denemeler 60-200 yapılmıştır , golf ün sahıbı kardeşim siteye üye değildir yorumlar ona göre yapılırsa iyi olur, herkes geçtiği videoları koyar ben geçildiğimi koyayımda kural bozulsun iyi seyirler :D
vtec2 de 17 jantlar vardır :D
Printable View
denemeler 60-200 yapılmıştır , golf ün sahıbı kardeşim siteye üye değildir yorumlar ona göre yapılırsa iyi olur, herkes geçtiği videoları koyar ben geçildiğimi koyayımda kural bozulsun iyi seyirler :D
vtec2 de 17 jantlar vardır :D
her 2 aracada maşallah, Golfte neler var acaba ?
stock muş ööle dedi sahibi arkadaş
maşallah abi kazasız,belasız :)
iyi yürümüş tsi da vtec 2 yi jantar baltalamış galıba :D
abi senın araç zır stokmu :D niye 110 dıyon sımdı evlat alınmasın :D
maşallah abi
vtec 2.5 ne oluyor orayı anlaamadım..
honda iyi gitmiş maşallah araçlara :)
abi onlarda tsi la gelmesin sonra :D maşallah araclara. artık roll ler teke tek yapılıyor videolar hoş olmuyor ya
Hergün sabah 10 akşam 5 kasabin önünde duruyor ciğerli olacak tabi :D :D
Maşallah yusuf abi
valla ben rica üzerine denedim , hem aracım 30k km de 140hp bır araca karşı nasıl yürür diye merak ettim onun için deneme yaptım , zevklıydı gerçekten , zaten 2ye 2 bır deneme yapsaydık tsi ile turbo nun tork avantajından dolayı fark çok olurdu , ben bır de sac jantlarımı ve stage2 debriyaj takıpta denemek ıstıyorum ılerı dogru bakalım geçebılecekmıyız
Abi maşallah senden önce ben koydum geçildiğim videoyu geç kaldın hauhau :D :D
Maşallah araçlara :)
tabiki asıl amaçta o olmalı. deneyip görmek. diğer denemeyı 3. araçtan video çekilirse daha iyi olur tabi.
TSI'la yürümek bile iyi cesaret. Tebrik ederim.
Sanmıyorum ki 160'da bitsin. 122hp'lik olsa küçük turbo sebebiyle yüksek devir bir miktar zayıf derdim ama 140hp'liğin o hızlarda kesilmesi mümkün değil. Ara çok açılmasın, ayıp olmasın diye belki vites büyütmüştür kardeşin :)
yada o 160 ta kesilmiyorda ben daha da hızlanmaya başlıyorum orasını bılemem ama 160-170 km bandında 200e kadar 160a kadar hızlandıgı gibi hızlanmıyor sadece onu farkettım şanzıman oranından da kaynaklanıyor olabılır wv hakkında pek bilgim yok, ayrıca bızım yaptıgımız rollerde hile hurda olmaz kavga bile cıkmaz hatta ve hatta geçildiğimiz videoyu koymuşuz buraya vites büyütme falan olmamıştır emın ol ;)
yaa bırde arkadaşlardan bişey duydum doğrumudur?
140 lık tsi lar yazılımla 210 hp oluyor diyorlar aslı varmıdır?
tsi ların oranı kısa değil.6 da olsa.bendeki 122 tsi ın tam hızları şöyle
1-55
2-100
3-155
4-200
5ve6 bitirceğini sanmıyorum.ama 3 rpm de tam hızları 5.vites 118,6.vites 140
Maşallah.Güzel yürümüşsün abi.Orj jantlarla sanırım daha iyi giderdi..:)
euheuhuhduash yusuf agaa yaşaa :D
Aralarında yaklaşık 100 kg farkda olması lazım. Honda geçilsede bence iyi yürümüş.
masallah ..
cipli,downpipelı 154 dynolu 122 tsi a3 le,aynı hesap daha ufak susturuculu 140 lık tsi la denedim demek 162 civarı veriyormuş.kafa burun gittik.