-
307 diesel rc=)ve sonunda 18 licancabur
-
maşallah kazasız belasız...
-
Maşşallah Ömür çok uğraştı bu araçlar sizde alalı 1 sene oluyor sanırım kazasız belasız :)
-
-
bu ömürün eski aracı mı ? Spoiler vardı da onda, gerçi farlardan tanıdım sanırım o :D
üstündeki yaylar benim eski yaylar :D
Maşallah kazasız belasız işallah.
-
-
maşallah kazasız belasız..
-
-
-
maslalah 18 lık bı jant daha hoş dururdu aradakı mesafeyı kapatrdı camurluk lastık:) yada jantı fume renk yapıp basmalısın:D
-
1 senedir kırklarelinde her yerde gördüm bu aracı park halinde yolda giderken maşşallah kazasız belasız
-
-
masallah gayet hos ve sade beyaz yakisiyor bu araca
-
-
Alıntı:
307xsi Nickli Üyeden Alıntı
Maşşallah Ömür çok uğraştı bu araçlar sizde alalı 1 sene oluyor sanırım kazasız belasız :)
evet ömürden aldım aracı yapılcak biçok seyi yapmıs zaten bana pek bişey kalmadı=)
-
Alıntı:
FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı
bu ömürün eski aracı mı ? Spoiler vardı da onda, gerçi farlardan tanıdım sanırım o :D
üstündeki yaylar benim eski yaylar :D
Maşallah kazasız belasız işallah.
spoıler uçmus otobanda ben bu halde aldım aracı ama spoılerımı aldım dun ulastı elıme en kısa surede pıano black boyatıp takıcam
-
Alıntı:
gökan Nickli Üyeden Alıntı
maslalah 18 lık bı jant daha hoş dururdu aradakı mesafeyı kapatrdı camurluk lastık:) yada jantı fume renk yapıp basmalısın:D
evet bu çamurlukların hakkı 18 .eger 17lerle daha fazla basarsam bızım yollarda pek gıdemem herhlde
-
Maaşallak hemşerim kazasız belasız...39...
-
Maşallah emeği çok olan bi araç kazasız belasız kullanmak nasip olsun :)
-
Hoşgeldin toprağım kazasız belasız inş
-
bi pejosever olarak aracın güzel olmuş ama şu havai donlarını yaptırmak zorundamısınız :) bütün sadeliği bozuyor
-
Maaşallah kazasız belasız sade ve yakışıklı duruyor
-
Alıntı:
BRETE Nickli Üyeden Alıntı
bi pejosever olarak aracın güzel olmuş ama şu havai donlarını yaptırmak zorundamısınız :) bütün sadeliği bozuyor
:icon_tup: katılıyorum,, onun dışında maşallah çok sade ve şık güle güle binin..:)
-
maşallah araç çok güzel hele 7. fotoğrafta fena :) jantlar füme denenebilir kazasız belasız inşallah..
-
çok güzel maşallah kazasız belasız..
-
Kazasız belasız ayter abi uzun zaman oldu görmeyeli :)
-
Alıntı:
SiMaO Nickli Üyeden Alıntı
Kazasız belasız ayter abi uzun zaman oldu görmeyeli :)
Aynen sinan cok oldu gelde bı photo day daa yapalm
-
-
Alıntı:
hasanyıldız Nickli Üyeden Alıntı
maşallah güzel araç
sagolasın..
-
çok güzel olmuş , üstünde büyük emek var belli ;) maşallah...
-
Masallah cok guzel nazar degmesın arabayı canlı canlı reptıleteam bulusmasında gormustum yemekten cıkarken baba kornasıla ınletmıstı ortalıgı :D guzeldı.
-
maşallah kazasız belasız güzel makina...
-
Maaşallah güzel olmuş...Kazasız belasız sürüşler.:icon_tup:
-
Jantlar mı değişti bugün gördüm bi farklı geldi sanki ?
-
Alıntı:
İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı
çok güzel olmuş , üstünde büyük emek var belli ;) maşallah...
eyvllh saolsn yaptık bişeylr=)
-
Alıntı:
omerta. Nickli Üyeden Alıntı
Masallah cok guzel nazar degmesın arabayı canlı canlı reptıleteam bulusmasında gormustum yemekten cıkarken baba kornasıla ınletmıstı ortalıgı :D guzeldı.
suan reptileteamlık bı durumu yok ama yakın zamnda olcak ınsllh.baba kornası efsane ya=)
-
Alıntı:
KAYA Nickli Üyeden Alıntı
Maaşallah güzel olmuş...Kazasız belasız sürüşler.:icon_tup:
amın cumlemıze
Alıntı:
SiMaO Nickli Üyeden Alıntı
Jantlar mı değişti bugün gördüm bi farklı geldi sanki ?
aynen sinan sonunda buldum 308 gt jantı e kacırmaylm dedık=)
-
Maşallah kazasız belasız...
-
-
hellaflush deseni yerine burberry deseni olsa daha tatlı olur sanki:)