fizik kurallarına aykırı bir araç bu:icon_tup:
Printable View
fizik kurallarına aykırı bir araç bu:icon_tup:
adrenalin patlaması yaşatır adama.
harika görünüyor :) alcan bundan bi tane bütün gün yanlıcan :D
çok iyiymiş .......
mükemmel bir denge var :)
su tutuşu iyi :D
yol tutuşu pardon ahmet arkadasımızında dediği gibi su tutuşu mükemmel:) bu arkadası vatan caddesinde görmek isteriz :D
ben 1.56 ya kitlendim orayı nasıl döndü ya
çok çok enteresan :)
makine de pilot da tebrikleri hak ediyor :)
su iyi su :D
bundan fena çim sulama makınası olur :) verrr yanı gir virajaaa ıslansın çimler
Vtec actı :D
v8 motormu var bunlarda?
Biri sadece linki koyablirmi telefondan izleyemiyorum:)
suyun üstünde makineyi böyle tutuyorsa bu adamı araba üstünde görmek güzel olur :)
Tesekkurler link icin
Yuhh bu ne boyle nasil bukadar keskin donebiliyor ve hakim olabiliyor tebrikler cidden :)
f1 pilotu olabilir arkadas gitsin antrenmanlara baslasin
Suyun altında raylı sistem kandırmaca bunlar :D
ben bunu suda geçerim :) şaka maka tekne klasik göl teknesi zaten denizde kullanması 2 kat zevkli olur :D
Harbıden fenaymıs :D
içerden izlemek daha keyifli :D
YouTube - ‪Take A Ride with Tom‬‏
Makinada KN filtre var yannişşş olmasin :D bu tür araçlarin hepsi mi böyle acaba yoksa şöför mü king
size video hızlandırılmış gibi gelmedi mi :soru:
sanki banada hızlandırılmıs gibi geldi ama içerden kadrana baktığımızda durum normal gibi :D
ilk banada hızlandırılmış gibi geldide
içerden video yu izleyince inandırıcı :D
Tam keyif oyuncağı bu şey :) Bu kadar keskin dönüşlere elemanın hakimiyet 10 numara )
Allah Allah nidalarıyla sıkıor arkadaş :D
Bunlarda bikac kaza görüntüleri :):)
Video hızlandırılmış degil arkadaşlar, bu fiziksel bir olay,
Viskozite ve eylemsizlik kuvvetleri olarak açıklanır, newton'un çalışmaları olmuştu bu konuda, makine mühendisi arkadaşlar varsa daha hakimlerdir konuya,
cok iyi gidiyor:D
Verilmişti sanırım LS7 motor var corvette z06 motoru.
Yok böyle bişey yaa öyle viraz mı alınır nasıl bişeydir :D Kara da olsa bizde böyle bişey yan yan yann :D
iş suda olduğu için durum tamamen farklılaşıyor. asfaltta böyle bi şey olsa fizik kurallarını zorluyor diyebiliriz ama suda olduğu için sıkıntı yok :D burda asıl inanılmaz olan nokta, ben ne yediğimi bile hatırlayamazken bu adam bu rotayı nasıl ezberinde tutuyor :D
ohaa icinden cekılen vıdeoları şimdı ızledımde bu aracı bu şekılde kullanmak tamam yetenek işi ama acayip de kondisyon lazım:eek: