırlık dengesi meselesi yani kalkış istikrarlı,güçlü mesafe kısa.RS zaten aktarma yapısı ve gücü yüzünden sarmadan gidememiştiki şu ön çeker araçları bu yüzden sevemiyorum.
Ha şöyle denilse zevkine öylesine bir denemeydi sonuç bu denilse amenna ancak badem in sahibi vosvos.info da 400 metrede de RS i alabileceğini iddia etmişti ben buna takılmıştım.
maşallah çok iyi ....
Yawaş.. :) Videoyu izlersen 88 die belirtilmiş, hadi düz 90 olsun.. ;)
Alır ama 400 metre sonra RS in bi yerde durup beklemesi lazım, yoksa gene alamaz.. :)
Oğuzhanın 19 larla dönüşüne gelirsek, en kısa zamanda bizzat ben videosunu çekip koyarım birlikte izleriz. :)
Konudaki araca gelirsekte, aircooled makine üzerine oynanmış olup türkiyede daha beygirlisi yok sanırım. Kazasız belasız..
Özgür sen bu işin içindesin dönerim konusuna katılıyorsan ağzım açık kala kalırım.Tabiri caiz ise spin atma olayını demiyorum ama videodaki gibi dönme konusu bana imkansız geliyor,1600 cc ** şanzımanla bile çok zor yahu ?
Net 190 hp bir vosun varsa sağlam bir makinan var.Videodaki tohan abinin vosu kaç hp lerde acaba ?
Bende görene kadar öle dedim. Gördükten sonra jeton düştü, izlemek gerekiyormuş sadece. Olay şu oğuzhanın arka lastikler 275 / 19 yani doğal olarak ağırlık merkezi die bişi yok lastikte neredeyse, savrultup gaza yüklendiği gibi lastik aslfaltın üstünde yanal şekilde çok rahat kayıyor ve m3 ten farksız görüntüler oluşuyor. Aynı araca orjin ebat 165 80 15 taksan dönme ihtimali yok mesela.. :)
Ha şimdi her altına geniş taban lastikli vos verilen adamda öle dönermi dönemez, oğuzhanın direksiyon hakimiyeti yaşının çok çok ötesinde. Bildiğin oynatıyor aleti.. :)
http://img707.imageshack.us/img707/7250/dsc0378d.jpg
http://img818.imageshack.us/img818/406/dsc0277n.jpg
Allah Allah mantık almıyor vallahi helal olsun maşallah o zaman :/
Ya tabiki bu videodaki gibi peşpeşe fırdöndü gibi değil ama 50 hp ylede yapılamayacak kadar iyi..
Oğuzhanın Maxiwos gerekten her göreni şaşırtıyor ilk yanına bindiğimde ağzım açık kalmıştı:D
http://www.techturkey.com/forum/vide...ck-engine.html
Videoyu izledim daha öncede izlemiştim şimdi hatırladım iyide bu dönmek değilki :) Sen arkayı kaydırıyorsun kaymanın etkisi ile birazda gaz ile yardım ediyorsun tabiri caiz ise.Mesela bir adayı yan bir şekilde dönebilirmisin ? Sen dönüyorum deyince öyle bir şey anladım yada en azından tohan abinin yaptığı gibi olduğu yerde sıfır çizmek gibi bir şey sandım ben farklı anlamışım demekki.
Her neyse ama şurası kesin bu kadarı bile çok çok iyi dediğim gibi maşallah :icon_tup:
Yaf dönüo dedikya.. :) Çekilir konur rahat zamanda.. :)
Oğuzhan artık bir porshba ile dönelim,yamulalım bişeyler yapalım ben action istiyorum :D